Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Villarreal CF

0:3

konec (0:0)

13.08.2022, 19:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.56 3.41 2.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:10. (20:56:47)
Je konec! Villarreal nakonec vstoupil do nového ročníku nejvyšší španělské soutěže skvěle a zvítězil na půdě Realu Valladolid 3:0. O úvodní branku se až po změně stran postaral Jackson. Domácí sice vrhli síly do útoku, ale kouč Emery skvěle vystřídal, jelikož novic na trávníku Alex Baena v závěru přidal dva zásahy a podtrhl triumf Villarrealu.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Chukwueze táhl rychlou akci Villarrealu po pravé straně, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal před obráncem.

90+3

Villarreal drží míč na svých kopačkách a už se nikam nežene. Domácí fotbalisté už nemají sílu rozehrávku soupeře napadat.

90+2

Domácí hráči už jsou hodně frustrovaní. Takový vstup mezi ligovou elitu si Valladolid rozhodně nepředstavoval.

90+1

Nastavuje se pět minut.

90

Villarreal právě vstřelil branku! Hosté v samotném závěru utkání přidávají ještě třetí branku! Znovu se o slovo přihlásil střídající ALEX BAENA, který získal míč poblíž velkého vápna, rychle si jej připravil na pravačku a parádně vymetl horní roh!

90

Chukwueze dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud mohl pálit levačkou, nicméně jeho rána skončila na bloku obránce.

89

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Ajsa Mándí.

88

Také Chukwueze nyní zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda dnešní duel vůbec dohraje až do závěrečného hvizdu.

86

Zadáci hostujícího celku kombinují na polovině hřiště a kontrolují své dvoubrankové vedení. Nikdo z hráčů Valladolidu Villarreal nenapadá.

85

Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a potřebuje ošetření. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

84

Domácí se po nedorozumění hostující defenzivy dostali do zakončení, ale slabá rána z ostrého úhlu nemohla Rulliho ohrozit.

82

Villarreal právě vstřelil branku! Hostující celek přidává druhou branku a prakticky rozhoduje o svém dnešním triumfu! ALEX BAENA si naběhl na přihrávku z pravé strany a placírkou z hranice velkého vápna prostřelil bezmocného brankáře!

81

Samuel Chukwueze se vrátil na vlastní polovinu, kde pomohl spoluhráčům k zisku odkopu od branky. Fantastická práce pro tým.

80

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Sergio Escudero, přichází Lucas Olaza.

79

Chukwueze ustál souboj na polovině hřiště, fantasticky se s míčem otočil a poslal přihrávku na levou stranu hřiště. Hosté ale akci následně zbrzdili.

78

Valladolid spěchal vpřed po levé straně, nicméně zadáci Villarrealu se výborně vrátili a nenechali nikoho v bílofialovém odcentrovat.

Real Valladolid – Villarreal CF

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Jackson (Pino), 82. Baena (Chukwueze), 90. Baena

Karty:   54. Mesa (RVL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:10.

Real Valladolid: Asenjo – L. Pérez, J. Fernández, Aljámik, Escudero (80. Olaza) – Mesa (56. I. Sánchez), Monchu, Aguado – Plata, León (56. Gassama), Villa (63. Plano).
Náhradníci: Masip, Roberto – K. Pérez, J. Sánchez, Tuhami.

Villarreal CF: Rulli – Foyth (89. Mándí), Albiol, P. Torres, Pedraza – Pino (64. Baena), Capoue, Parejo, Coquelin (64. Chukwueze) – G. Moreno (72. Morales), Jackson.
Náhradníci: Reina, Jörgensen – Cuenca, Morlanes, Estupiñán.