Menu

Hokej

Mistrovství světa - I. B Divize

Japonsko – Ukrajina

5:3

konec (2:0, 2:0, 1:3)

29.04.2023, 18:30 • Tondiraba jäähall, Tallin • 5. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný sobotní večer. (21:07:26)
Následuje medailový ceremoniál, při kterém vyfasují bronzové medaile hráči z Číny, stříbrné patří Ukrajině a zlaté samozřejmě Japonsku.
Nejlepší hráči turnaje

Nejlepší brankář: Juta Narisawa (JPN)
Nejlepší obránce: Igor Merežko (UKR)
Nejlepší útočník: Juširoh Hirano (JPN)
Nejlepší hráči utkání

Japonsko: Jusei Ocu
Ukrajina: Igor Merežko
Ukrajina v závěrečné periodě ukázala neuvěřitelnou bojovnost, ale takové obrovské manko se opravdu těžko dotahuje. Ukrajinci se navíc dokázali vzpamatovat i po bleskovém gól Kosukeho Ocua a soupeři ve zbylém čase nadělali obrovské množství vrásek. Celá to načal úspěšnou dorážkou Vorona, šťastně se prosadil Ljalka a krátce před koncem ještě snižoval Korenčuk. Nakonec ale Japonce podržel výtečný Narisawa, takže Japonsko postupuje do divize I. A.

Konec zápasu.

59:53

Narisawa musí vytahovat jeden zákrok za druhým, ale už znovu neinkasuje, takže Japonsko postupuje!

59:22

Zakončení ještě přišlo z hole Fadjejeva, ale puk letěl přímo doprostřed brány, tam byl připravený Narisawa.

59:08

Ukrajina je rychle zpátky v útoku, ale tam už ani nemůže vystřelit.

58:28

Merežko napálil jen prvního protihráče před sebou, vzápětí navíc nezvládl rozehrávku a málem tak ukončil naději pro své spoluhráče, jenže japonský forvard napálil jen tyčku prázdné branky!

57:44

Tvrdý pokus Trachta byl zablokovaný, kotouč se navíc odrazil až do středního pásma, takže Ukrajinci přijdou o cenné vteřiny.

57:27

Zacharčenko už zůstává na střídačce, Ukrajina tedy do toho dává všechno!

57:27

Oddechový čas pro Ukrajinu.

57:27

Další nadějný pokus je zablokovaný mimo hrací plochu, vhazovat se tedy zase bude před japonským brankářem.

56:33

56:33 Ilja KORENČUK - 5:3

56:33

Ukrajina právě vstřelila branku!
To je neuvěřitelné, japonské síť se opět vlní a Ukrajina i nadále věří v zázrak! Jednoduchou akci zakončil hned po přechodu modré čáry ILJA KORENČUK, který se nechytatelně trefil přímo do pravé šibenice. Asistence: Olexi Vorona, Eduard Zacharčenko.

55:38

Čas velmi rychle běží, přičemž Ukrajina stále musí vstřelit aspoň čtyři branky. To vůbec nevychází, Japonsko totiž úspěšně drží kotouč mimo svou třetinu.

54:48

Tentokrát už bylo vyhození čisté, takže japonští hokejisté konečně střídají. Nová pětka navíc drží soupeře u Zacharčenka.

54:26

Japonci pod velkým tlakem zvládli vyhodit jen na zakázané uvolnění, stále se tedy budou muset bránit.

53:50

Japonci se nadále drží svého herního stylu, přece jen inkasovali hodně smolně. Ukrajina se ale stále dostává do šancí, další musel vytahovat svým ramenem až Narisawa!

52:45

52:45 Vitali LJALKA - 5:2

52:45

Ukrajina právě vstřelila branku!
Velká smůla pro Takagiho, který si dává vlastní branku! Narisawa totiž zlikvidoval pokus VITALIHO LJALKY a puk srazil před sebe, Takagimu se ale hrubě nepovedlo zpracování a kus gumy mu odskočil až do vlastní sítě. Asistence: Vitali Andrejkiv.

51:49

Tentokrát bylo napadání úspěšné a Japonci koupili spoustu času v rohu kluziště. Ukrajině se tedy čas velmi rychle krátí.

51:08

Japonci stále mají dost sil a velmi aktivně napadají. I když u brány soupeře nejsou úspěšní, rychle se vrací a soupeře zastaví ještě před vlastní modrou čárou.

50:20

Zacharčenko vyjel daleko ze svého brankoviště, aby zachytil nebezpečnou přihrávku, což se mu povedlo a přerušil tak hru.

49:59

Jeden z čárových sudí dostal pukem do obličeji, což téměř vždy znamená bolestivý šrám. To platí i tentokrát, chvíli se tedy hrát nebude.

49:29

Pančenko se z vlastního pásma sám dostal až k zakončení, to ale bylo z poměrně velké dálky, takže Narisawa díky dobrému výhledu neměl se zákrokem problém.

48:22

Šogo Nakadžima si při souboji pomohl hraničním zákrokem, tentokrát ale u rozhodčích prošel, takže jeho tým nebude muset odolávat v dalším oslabení.

47:52

Japonský brankář musel být připravený proti nahození od pravého mantinelu, což také úspěšně zvládl.

47:10

V útoku jsou ale pořád častěji Ukrajinci. Další velkou šanci však zlikvidoval Narisawa a jeho spoluhráči následně vyhodili na icing.

46:24

Japonci si po inkasovaném gólu uvědomili, že to ještě nemají v kapse, takže opět zrychlili. Zacharčenko tedy hned musel zasahovat.

45:12

45:12 Olexi VORONA - 5:1

45:12

Ukrajina právě vstřelila branku!
Přesné zakončení to zase úplně nebylo, hlavní ale je, že Ukrajina se konečně dočkala! Tracht od modré čáry tvrdě vystřelil, ale Narisawa ho i tentokrát vychytal. Kotouč ale srazil před odkrytou klec, kde byl připravený OLEXI VORONA, jenž ho doklepl do sítě. Asistence: Danil Tracht, Igor Merežko.

44:46

Ukrajinci jsou v přesilovkách opravdu nebezpeční, jen tomu i nadále chybí přesné zakončení.

44:10

Vyloučení v týmu Japonsko:
Šigeki Hitosato – 2 min., nedovolené bránění.

43:49

Korenčuk z velkého úhlu napálil kotouč do tyčky, Narisawa to ale měl pohlídané, takže nehrozilo, že by mu puk propadl do sítě.

43:08

Další nebezpečný japonský protiútok přinesl jen nepřesné zakončení, Ukrajina ale následně vůbec nemá klid na rozehrávku.

41:56

Ukrajina sice otevřela hru, ale vůbec se jí to nevyplácí. Zatím z toho těží jenom soupeř, který stále hrozí jednou šancí za druhou.

41:27

Další velkou příležitost měl Juširoh Hirano, který útočil na hattrick, jenže při samostatném úniku si gólmana nevymíchal!

40:46

40:46 Kosuke OCU - 5:0

40:46

Japonsko právě vstřelilo branku!
Ukrajinci při útočení pořádně zariskovali a hned se jim to nevyplatilo! KOSUKE OCU totiž dostal puk z pásma a mířil na Zacharčenka, brankář ale byl u puku první. Ten však napálil kotouč pouze do protihráče, jenž měl následně snadnou práci. Bez asistence.

40:23

Ukrajina vyhrála úvodní buly a hned puk dotlačila za branku soupeře, jenže tam ho téměř okamžitě ztratila.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhá periodě patřila japonským hokejistům, kteří přidali další dvě branky a jistě kráčí za postupem do vyšší divize. V přesilovce opět udeřil Hirano a vzápětí na něj z úniku navázal Takagi. Ukrajinci sice vzápětí snížili, ale gól nakonec neplatil, což paralyzovala celý ukrajinský tým. Ten tak v závěrečné části čeká pořádná fuška, protože jestli chce postoupit, musí zvítězit v základní hrací době.
Další třetina začne přibližně ve 20:16.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:19

Ukrajina sice hraje celé oslabení ve svém pásmu, ale soupeři vůbec nic nedovolila.

38:23

Japonsko se hned usadilo v pásmo, kde v klidu kombinuje. Po chvíli přišly i nějaké střely, avšak ty se nedostaly k brankáři.

37:31

Vyloučení v týmu Ukrajina:
Andrij Denyskin – 2 min., podrážení.

36:39

Ukrajina dostala kotouč do mezikruží, kde nějakou chvíli jen tak tak poskakoval. Nakonec se k němu dostal Ljalka, který okamžitě střílel, ale puk přes obranu nedostal.

35:53

Kucevyč byl na levé straně ve velmi špatném úhlu, neměl ale další možnosti , a proto vystřelil, ale brankáře nemohl ohrozit.

35:18

Ukrajinci už rychlostně nestíhají, proto zkoušejí hrát tvrdě, jejich soupeř se ale tím rozhodně nenechává zastrašit.

34:28

Japonsko úspěšně drží hru daleko od své brány a samozřejmě se opatrně pokouší o skórování. Směrem dopředu už ale nic neriskuje.

33:37

Furuhaši nebezpečně tečoval kotouč přímo před bránou, čímž brankáře dost zaskočil, ale nakonec neusměrnil puk mezi tři tyče.

32:49

Přece jen ještě Japonci na útočení nezanevřeli a zkouší překvapit nerozchytaného Zacharčenka. Ten už ale předvedl pár úspěšných zákroků.

31:58

Ukrajina je stále paralyzována, kvůli čemuž se hra uklidnila. Ani Japonci najednou nikam nespěchají, všichni si tedy mohou lehce vydechnout.

30:17

Ukrajina mohla být zpátky ve hře, protože na hraně brankoviště dotlačila kotouč do sítě! To ale nelíbilo Japoncům, kteří využili trenérské výzvy a nakonec díky tomu ukrajinská branka neplatí, rozhodčí spatřili nedovolené bránění brankáři!

29:25

Střídání v týmu Ukrajina:
ze hřiště odchází Bogdan Djačenko, přichází Eduard Zacharčenko.

29:25

29:25 Kenta TAKAGI - 4:0

29:25

Japonsko právě vstřelilo branku!
Šok po Ukrajinu, protože jejich soupeř už vede o čtyři branky! KENTA TAKAGI se dostal do samostatného úniku a nemilosrdnou střelou k tyči vyhnal z brány Djačenka. Asistence: Taiga Irikura, Jiei Halliday.

29:05

29:05 Juširoh HIRANO - 3:0

29:05

Japonsko právě vstřelilo branku!
Japonci okamžitě využívají přesilovku a ještě navyšují své vedení! Po deseti minutách se znovu trefuje JUŠIROH HIRANO, který se zase trefil z pravé strany. Tentokrát kotouč poslal přímo pod horní tyčku, pomohl i clonící spoluhráč. Asistence: Hiroto Sato, Šogo Nakadžima.

28:51

Vyloučení v týmu Ukrajina:
Ilja Korenčuk – 2 min., hákování.

28:14

Išida hned po přechodu modré čáry zkusil štěstí lehkým nahozením, to ale Djačenko nemohl v žádném případě pustit.

27:23

Kosuke Ocu je až zázračně první u kotouče, díky čemuž v útočném pásmu koupil spoustu času. To je určitě potřeba, protože nyní je na koni Ukrajina.

27:00

Denyskin po vyhraném buly okamžitě pálil bekhendem, ale i jemu zabránila ve skórování branková konstrukce!

26:28

Hraje se v neskutečně vysokém tempu a na každé straně je na vidění spoustu šancí. Oba brankáři ale zatím další góly nedovolují.

26:00

Borodaj na pravé straně nabral téměř bleskovou rychlost a nakonec se protlačil až před gólmana, ale ve velké rychlosti přes něj kotouč nedostal!

25:46

Šogo Nakadžima na pravé straně dobře operoval, nakonec ale zmohl na pouhé nahození, se kterým ukrajinský brankář neměl žádný problém.

25:03

To Japonci úspěšně zvládli a rovnou se hnali do šance. Tu musel zlikvidovat až pozorný Djačenko.

24:26

Japonsko se konečně osvobozuje a pomalu se dostává z nejhoršího ven. Pořád ale musí zvládnout půlminutu v oslabení.

23:57

Korenčuk i na kolenou vystřelil dost nebezpečně, jenže puk letěl přímo do hrudi japonského brankáře, který tedy přerušil hru.

23:18

Tracht byl v další dobré příležitosti, a navíc rovnou dvakrát! Jednou ale odkrytou branku minul, podruhé už ho vychytal skvělý Narisawa!

23:00

Vyloučení v týmu Japonsko:
Kotaro Jamada – 2 min., krosček.

22:41

Snížení bylo opravdu blízko, avšak Tracht orazítkovat pouze brankovou konstrukci!

22:00

Ukrajina už hraje v plném počtu. O chvíli později vybojovala kotouč ve středním pásmu a může mířit za snížením.

21:26

Vyloučení v týmu Japonsko:
Kento Suzuki – 2 min., sekání.

21:26

Tvrdý projektil od modré čáry výborně pokryl Djačenko a následně přerušil hru.

20:54

Ukrajinci první nátlak ustáli a kotouč vyhodili přes všechny čáry. Oba týmy tedy střídají, přičemž do konce trestu Niměnka zbývá už jen jedna minuta.

20:20

Japonsko vyhrává důležité buly a soupeře může hned tlačit. Připomínám, že stále hraje v početní výhodě.

20:01

Začala druhá třetina.
Japonsko zvládlo úvodní třetinu na jedničku a naprosto zaslouženě vede 2:0. Zpočátku sice spíše tlačila Ukrajina, ale to platilo jen na chvíli. Následně totiž začali hrát mnohem aktivněji Japonci, z čehož vytěžil úvodní branku Suzuki. Evropský tým se následně vzchopil a tlačil, avšak nevyužil ani nabídnou přesilovku a v samotné závěru periodě si to sám zkomplikoval. Niměnko si totiž za svůj zákrok vysloužil vyšší trest, což ještě do první sirény potrestal Hirano. Navíc na začátku druhé části stále bude mít Japonsko výhodu jednoho muže.
Další třetina začne přibližně v 19:22.

20:00

První třetina skončila.

19:28

19:28 Juširoh HIRANO - 2:0

19:28

Japonsko právě vstřelilo branku!
Asijský tým se prosadil v přesilovce ještě před přestávkou a do šaten bude odcházet ve skvělém rozpoložení! Djačenko dlouho odolával dalekonosným pokusům, překonal ho až JUŠIROH HIRANO, který z pravé strany úspěšně zakončil nad jeho levý beton. Asistence: Hiroto Sato.

19:10

Sato chytře naznačil střelu a střílel až vzápětí, což Djačenko vůbec nečekal, ale měl štěstí, protože ho puk trefil do ramena.

18:18

Ljalka obětavě zablokoval střelu, díky čemuž se Ukrajina osvobodila a okamžitě střídá. Mezitím ubránila už skoro dvě minuty oslabení.

18:03

Japonsko se pochopitelně snaží přesilovku okamžitě využít. Z dálky proto pálil Jonejama, Djačenko ale zatím drží.

17:37

Velké komplikace pro Ukrajinu, která teď dlouhou dobu bude hrát ve čtyřech. Navíc přišla o jednoho ze svých forvardů.

16:54

Vyloučení v týmu Ukrajina:
Dmytro Niměnko – 5 min. + OK, vražení na hrazení, odpyká Jaroslav Pančenko.

16:54

Niměnko dost tvrdě poslal k ledu Juseie Ocua a pravice rozhodčího okamžitě vyletěla vzhůru. Teď ale oba sudí kontrolují u videa, jestli ukrajinskému útočníkovi neudělí vyšší trest.

16:14

Narisawa vyrazil nahození jen mimo hrací plochu, za chvíli se před ním bude opět vhazovat.

15:30

Závěrečný tlak v přesilovce přece jen přišel, byly ale z toho jen dvě nepřesné střely od modré čáry.

15:03

Japonci se po vyhraném buly zase osvobodili a následně soupeře ani nepouští přes modrou čáru.

14:23

Japonci jsou i při bránění velmi aktivní a díky tomu vytlačili protivníka z pásma. Moc dlouho si ale neodpočinuli.

13:51

Vyloučení v týmu Japonsko:
Kosuke Ocu – 2 min., nedovolené bránění.

13:18

Borodaj dostal fantastickou přihrávku do mezikruží a odtud okamžitě pálil, jenže střelu dokázal zablokoval bránící hráč!

12:33

Japonsko už se úspěšně dostalo z náporu a opět začíná velmi aktivně napadat. Ukrajina ale tentokrát zvládla rozehrát celkem bez problémů.

11:54

Fadjejev sice zablokoval střelecký pokus, ale dostal do nechráněného místa, takže se velmi těžko zvedá a následně rovnou zamířil na střídačku.

11:20

Djačenko raději přeruší hru po nahození Suzukiho, po delší době se tak hra přesune před něho.

10:36

Tlak Ukrajiny rozhodně nekončí, nyní dokonce z nebezpečné pozice střílel Pangelov-Juldašev, ale na brankáře si nepřišel.

10:00

Před japonskou klec už mířila nebezpečná přihrávka, beci však byli včas na svém místě a hned kotouč uklidili z nebezpečné zóny, i když pouze za cenu zakázaného uvolnění.

09:10

Ukrajinci se s aktuálním stavem nehodlají smířit a najednou je jich plný let. Málem z toho byl i únik, tomu ale na poslední chvíli bylo zabráněno.

07:58

07:58 Kento SUZUKI - 1:0

07:58

Japonsko právě vstřelilo branku!
Japonci se díky vysoké aktivitě ujímají vedení! Po vyhraném buly se do kotouče okamžitě opřel KENTO SUZUKI, který však trefil jen prvního protihráče před sebou. Od něho se však puk odrazil velmi smolně pro Ukrajince, protože nakonec se dostal až za záda Djačenka. Asistence: Juto Osawa.

07:53

Suzuki pálil okamžitě po vyhraném buly, zase byl ale úspěšný Djačenko, který tentokrát použil svou lapačku.

07:03

Furuhaši schytal poměrně tvrdý hit, bylo to ale v rámci pravidel, takže mohou hrát hokejisté ve žlutomodré barvě.

06:43

Ukrajina sice získala puk ve vlastním pásmu, na odpočinek však nemá ani vteřinu, protože Japonci pokračují v aktivním napadání.

06:00

Hraje se ve vysokém tempu a skoro se nepřerušuje. Aktuálně to více sedí Japonsku, které je na tom bruslařsky o něco lépe.

05:31

Suzuki zůstal úplně volný na levém křídle a nakonec vypálil příklepem z levého kruhu, Djačenko byl ale včas na ledě a jistě zasáhl!

04:43

Tentokrát už ukrajinský brankář musel použít svůj beton, proti slabé střele Irikury to ale neměl složité.

04:04

Djačenko vůbec neviděl nahození od modré čáry, nakonec ale zasahovat nemusel, protože do projektilu se vložil jeho spoluhráč.

03:24

Ljalka dlouho držel kotouč u levé tyče, nakonec z otočky i vystřelil, ale na bránu se netrefil.

02:46

Osawa dobře napadá za brankou soupeře, kotouč ale nakonec nevydoloval, protože se proti němu museli vrhnout hned tři protihráči.

02:08

Borodaj zkusil štěstí z velkého úhlu a málem se mu to vyplatilo, protože kotouč poskakoval v brankovišti. Tam už ale zasáhli japonští obránci.

01:53

Evropský celek protečoval kotouč na zakázané uvolnění, vhazovat se tedy bude před Djačenkem.

01:33

Ukrajina předvedla dobrý výstup z vlastního pásma, následně ze střední třetiny nahodil na bránu Korenčuk, japonský brankář tak musel poprvé zasáhnout.

00:43

Narisawa musí za své brány, aby odehrál kotouč, avšak posunul ho jen k mantinelu, kde o něj jeho spoluhráči musí bojovat.

00:08

Úvodní buly ovládli Japonci, ale ti následně přišli o puk nepřesným nahozením.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Jamada, Išida, Hajata, Halliday (A), H. Sato, Jonejama, J. Ocu, Toko – Hitosato, S. Nakadžima (C), Hirano (A) – Suzuki, Osawa, K. Ocu – Furuhaši, T. Nakadžima, Hanzawa – K. Sato, Irikura, Takagi.
Trenér: Perry Pearn.

Ukrajina: Djačenko (Zacharčenko) – Merežko (C), Sysak, Ratušnyj, Pangelov-Juldašev, Andrejkiv, Hrebenyk, Voronin – Tracht, Mazur, Peresunko – Ljalka (A), Fadjejev, Denyskin – Vorona, Niměnko (A), Korenčuk – Pančenko, Kucevyč, Ružnikov – Borodaj.
Trenér: Vadim Šachrajčuk.

Rozhodčí: Bača, Hoppe – Davidonis, Schwenk.
Ukrajina
Ukrajině se také nad míru daří, jedno klopýtnutí už ale musela zkousnout. Bylo to hned v úvodním utkání proti Číně, kdy Ukrajinci padli po prodloužení. To je ale možná naburcovalo ještě k lepším výkonům, protože následně Srbsku a Estonsku nasázelo sedmičku a ve svém poslední duelu dokonce vstřelit neuvěřitelných čtrnáct branek, odneslo to Nizozemsko. Ukrajina tedy ukázala svou sílu, dnes to však bude samozřejmě nejtěžší.

Utkání na turnaji
Ukrajina vs. Nizozemsko – 14:2
Ukrajina vs. Estonsko – 7:4
Ukrajina vs. Srbsko – 7:0
Čína vs. Ukrajina – 5:4pp
Japonsko
Japonsko vstupuje do nejdůležitější zápasu sezony v lepší pozici, jelikož na turnaji ještě neprohrálo. Vždy navíc zvítězilo poměrně jednoznačně, jedinou výjimkou je poslední utkání s Estonskem, kdy to skončilo 3:1 pro asijský tým. Jinak ale vždy Japonci vyhrály vysokým rozdílem a dnes se budou snažit o to samé. Nutné to ale určitě není, protože k postupu jim stačí i remíza, Japonsko ale určitě nebude chtít nic ponechat náhodě.

Utkání na turnaji
Estonsko vs. Japonsko – 1:3
Japonsko vs. Srbsko – 8:3
Japonsko vs. Čína – 5:2
Nizozemsko vs. Japonsko – 1:8
Dobrý večer všem hokejovým fanouškům! Boj o postup do do druhé nejvyšší divize mistrovství světa vrcholí, právě v tomto zápase si to rozdají dva největší adepti na postup. Proti sobě se tedy postaví Japonsko a Ukrajina. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Japonsko – Ukrajina

5:3

konec (2:0, 2:0, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Suzuki (Osawa), 20. Hirano (H. Sato), 30. Hirano (H. Sato, Š. Nakadžima), 30. Takagi (Irikura, Halliday), 41. K. Ocu – 46. Vorona (Tracht, Merežko), 53. Ljalka (Andrejkiv), 57. Korenčuk (Vorona, Zacharčenko)

Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Jamada, Išida, Hajata, Halliday (A), H. Sato, Jonejama, J. Ocu, Toko – Hitosato, Š. Nakadžima (C), Hirano (A) – Suzuki, Osawa, K. Ocu – Furuhaši, T. Nakadžima, Hanzawa – K. Sato, Irikura, Takagi.
Trenér: Perry Pearn.

Ukrajina: Djačenko (30. Zacharčenko) – Merežko (C), Sysak, Ratušnyj, Pangelov-Juldašev, Andrejkiv, Hrebenyk, Voronin – Tracht, Mazur, Peresunko – Ljalka (A), Fadjejev, Denyskin – Vorona, Niměnko (A), Korenčuk – Pančenko, Kucevyč, Ružnikov – Borodaj.
Trenér: Vadim Šachrajčuk.

Rozhodčí: Bača, Hoppe – Davidonis, Schwenk

Průběh zápasu
1. třetina
07:58 JPN 1:0 Suzuki (Osawa)
13:51 JPN 2 K. Ocu, nedovolené bránění
16:54 UKR 5+20 OK Niměnko, vražení na hrazení, odpyká Pančenko
19:28 JPN 2:0 Hirano (H. Sato)
Po 1. třetině
2. třetina
21:26 JPN 2 Suzuki, sekání
23:00 JPN 2 Jamada, krosček
28:51 UKR 2 Korenčuk, hákování
29:05 JPN 3:0 Hirano (H. Sato, Š. Nakadžima)
29:25 JPN 4:0 Takagi (Irikura, Halliday)
29:25 UKR -Djačenko +Zacharčenko (Střídání)
37:31 UKR 2 Denyskin, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
40:46 JPN 5:0 K. Ocu
44:10 JPN 2 Hitosato, nedovolené bránění
45:12 UKR 5:1 Vorona (Tracht, Merežko)
52:45 UKR 5:2 Ljalka (Andrejkiv)
56:33 UKR 5:3 Korenčuk (Vorona, Zacharčenko)
Konec