Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Berani Zlín – HC Dynamo Pardubice

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

06.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • 37. kolo • Adam Čuba

59:16

Dynamo právě vstřelilo branku!
Je hotovo! A kdo jiný měl rozhodnout než dvojice Pavol Štetka – DANIEL HERČÍK , druhý jmenovaný se po hostujícím vysvobození v rohu a zahájení akce dostal do pohodlného úniku, dojel si celkem blízko k bráně a v klidu zakončuje – 2:4. Asistence: Pavol Štětka.

58:37

Ševci si berou timeout, Synek rovnou zůstane na střídačce. Na řadě je powerplay!

58:24

Dynamo právě vstřelilo branku!
To je škody, to je škody... PAVOL ŠTETKA se na levém kruhu vytočil a překvapivou ranou mezi ruku a tělo překvapil Tobiáše Synka. I Štetka si za dnešní velice sympatický výkon zasloužil gól, svůj šestnáctý v sezoně. Ševci se výtečně vrátili do zápasu, ten jim teď ale může proplout mezi prsty – 2:3. Asistence: Daniel Herčík.

56:21

Berani propadli a sám na Synka jel z ničeho nic Dominik Pavlata, jenž mířil mezi betony, možná pod ruku. Zlínský gólman předvedl další výtečný zákrok.

55:00

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
Pavol Štetka – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.

53:26

Další výtečný zákrok Tobiáše Synka, který je v posledních okamžicích výtečný! Do brankoviště šel tentokrát Dominik Pavlata, jenž si vylámal zuby na jednom z betonů zlínského brankáře. Kotouč odváží jeden z beků do bezpečí. Tohle je jednoznačně sekvence Tobiáše Synka!

52:29

Tobiáš Synek v hlavní roli podruhé, tentokrát žlkutomodrý gólman předvedl famózní přesun proti ráně z první v podání Pavola Štětky!

52:07

To byl semafor! Jeden z hostí byl úplně sám na levém kruhu, ještě si trošku sjel a pálil na bližší tyč. Výtečně zasahuje lapačka Tobiáše Synka.

50:35

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
Patrik Nábělek – 2 min., podrážení.

50:35

Nahoru dolů, tentokrát byl v tutové pozici jeden z hostí, který jel v samostatném úniku. Zastavuje jej Patrik Nábělek, jenž se řídí heslem první vpředu první vzadu, nicméně je z toho faul a Berani mohou být rádi, že se nepísklo trestné střílení.

47:42

Zlín právě vstřelil branku!
Dvě využité přesilovky a jak je hned situace růžovější! ADAM LACIGA už má na kontě dnes tyčku, tentokrát se ale nemýlí a i on dává svůj desátý gól v sezoně. Po bodu zapíší i nejproduktivnější Berani útočník Lukáš Heš a obránce Burian.

46:46

Tutovka ve vlastním oslabení! Byl to zřejmě znovu Pavol Štetka kdo zabral v pásmu, odmítl beka a krásně crossem předložil Danielu Herčíkovi, který už měl hůl nastavenou na doklepnutí do odkryté sítě! Kotouč letí o pár centimetrů jinam, Herčík pak ještě, možná trošku takticky strčil do branky a přerěšil hru.

46:09

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
Matěj Kloz – 2 min., hákování.

45:13

Vyšívaná Daniela Herčíka, hostující lídr si potáhl puk na backhand a zjevil se před Synkem. Už zbývalo jen zakončit, to ale dobře dostoupený Herčík už nezvládl...

44:34

Za Lukášem Matěchou zvoní další tyč, konstrukci si pardubický gólman zjevně postavil dobře!

41:46

Zlín právě vstřelil branku!
Přesilovka využita! Patrik Nábělek zavezl do pásma, našel RICHARDA MARKA a ten skóruje, jedná se o jubilejní desátý gól slovenského útočníka v sezoně! Asistence: Patrik Nábělek a Jakub Čechmánek.

40:23

Prostor pro Adama Lacigu na levém kruhu, zlínský forvard se do toho opřel švihem a trefuje tyčku! Jen to cinklo a puk vyletěl do ochranné sítě.

40:03

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
Daniel Herčík – 2 min., sekání.

Herčík v podstatě souběžně s buly vysekává soupeři hůl a z tohoto bude "dvojka". Berany čeká přesilovka.

31:56

Dynamo nějak dostalo puk do sítě, byla tam střela ze střední vzdálenosti, každopádně gól neplatní kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti!

31:13

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
Jakub Čechmánek – 2 min., nedovolené bránění.

30:23

Další veliká šance, Laciga dostal kotouč mezi kruhy, vytočil se a ostře pálí, na dorážku tam ještě byl Sadovikov! Lukáš Matěcha potřeboval trošku pomoct od obránce, nakonec ale řeší i tuhle situaci!

30:08

Adam Burian si sjel na kruh, dostal puk a z první pálí, brankář Matěcha tutovou šanci řeší, možná mu pomohla i levá tyč!

27:37

Lukáš Heš opouští trestnou lavici a hned se stěhuje do útočné šance, když si odstavil beka, natáhl hokejku a tlačil se do zakončení. Nakonec se mladému šutérovi podařilo vylákat brankáře kousek z brány a vrátit na kruh Sadovikovi, jenž pálí! Tohle byla velká šance, Matěcha ale chytá.

25:48

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
Lukáš Heš – 2 min., hákování.

23:45

Dynamo právě vstřelilo branku!
Tak tohle je nepříjemné... Berani odehráli poslední minuty opravdu slušně, navíc zvládli i přesilovku soupeře, taktéž na vysoké úrovni... A teď inkasují! Gól dává DANIEL HERČÍK, extraligový útočník si za svůj dnešní výkon branku naprosto jednoznačně zasloužil. Asistence: Vojtěch Tvrdík a Radek Tomas.

23:19

Nebezpečná situace, kotouč se odráží od bruslí Václava Matúšů, gólman Matěcha měl veliké štěstí, že kus černé gumy se doloudal jen kolem levé tyče mimo.

21:08

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
Adam Hamrla – 2 min., vražení na hrazení.

Nepříjemný souboj v obranném rohu ševců, jeden z hostí se těžko zvedá, nicméně zdá se víceméně v pořádku.

19:43

Daniel Herčík hraje výbornou třetinu! Nyní se pardubický lídr silou natlačil až do brankoviště, kde se snažil projet na druhou tyč a zakončit. Skrumáž před Synkem mu situaci ztížila a sám zlínský gólman udělal výborný rozštěp a kotouč vyrazil!

16:18

Dynamo právě vstřelilo branku!
Krásná branka! ADRIAN GROMADZKI. se šikovně prosmýkl mezi dva beky za obranu, dostal se až těsně před bránu, udržel nervy na uzdě, počkal si až se otevře mezírka mezi betony a přesně zamířil. Kotouč se po ledě dostává až do sítě – 0:1! Asistence: Matěj Kloz.

11:08

Veliká šance i na domácích hokejkách! Stanislav Sadovikov si sjel středem až před bránu, dostal od zadního mantinelu výtečný pas a z první pálil! Lukáš Matěcha se blýskl skvělým reflexem a zasahuje.

05:32

První tutovka zápasu! Berani mírně propadli ve středním pásmu a dopředu se hnal Daniel Herčík, jenž se dokázal dostat před Čechmánka a jel sám. Důrazný zlínský forvard jej ještě křižoval a situaci mu zkomplikoval, Herčík zvládl jen pokus na střed, kam si však výtečně vybruslil Tobiáš Synek!

01:26

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
Adam Novotný – 2 min., nedovolené bránění.

Berani Zlín – HC Dynamo Pardubice

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Marek (Nábělek, Čechmánek), 48. Laciga (Lukáš Heš, Burian) – 17. Gromadzki (Kloz), 24. Herčík (Tvrdík, Tomas), 59. Štetka (Herčík), 60. Herčík (Štětka)

Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C), Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Kaláč, Tomek, Babulík, Vaculík, L. Heš (A), Marek, Maúšů, Chludil (A), Laciga, Sadovikov, Čechmánek, Ramert
Trenér: Luboš Jenáček

HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Vachun, Červenka, Bárta, Tvrdík, Rájek, Koudelka – Pavlata, Helikar, Paleček, Tomas, Herčík, Kubíček, Fiala, Kloz, Burda, Novotný, Štetka, Kalužík, Gromadzki
Trenér: Jiří Malinský

Rozhodčí: Blaha, Čech – Mikšík, Kučera

Průběh zápasu
1. třetina
01:26 PCE 2 Novotný, nedovolené bránění
16:18 PCE 0:1 Gromadzki (Kloz)
Po 1. třetině
2. třetina
21:08 ZLN 2 Hamrla, vražení na hrazení
23:45 PCE 0:2 Herčík (Tvrdík, Tomas)
25:48 ZLN 2 Heš, hákování
31:13 ZLN 2 Čechmánek, nedovolené bránění
31:56 PCE neuznaná branka
Po 2. třetině
3. třetina
40:03 PCE 2 Herčík, sekání
41:46 ZLN 1:2 Marek (Nábělek, Čechmánek)
46:09 PCE 2 Kloz, hákování
47:42 ZLN 2:2 Laciga (Lukáš Heš, Burian)
50:35 ZLN 2 Nábělek, podrážení
55:00 PCE 2 Štetka, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
58:24 PCE 2:3 Štetka (Herčík)
59:16 PCE 2:4 Herčík (Štětka)
Konec