Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Přepeře – FK Benešov

2:1

konec (0:1)

29.04.2023, 10:30 • Fotbalový klub Přepeře • 24. kolo • David Bochňák

Tipsport: 1.84 3.46 3.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Další žlutá karta na straně domácích, za ostrý faul jí vidí David Vyčítal, který poslal k zemi hráče Benešova, který se nezvedá ze hřiště a je k němu přivolán lékařský tým.

90+3

Žlutá karta na straně domácích v nastaveném čase, obdržel jí Vojtěch Habr za zdržování hry, kdy po odpískání poslal míč daleko od přestupku. Hosté se nadechují k poslednímu útoku.

89

Taktické střídání na straně domácích. Ze hřiště odchází Ladislav Martan, na jeho místo přichází Vojtěch Habr.

85

Hned trojí střídání připravila trenér Benešova. Ze hřiště odchází Štěpán Kacafírek, David Filip a Michal Krunert, na jejich místa nastupuje Mabrouk Hammam Al Hammami, Matěj Stejskal a Jakub Vorel.

79

79. UGWU - 2:1

79

Přepeře právě vstřelily branku! Domácí otáčejí vývoj tohoto utkání! Hosté propadli na útočné polovině a Přepeře šly do protiútoku čtyři na tři. Na konci celé akce byl JUNIOR MICHAEL UGWU, který posílá míč do sítě! – 2:1.

76

Domácí trenér sahá k dalšímu střídání. Ze hřiště odstupuje Tomáš Bulíř, na jeho místo přichází Okeoghene Hezekiah Okirikpo.

76

Žlutá karta na straně domácích, obdržel jí za přerušený protiútok Michal Pavlata.

64

Druhé střídání i na straně domácích, utkání nedohraje Alessandro Angelozzi, kterého nahradí David Vyčítal.

59

Druhé střídání na straně hostů. Ze hřiště odchází Dominik Dušek, na jeho místo se postaví Pavel Roháč.

55

Domácí jsou při chuti, Pavlata se snažil uniknout obraně, hostující Sládek jej zastavil pouze za cenu faulu a vidí od rozhodčího žlutou kartu.

53

53. MARTAN - 1:1

53

Přepeře právě vstřelily branku! Domácí tým po zásluze srovnává stav utkání! Hosté ztratili míč a soupeř šel do protiútoku, míč se dostal na pravou stranu, LADISLAV MARTAN si navedl míč na střed a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci! – 1:1.

46

O poločase sáhl domácí trenér k jedné změně. Na hřiště se už nevrátí Daniel Novák, na jeho místo se postaví Lazar Pejčić.

45

Hostující hráč odchází po svých, nicméně v zápase pokračovat nebude. Místo něj nastupuje Michal Krunert.

38

Obrovské vzrušení nyní na hřišti, když centrovaný míč v krkolomné pozici odehrál hostující hráč ve skluzu pryč. Všichni reklamují ruku, píšťalka sudího zůstává němá.

32

První žlutá karta utkání, vidí jí domácí kapitán Jaroslav Nesvadba, který musel zastavit unikajícího Tomka, který by šel do velmi zajímavé pozice.

30

Angelozzi se cpal do šance, za nelibosti všech přítomných je mu odpískán útočný faul. Následovala ztráta soupeře a rychlý průnik Ugwa, který se řítil do šance a proti němu se vyznamenal hostující brankář, který míč vyrazil na roh!

18

Další střelecký pokus na straně Benešova, tentokrát to po pohledné akci z pravé strany zkoušel Tomek, jeho pokus ale těsně minul levou tyč domácí branky!

14

14. HAVEL - 0:1

14

Benešov právě vstřelil branku! Hosté se dostávají do vedení! Celý tým Benešova se natlačil do malého vápna, Dušek prodloužil míč na zadní tyč, kde domácí nedokázali odvrátit míč do bezpečí, ale pouze na hranici penalty, kde se nejlépe zorientoval JAKUB HAVEL, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě! – 0:1.

5

Domácí se radovali ze vstřelené branky, pomezní rozhodčí ale signalizuje ofsajd! Centr do vápna našel přesně hlavu jednoho z domácích hráčů, který se v zakončení nemýlil. Bohužel pro jeho tým ale nenačasoval náběh do malého vápna.

FK Přepeře – FK Benešov

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 53. Martan, 79. Ugwu – 14. Havel

Karty:   32. Nesvadba (PRP), 76. Pavlata (PRP), 90+3. Habr (PRP), 90+4. Vyčítal (PRP) – 55. Sládek (BNS)

FK Přepeře: Tkachenko – Novotný, Tvaroha, Nesvadba (K), Janošík, Martan (89. Habr), Pavlata, Bulíř (76.Okirikpo), Novák (46. Pejčić), Angelozzi (64. Vyčítal), Ugwu
Náhradníci: Jimmy, Ejoor, Okirikpo, Pejčić, Habr, Čamrda, Vyčítal

Trenér: Jarolím Lukáš

FK Benešov: Schummer – Vosáhlo, Filip (85. Stejskal), Dušek (59. Roháč), Kulhavý, Sládek, Kacafírek (85. Vorel), Havel (45. Krunert) (85. Al Hammami), Tomek, Vrňák (K), Kubiš
Náhradníci: Stareček – Stejskal, Roháč, Bílek, Vorel, Al Hammami, Krunert

Trenér: Boev Vasil

Rozhodčí: Polena Jiří – Severýn Vojtěch, Andras Lukáš

Diváci: 100