Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Bologna FC

2:1

konec (0:1)

14.08.2022, 18:30 • 1. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.74 4.09 4.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Ani čerstvý Musa Barrow se teď nedostal do hry a hosté tak stále neopustili obrannou polovinu hrací plochy. Immobile se následně zlobí na rozhodčího kvůli odpískaného přestupku a vidí žlutou kartu.

86

Ani střídající Michel Aebischer se neobejde bez žlutého napomenutí. V Římě panuje slavnostní atmosféra, diváci už věží, že Lazio svůj triumf dotáhne.

71

Ostrý skluz a další žlutá karta. Manuel Lazzari bude jedním z těch, kdo dnes dohrávají pod hrozbou vyloučení.

53

Rychlonohý Manuel Lazzari už téměř pláchnul Andreovi Cambiasovi, který si tak pomohl loktem. Žlutá karta a navíc nebezpečná standardní situace proti bráně Bologny.

45+3

Středem se nádherně protáhnul Manuel Lazzari, Adama Soumaoro mu zkřížil cestu dalšími saněmi a následuje logicky druhá žlutá karta a po ní červená. Soumaoro hrál dnes na hraně a teď ji jasně překročil. Počet hráčů na place se srovná.

40

Další tvrdý a opožděný skluz ukázal Adama Soumaoro a tentokrát už ze souboje neunikne bez žlutého kartonku. Emoce začaly po první brance pracovat na obou stranách.

39

Za zdržování při oslavě je žlutou kartou trestán Marko Arnautović.

23

Nepříhodný odraz míče po rohovém kopu vyslal do kontru Zaccagniho, takže Nicola Sansone musel sáhnout k faulu za žlutou kartu.

6

6. Červená karta

6

Tak to je velmi nečekaná dohra nenápadné akce. Luís Maximiano se dotknul míče mimo pokutové území a vidí okamžitě červenou kartu! Do hry musí jeden z náhradních brankářů.

S. S. Lazio – Bologna FC

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. De Silvestri (vla.), 79. Immobile (S. Milinković-Savić) – 38. Arnautović (pen.)

Karty:   71. Lazzari (LAZ), 90. Immobile (LAZ) – 23. Sansone (BLG), 39. Arnautović (BLG), 40. Soumaoro (BLG), 53. Cambiaso (BLG), 86. Aebischer (BLG)   45+3. Soumaoro (BLG)   6. Maximiano (LAZ)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:17.

S. S. Lazio: Maximiano – Lazzari (83. Hysaj), Patric, Romagnoli, Marušić – S. Milinković-Savić (83. Vecino), Cataldi (65. Alberto), Bašić (8. Provedel) – Anderson (83. Cancellieri), Immobile, Zaccagni.
Náhradníci: Adamonis – Gila, Moro, Bertini, Kamenović, Antônio, Romero, S. Radu.

Trenér: Maurizio Sarri

Bologna FC: Skorupski – Soumaoro, Medel, Lykogiannis (65. Kasius) – De Silvestri, Schouten, Domínguez (73. Barrow), Cambiaso (87. E. Vignato) – Sansone (46. Bonifazi), Arnautović, Soriano (65. Aebischer).
Náhradníci: Bardi, Bagnolini – Urbanski, Angeli, Mbaye, Amey, Raimondo, Motolese, Orsolini.

Trenér: Siniša Mihajlović

Rozhodčí: Massimi – De Meo, Scarpa