Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Farul Constanta – FC Baník Ostrava

0:5

konec (0:1)

02.07.2023, 11:00 • Opalenica • Matyáš Kotlan

Tipsport: 3.76 3.81 1.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je pro dnešek zcela vše, přeji hezký zbytek nedělního dne a já se na vás budu těšit u dalších fotbalových klání. (12:50:41)
Přátelské utkání mezi Farulem Constanta a Baníkem Ostrava je za námi. Ostravský celek v tomto utkání potvrdil roli favorita a zvítězil jednoznačným výsledkem 5:0. První i druhou půli byli Slezané lepším celkem a zaslouženě vyhráli. Zajímavým výkonem se prezentoval zejména Abdullahi Tanko, který za druhý poločas dokázal nasázet hattrick.

90

Konec zápasu.

88

88. Abdullahi TANKO - 0:5

88

Baník právě vstřelil branku!
Nakrátko rozehraný rohový kop se dostal až k ABDULLAHI TANKOVI, který se míč navedl na pravou nohu a krásným technickým pokusem na zadní tyč překonal bezmocného gólmana rumunského celku.

87

Do rychlé akce se hnala Ostrava, ale dlouhý pas jednoho ze stoperů byl nepřesný.

85

85. Abdullahi TANKO - 0:4

85

Baník právě vstřelil branku!
Na polovině hřiště skvěle vybojoval balón jeden ze středopolařů Baníku. Přesným pasem poté vyslal do samostatného úniku ABDULLAHIHO TANKA, který udělal kličku gólmanovi a zakončil do prázdné kasy.

84

Velkou chybu v defenzivě vyrobil Bitri, jenže hráči rumunského celku ji nedokázali využít, protože jsou v kombinaci nepřesní.

82

Jeden z mála centrů vyslal rumunský celek, jenže jeden ze záložníků poslal centr příliš vysoko a pomalu a tak si na něj bez větších problémů počkal brankář Hrubý.

81

Constanta se pomocí autu chtěl rychle dostat do útočné fáze, ale skvělý Rigo tento úmysl vystihl.

79

Kontrolu nad utkáním znovu přebírá Baník a přízemní kombinací se postupně dopracovává do vápna Farulu.

77

Skvěle se do vápna soupeře dostal jeden ze záložníků Baníku, přízemní střelou překonal brankáře, toho ale zachránila branková konstrukce. Následně dorážel Eldar Šehič, jenže jeho dorážku skvěle gólman vyrazil na rohový kop.

76

Jeden ze záložníků Baníku si navedl na hranici vápna balón na střelu, ale brankář Farulu s tímto pokusem neměl větší potíže.

75

Constanta sice dokáže kombinovat, ale jakmile se má dostat blíže k brance Baníku, tak okamžitě ztrácí balón.

73

Farul Constanta momentálně delší dobu kontroluje otěže dnešního utkání, což dnes vidíme tak dlouhou dobu vůbec poprvé.

71

Skvěle vyvedl balón jeden z obránců Farulu, ani David Buchta ho nestíhal, jenže soupeř to měl velice těžké, protože se mu nikdo ze spoluhráčů nenabízel a tak míč ztratil.

70

Znovu skvěle kombinuje Baník, tentokrát byl nepřesný a vyslal se přihrávkami do zámezí.

69

Znovu se na levé straně uvolnil Šehič a vyslal štíplavý centr do vápna, zde si ale tentokrát obrana Constanty pohlídala.

Farul Constanta – FC Baník Ostrava

0:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. Šín, 52. Tanko, 66. Ewerton, 85. Tanko, 88. Tanko

Farul Constanta: Buzbuchi – Dussaut, Danuleasa, Marins, Bassong, N.Popescu, Doukoure, Buta, Dumitrache, Doicaru, Andronache
Náhradníci: Musat (B) – Boli, Birzu, Grosu, Cercel, Borgnino, Artean, Martinovič, Banu, Rivaldinho, Sall, Stoian

Trenér: Gheorghe Hagi

FC Baník Ostrava: 1.pol: Markovič – Juroška, Blažek, Lischka, Kpozo – Fadairo, Šín, Boula, Tetour, Ewerton – Almási 2.pol: Hrubý – Blažek (68. Frydrych), Bitri, Lischka (68. Měkota) – Buchta, Tetour, Rigo, Ewerton (68. Holaň), Šehič – Almási (68. P. Jaroň), Tanko
Trenér: Pavel Hapal