Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Belgie – Maroko

0:2

konec (0:0)

27.11.2022, 14:00 • Venue Al Thumama Stadium • Skupina F • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.91 3.41 4.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Belgie doslova promarnila dnešní utkání s Marokem! Domácí mužstvo hrálo velmi pomalu, těžko se dostávalo do šestnáctky a navíc si vypracovalo snad pouze dvě zajímavé šance. Naopak Maroko hrálo trpělivě, čekalo na brejky a v pokutovém území bylo častokrát nebezpečné. Kevin De Bruyne po závěrečném hvizdu jen kroutil nevěřícně hlavou, naopak africká reprezentace mohutně slaví. A tak tato skupina dostává velmi zajímavou zápletku a uvidíme, kdo se bude radovat z postupu.

S konstatováním, že Maroko zaskočilo obrovského favorita turnaje, se loučím a přeji vám příjemné sledování dalších přenosů z mistrovství světa. (15:59:17)
STATISTIKY ZÁPASU

Držení míče: 67 : 33%
Střely na branku: 4:4
Střely mimo branku: 4:7
Rohové kopy: 9:1
Ofsajdy: 3:3
Fauly: 10:14

90+6

Konec zápasu.

90+5

V samotném závěru uviděl žlutou kartu ještě Abdalhamíd Sábírí (Maroko), který dohrál Jana Vertonghena.

90+5

Hráči v bílých dresech měli znovu míč na kopačkách a přišel dlouhý nákop, který si pohlídal ve vzduchu Thibaut Courtois.

90+2

90+2. Zakarjá ABÚCHLÁL - 0:2

90+2

Maroko právě vstřelilo branku!
Brankářův výkop se na útočné polovině odrazil k marockému hráči! Hakím Zíjáš zamířil do šestnáctky, kde dával míč pod sebe. Těžké zakončení trefil ZAKARJÁ ABÚCHLÁL, jenž zamířil do bližší šibenice branky – 0:2. Asistence: Hakím Zíjáš.

90+2

Belgický nákop měl hledat Romelua Lukakua, který se ale otáčel na druhou stranu. Maroko tak otáčí kormidlem hry!

90+1

Mexičtí rozhodčí nastavují ještě pět minut.

90+1

Sám na útočné polovině se nacházel Abderrazak Hamdalláh a proti němu stál Axel Witsel. Zakončení hostujícího hráče přišlo z úhlu a Thibaut Courtois míč vyrazil na rohový kop.

90

Běží už poslední minuta základní hrací doby. Uvidíme, kolik rozhodčí ještě nastaví.

88

Kevin De Bruyne nedal přesnou přihrávku, ovšem míč se odrazil na levou stranu, odkud odcentroval Leandro Trossard. Jenomže znovu našel jen bránící soupeře.

87

Skvělé utkání dnes hraje Hakím Zíjáš, který si pokryl tělem nákop od spoluhráče. Navíc vybojoval faul, jehož se dopustil Axel Witsel.

86

Běží už šestaosmdesátá minuta, takže Belgii na vyrovnání už moc času nezbývá. Hráči v červených dresech stále v poklidu kombinují na útočné polovině. Po chvíli přišel centr před branku, ale znovu byl v pohodě odklizený.

84

Domácí celek kombinoval na útočné polovině a Dries Mertens pustil míč na Romelua Lukakua, který nestihl reagovat. Na levé straně se k míči chtěl dostat ještě Leandro Trossard, kterého předskočil Nusajr Mazráwí.

82

82. Jan Vertonghen po rohovém kopu hlavičkoval vedle pravé tyče

82

Při rohovém kopu předskočil soupeře Jan Vertonghen, jehož hlavička zamířila kousek vedle pravé tyče. Belgie snad konečně pochopila, že musí výrazně přidat!

81

Střídání v týmu Belgie:
ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází Romelu Lukaku.

80

Belgie vytasí velký kalibr, na hrot útoku za malou chvíli přijde Romelu Lukaku, jenž už je připravený u postranní lajny.

Belgie – Maroko

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Saïss (Sábírí), 90+2. Abúchlál (Zíjáš)

Karty:   29. Am. Onana (BEL) – 90+5. Sábírí (MRK)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:14.

Belgie: Courtois – Meunier (81. Lukaku), Alderweireld, Vertonghen – Castagne, Am. Onana (60. Tielemans), Witsel, T. Hazard (75. Trossard) – De Bruyne, E. Hazard (C) (60. Mertens) – Batshuayi (75. De Ketelaere).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Doku, Vanaken, Openda, Carrasco, Debast, Faes, Dendoncker, Theate.

Trenér: Maztínez

Maroko: Munír – Hakimí (67. al-Idrísí), Akird, Saïss (C), Mazráwí – Únáhí (78. al-Jámiq), Amrábat, Amalláh (67. Sábírí) – Zíjáš, Nasírí (73. Abúchlál), Búfál (73. Hamdalláh).
Náhradníci: Tadnautí, Búnú – El Chanús, Darí, Bánún, Zarúrí, Džabrán, Šáír, Ezázúlí, Šeddíra.

Trenér: Regragui

Rozhodčí: Ramos – Morín, Hernández (všichni Mexiko)