Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Německo

2:1

konec (1:1)

02.07.2023, 14:15 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

74

Česko právě vstřelilo branku! Povedená akce přichází na straně naší reprezentace a jdeme před koncem do vedení! Na polovině hřiště se o kombinaci postaralo duo Vinkler – Hladiš, druhý jmenovaný poslal centr do vápna, na který si naběhl ROMAN HÁLA, který uklidil míč do branky! – 2:1.

37

Německo právě vstřelilo branku! Náš soused je za svou aktivitu odměněn vyrovnávací brankou! Německo mělo k dispozici rohový kop, míč směřoval na přední tyč a tam jej dokázal ROMAN SCHLESSER dotlačit do branky! – 1:1.

3

Česko právě vstřelilo branku! Skvělý start do zápasu znamená první změnu skóre! Dlouhý aut do šestnáctky prodloužil Mencl, jeho spoluhráč Hlouch vyhrál důležitý souboj a míč se dostal až do prostoru, kde operoval DANIEL TOČIK, který hlavou posílá míč do sítě! – 1:0.

Česko – Německo

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 3. Točik, 74. Hála – 37. Schlesser

Karty:   16. Bořke (CZE), 58. Chmela (CZE)

Česko: Apostopoulos (Pavelka) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Německo: Wiesenberg, (V. Krutsch) – Absaghen, Becher, Aufschneider, Darowski, Heising, Mackes, Schläfer, Tkatschenko – Wittmann, Absagen, Bartolomä, Comoretto, Ehleiter, Schlesser, Pink-Bogesits – Endres, W. Krutsch, Bargello