Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

HC Tábor – HK Mladí Draci Šumperk

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

17.12.2022, 14:30 • Zimní stadion Tábor • 8. kolo • Adam Pavlíček

Hotovo, dobojováno! Šumperskému celku nakonec stačila pouze jediná branka, která mu zajišťuje velmi cenné tři body do tabulky! Hosté se trefili celkem dvakrát, první střelu ale rozhodčí pro posunutí branky nemohli uznat. S koncem druhé třetiny se pak Lukáš Plhal trefil naprosto přesně od modré čáry a rozhodl dnešní utkání.

Děkujeme za pozornost a budeme se těšit u dalších přenosů. (16:36:33)

Konec zápasu.

59:15

FIlip Dohnal se doslova cpal k zakončení z dorážky! Jeho snažení ale zastavuje až Ondráček, který se dokázal dostat ke kotouči včas a také ho ukryl někam do své výstroje. Bude se tedy vhazovat, to ale až po oddychovém čase, který si právě vyžádal domácí celek.

59:01

Zbývá odehrát něco málo kolem minuty. Tábor, byť s dvěma hráči v poli navíc oproti soupeři, se nemůže dostat do střelecké pozice. Hostující defenziva si zatím poradila výborně.

58:36

Domácí jsou již v plném počtu a na střídačku také posílají Šrámka! Sledujeme tak hru v šesti proti čtyřem!

58:32

Čekají nás ještě napínavé poslední okamžiky z této dvacetiminutovky! Také hostující celek inkasuje trest za hákování a bude hrát v oslabení.

58:13

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
Maurer – 2 min., hákování.

58:00

Právě byly ohlášeny poslední dvě minuty z třetí třetiny! Z přesilovky hostujícícho týmu zbývá odehrát něco kolem půl minuty.

57:54

A další střelecký pokus letí od modré čáry. Hostující hráči se ani tentokrát nicméně neradují, neboť puk míří mimo brankovou konstrukci.

57:01

Šumperší rozjeli v přesilové hře nacvičenou akci, kterou měl zakončovat střelou do prázdné Antonín Karas. Finální přihrávka právě na něj ale neprošla přes domácí defenzivu.

56:36

Tak to může být pro domácí pořádná komplikace. Daniel Mrázek míří s blížícím se koncem třetí třetiny na trestnou lavici, od rozhodčích inkasuje dvě minuty za hákování.

54:11

Pavel Jirášek vystoupil z obranných řad a zavezl kotouč do útočného pásma. Po přejetí modré pak nahazuje kotouč na vzdálenější tyč. Ondráček drží puk bezpečně v lapačce.

53:11

Táborští cítí potřebu přidat v útočném pásmu a samozřejmě by rádi srovnali. V posledních okamžicích se o to střeleckým pokusem z bekhendové strany hole pokoušel Marek Bouška. Jeho dorážka ale končí mimo levou tyč z brankářova pohledu.

52:32

Třetí třetina se zatím hraje ve velkém tempu a ubíhá velmi rychle. Nyní se do útočného pásma přemístili hostující hráči. Ondřej Šrámek neměl s jejich následným pokusem do horních pater branky výraznější potíže a v klidu ho drží v lapačce.

51:43

Trma vrma před hostující svatyní! Jan Ondráček si nicméně poradil, když se tygřím skokem vrhl po kotouči, který bezpečně uschoval někam pod svou výstroj.

51:23

Táborští hokejisté se snaží probojovat do útočného pásma a znovu si vytvořit dobrou střeleckou příležitost. Prozatím je ale šumperská obrana velmi dobře postavena.

50:11

A po delší době musí na opačné straně ledové plochy zasahovat také táborský brankář. Šrámek si nyní počíhal na střelu z pravého kruhu a bezpečně ji lapil.

49:43

O chvíli později přispěchal ale s velmi dobrou šancí Filip Podzimek! Dostal dobrou přihrávku do pásma a měl dostatek střeleckého prostoru. Z prostoru mezi oběma kruhy mířil do horní růžku, ale Ondráček i tentokrát zasáhl přesně, jak bylo potřeba a znovu podržel svůj tým!

48:43

Jan Hlavín si sjel blízko k brance, kde se pokusil o dorážku. Nedostal ale od šumperské obrany dostatek prostoru k zakončení, a tak nemohl soupeřovu branku výrazněji ohrozit.

HC Tábor – HK Mladí Draci Šumperk

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 38. Plhal (Verner, Jarmara)

HC Tábor: Šrámek (Wajtr) – Šťastný, Bačo, Jirásek, Mrázek, Honzík – Mohyla, Pospíchal, Dohnal – Vlček, Kostka, Bouška – Němeček, Eremiáš, Hlavín – Pospíchal, Podzimek, Suchan.
Trenér: Györi

HK Mladí Draci Šumperk: Ondráček (Habas) – Březina, Jarmara, Březina, Souček, Plhal, Cabadaj, Veselý – Seidenglanz, Mácha, Verner, Urban, Maurer, Hejátko, Škrabal, Záruba, Karas, Pazourek.
Trenér: Kučera

Rozhodčí: Raška – Hájková, Obr

Diváci: 120

Průběh zápasu
1. třetina
06:48 MDS 2 Pazourek, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
09:17 TAB 2 Honzík, držení
18:15 MDS 2 Březina, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
28:49 TAB 2 Bačo, nedovolené bránění
29:43 MDS neuznaná branka
33:36 MDS 2 Maurer, podrážení
36:31 TAB 2 Honzík, hrubost
36:56 TAB 2 Jirášek, podrážení
37:40 MDS 0:1 Plhal (Verner, Jarmara)
Po 2. třetině
3. třetina
56:36 TAB 2 Mrázek, hákování
58:13 MDS 2 Maurer, hákování
Konec