Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Bohemians Praha 1905 – NK Osijek

2:3

konec (1:0)

02.07.2023, 17:30 • Radenci (SVN) • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.57 3.5 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Bohemians si v přípravě připisují první porážku, ačkoliv jim Matyáš Kozák ve 34. minutě zařídil první trefu. S přibývajícím počtem střídání získal Osijek větší kvalitu a začal českého protivníka přehrávat. Ze zlepšené souhry v 62. minutě profitoval Bukvić. Prekop na vyrovnávající zásah brzy zareagoval, nicméně v koncovce si gólové slovo opět vzal třetí tým chorvatské ligy. Gržan ve spolupráci se Špoljarićem vyrovnal na 2:2 a zkázu Pražanů z protiútoku dovršil Živković. Přitom jen o malý moment dříve měl gól na hlavě Hrubý, který nechal vyniknout reflex Barešiće. (19:32:13)

90+1

Konec zápasu.

90+1

Otáčející se Beran se ve společnosti Omeroviće dostal s míčem za pravou autovou čáru. Osijek závěr kontroluje.

90

V hlavičkovém souboji s Necidem zahrál Fučak rukou. Bohemians zakládají od středového kruhu asi poslední útočnou akci.

89

Pod vlivem presinku museli Pražané zjednodušit přechod nákopem na Matouška. Tomu nedal jediný přítomný stoper žádnou šanci a míč skončil na kopačce Barešiće.

88

Beran si nevěřil na střelu. Akci do rozhozené obrany zkazil nepřesnou přihrávkou na Hrubého. Ten nemohl pálit a překombinovanou situaci definitivně zmařil Köstl.

87

Zámek Osijeku se přesunul až dovnitř pokutového území. Veselého družina ani tam nebyla schopna získat míč a úleva nastala až s příliš vysokou střelou hráče s číslem 79.

86

Gržan se elegantně uvolnil na pravém křídle. Fućak chtěl centrovaný míč nechat Špoljarićovi, nicméně ten danou myšlenku vůbec nepochopil.

84

Aktivní Fučak krásně schoval přihrávku vnějším nártem. Za Necida s Kadlecem si zabíhal Špoljarić, ale k míči se díky dlouhému prvnímu doteku stihl dostat Valeš.

83

S bráněním rohového kopu pomohl Prekop. Míč ale zůstává Osijeku, Gržan se svými kumpány zapojili do přípravné fáze i brankáře Barešiće.

82

Šime Gržan zprostředkoval Osijeku rohový kop. Bohemians po hromadném prostřídání na chorvatského soupeře nestačí.

81

81. Filip ŽIVKOVIĆ - 2:3

81

Osijek právě vstřelil branku!
Hrubého rohový kop končí gólem na opačném konci hřiště! Kristian Fućak přesprintoval cirka sedmdesát metrů a zbylo mu dostatek síly na přihrávku k FILIPU ŽIVKOVIĆOVI, jenž bez přípravy zakroutil míč do volné pravé části branky.

80

Daniel Köstl na druhý pokus setřásl Omeroviće a zprava narýsoval exkluzivní centr na Hrubého. Nová posila klokanů hlavičkovala ze skvělé pozice, ale Barešić mu pokazil náladu famózním reflexivním zákrokem.

78

Z přelidněného prostoru u střídačky Bohemians Špoljarić vysvobodil míč krátkou nahrávkou na Fučaka. Tomu nikdo nešel do těla, a tak mohlo dojít na dalekonosnou střelu, které zase chybělo hodně přesnosti.

77

Matouškův postup znegoval Prekop masivním překopnutím branky. Na tuto střelu bez přípravy bude chtít rodák z Trenčína rychle zapomenout.

75

75. Šime GRŽAN - 2:2

75

Osijek právě vstřelil branku!
Čtvrthodinu před koncem je opět vyrovnáno. ŠIME GRŽAN z hloubi pole propašoval míč k Špoljarićovi, jenž mu ho optimálně načasovanou přihrávkou vrátil do běhu. Na to Necid, Jindřišek ani Hrubý nezareagovali a s přesnou střelou vzápětí nic nenadělal ani Valeš.

Bohemians Praha 1905 – NK Osijek

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. M. Kozák, 65. Prekop – 62. Bukvić, 75. Gržan, 81. Živković

Bohemians Praha 1905: Valeš – Hůlka (46. Vala), Křapka (46. Necid), Hybš (46. A. Kadlec) – Dostál (46. Köstl), Jánoš (46. Hrubý), Jindřišek (C), Mužík (46. Beran), Kovařík (46. Osmančík) – M. Kozák (46. Matoušek), Puškáč (46. Prekop).
Náhradníci: Soukup, Reichl

Trenér: Jaroslav Veselý

NK Osijek: Malenica (46. Barešić) – Guedes (46. Gržan), Evangelou (83. Mikolčić), Bralić, Drambajev (46. Omerović) – Nejašmič (63. Brlek), Jugović (C) (46. Fiolić, 75. Prekodravac), Bukvić (63. Živković), Lovrić (63. Hiroš) – Caktaš (46. Fučak), Mierez (46. Špoljarić).
Trenér: Stjepan Tomas