Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Bologna FC

2:1

konec (0:1)

14.08.2022, 18:30 • 1. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.74 4.09 4.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Ani čerstvý Musa Barrow se teď nedostal do hry a hosté tak stále neopustili obrannou polovinu hrací plochy. Immobile se následně zlobí na rozhodčího kvůli odpískaného přestupku a vidí žlutou kartu.

87

Poslední vzpruhu má hostům přinést Emanuel Vignato, který nahradil Andreu Cambiasa.

86

Ani střídající Michel Aebischer se neobejde bez žlutého napomenutí. V Římě panuje slavnostní atmosféra, diváci už věží, že Lazio svůj triumf dotáhne.

83

Střídání v týmu S. S. Lazio:
ze hřiště odchází Manuel Lazzari, přichází Elseid Hysaj.
ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Matteo Cancellieri.
ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Matías Vecino.

79

79. Ciro IMMOBILE - 2:1

79

Lazio právě vstřelilo branku!
Balet na ofsajdové hraně zvládl CIRO IMMOBILE a v šíleném mači dost možná přisuzuje tři body na stranu Říma. Skvěle to zosnoval Sergej Milinković-Savić, který sice nebyl v úvodním utkání sezony moc vidět, teď se mu však povedla přihrávka par excellence. Jeho pas uvolnil Immobileho do jasné šance a autor 183 gólů v dresu Lazia tentokrát zvolil trpělivé řešení. Technická střela kolem pravé nohy brankáře Skorupskiho slavila úspěch. Asistence: Sergej Milinković-Savić.

73

Nyní se Bologna rozhodla pro podporu útoku. Musa Barrow nahradí s číslem 99 na trávníku odcházejícího Nicoláse Martína Domíngueze a pokusí se ještě pohnout skórem ve prospěch hostů.

71

Ostrý skluz a další žlutá karta. Manuel Lazzari bude jedním z těch, kdo dnes dohrávají pod hrozbou vyloučení.

68

68. Lorenzo De Silvestri - 1:1

68

Lazio právě vstřelilo branku!
Obrovská smůla pro Bolognu, naopak velká radost na straně Lazia, které usilovně stálo o vyrovnání. Nastřelený míč z kopačky Manuela Lazzariho, který to zkusil z velkého úhlu, vyrazil nekontrolovaně před sebe brankář Łukasz Skorupski. Balon se odrazil od nohy dobíhajícího LORENZA DE SILVESTRI rovnou do sítě, hosté už nemohli nic dělat.

65

Střídání v týmu S. S. Lazio:
ze hřiště odchází Danilo Cataldi, přichází Luis Alberto.

Střídání v týmu Bologna FC:
ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Michel Aebischer.
ze hřiště odchází Babis Lykogiannis, přichází Denso Kasius.

62

62. Zaccagni to zkoušel technicky na zadní tyč, ale těsně minul

62

Jen to zahučelo poté. co Mattia Zaccagni vypálil technicky těsně před vápnem. Míč proskákal kolem pravé tyče, brankář Łukasz Skorupski by se zřejmě natahoval marně, pakliže by balon letěl o kousek víc vlevo.

53

Rychlonohý Manuel Lazzari už téměř pláchnul Andreovi Cambiasovi, který si tak pomohl loktem. Žlutá karta a navíc nebezpečná standardní situace proti bráně Bologny.

46

Hosté se chtějí evidentně od počátku druhého poločasu upřít na bránění. Stáhli ofenzivního Nicolu Sansoneho, útočníka, na jehož místo nastupuje Kevin Bonifazi. Ten by měl bránit hubené vedení.

45+3

Středem se nádherně protáhnul Manuel Lazzari, Adama Soumaoro mu zkřížil cestu dalšími saněmi a následuje logicky druhá žlutá karta a po ní červená. Soumaoro hrál dnes na hraně a teď ji jasně překročil. Počet hráčů na place se srovná.

40

Další tvrdý a opožděný skluz ukázal Adama Soumaoro a tentokrát už ze souboje neunikne bez žlutého kartonku. Emoce začaly po první brance pracovat na obou stranách.

39

Za zdržování při oslavě je žlutou kartou trestán Marko Arnautović.

38

38. Marko ARNAUTOVIĆ - 0:1

38

Bologna právě vstřelila branku!
Pevné nervy udržel MARKO ARNAUTOVIĆ a z penaltového puntíku dává první gól Bologny v nové sezoně. Pak ještě za oslavu vidí žlutou kartu, což ale hostům nemusí tolik vadit. Dostávají se do vedení, které budou bránit proti deseti. Arnautović si vybral pravou stranu horní poloviny brány, gólman Ivan Provedel se rozhodnul pro opačný směr a nebylo co řešit. Bologna překvapivě vede na hřišti favorita.

35

35. Penaltový zákrok.

35

Byla nařízena penalta. Mattia Zaccagni se snažil odkopnout balon do bezpečí a zasáhl přitom jasně Nicolu Sansoneho. Ten se poroučel k zemi a S. S. Lazio schytává další nepříjemnou facku.

23

Nepříhodný odraz míče po rohovém kopu vyslal do kontru Zaccagniho, takže Nicola Sansone musel sáhnout k faulu za žlutou kartu.

20

20. De Silvestri si neporadil s výběhem brankáře Lazia

20

Hlasité ovace tribun sklízí náhradní brankář Ivan Provedel, který čelil prvnímu vážnému problému. Marko Arnautović nachystal míč na zlatém podnose Lorenzovi De Silvestrimu, ten však nedokázal vyzrát na vyběhnutí domácího gólmana a šanci zahodil.

16

Łukasz Skorupski nadále ukazuje, že to dnes proti němu bude mít Ciro Immobile zatraceně složité. I když se tentokrát hrotový útočník nacházel v ofsajdu, akci dohrál a polský brankář mu znovu zmařil jasnou příležitost, což Immobilemu na sebevědomí určitě nepřidá.

13

Další selhání Ciro Immobileho v úvodu zápasu! Útočník Lazia už postupoval zcela sám na bránu, ale jeho velkou příležitost zmařil brankář Łukasz Skorupski. Ten si poradil i s hlavičkou Alessia Romagnoliho při následném rohovém kopu a drží svůj tým nad vodou.

8

Velmi vzteklý Luís Maximiano vyklízí scénu, trenér Sarri viděl dokonce také žlutou kartu. Nastupuje Ivan Provedel, který připravil o místo Tomu Bašiće. Pro Lazio je však zásadní, že bude dohrávat v deseti, navíc čelí nepříjemné standardce.

6

6. Červená karta

6

Tak to je velmi nečekaná dohra nenápadné akce. Luís Maximiano se dotknul míče mimo pokutové území a vidí okamžitě červenou kartu! Do hry musí jeden z náhradních brankářů.

S. S. Lazio – Bologna FC

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. De Silvestri (vla.), 79. Immobile (S. Milinković-Savić) – 38. Arnautović (pen.)

Karty:   71. Lazzari (LAZ), 90. Immobile (LAZ) – 23. Sansone (BLG), 39. Arnautović (BLG), 40. Soumaoro (BLG), 53. Cambiaso (BLG), 86. Aebischer (BLG)   45+3. Soumaoro (BLG)   6. Maximiano (LAZ)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:17.

S. S. Lazio: Maximiano – Lazzari (83. Hysaj), Patric, Romagnoli, Marušić – S. Milinković-Savić (83. Vecino), Cataldi (65. Alberto), Bašić (8. Provedel) – Anderson (83. Cancellieri), Immobile, Zaccagni.
Náhradníci: Adamonis – Gila, Moro, Bertini, Kamenović, Antônio, Romero, S. Radu.

Trenér: Maurizio Sarri

Bologna FC: Skorupski – Soumaoro, Medel, Lykogiannis (65. Kasius) – De Silvestri, Schouten, Domínguez (73. Barrow), Cambiaso (87. E. Vignato) – Sansone (46. Bonifazi), Arnautović, Soriano (65. Aebischer).
Náhradníci: Bardi, Bagnolini – Urbanski, Angeli, Mbaye, Amey, Raimondo, Motolese, Orsolini.

Trenér: Siniša Mihajlović

Rozhodčí: Massimi – De Meo, Scarpa