Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Víkingur Reykjavík – Malmö FF

3:3

konec (1:2)

12.07.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • 1. předkolo • Info o změnách stavu (Tomáš Lysý (@tomaslysy86))

Tipsport: 4.49 4.17 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

75. Karl Fridleifur Gunnarsson - 3:3

75

Víkingur právě vstřelil branku!
Tohle je neskutečný špíl! Punyed si narazil míč na levé straně před vápnem s Andrasonem a odcentroval. Na penaltovém puntíku vyskočil nejvýše Nikolaj Hansen, který hlavičkou lehce prodloužil míč na KARLA FRIDLEIFURA GUNNARSSONA, jenž také hlavičkou zamířil k tyčce. Hosté marně signalizovali ofsajd a Víkes dělí jedna branka od prodloužení! Asistence: Nikolaj Hansen.

56

56. Nikolaj HANSEN - 2:3

56

Víkingur právě vstřelil branku!
Domácí se ještě snaží. NIKOLAJ HANSEN konečně potvrdil pověst kanonýra, v předkolech Ligy mistrů se mu nedařilo. Nyní si hrudí zpracoval centr Atlasona, nechal míč spadnout a zavěsil podél levé nohy Dahlina. Celou situaci ještě jistil Erlingur Agnarsson. Asistence: Davíd Örn Atlason.

47

47. Andreas CHRISTIANSEN - 1:3

47

Malmö právě vstřelilo branku!
Pokud někdo váhal o postupu Malmö, který se v prvním poločasu mohl třást v základech, již nemusí. Felix Beijmo dostal na pravé straně kolmici do běhu a ačkoliv se Davíd Örn Atlason ve skluzu snažil zabránit přihrávce, míč prošel na ANDERSE CHRISTIANSENA a ten si před brankou snadno poradil. Trefil se přesně kolem pravé ruky marně se natahujícího Dahlina. Asistence: Felix Beijmo.

45

Malmö právě vstřelilo branku!
Autorem branky je BEIJMO.

34

34. Veljko BIRMANČEVIĆ - 1:1

34

Malmö právě vstřelilo branku!
A začíná se od znova, tedy Malmö má znovu náskok jedné branky. Kiese Thelin se nyní zapsal do statistik lépe než žlutou kartou. Poslal parádní přihrávku mezi domácí stopery na VELJKO BIRMANČEVIĆE, který si naběhl přesně tam, kam měl, a střelou po zemi překonal vybíhajícího brankáře Ingvara Jónssona. Po gólu na 3:1 v prvním utkání se srbský forvard trefuje i nyní. Asistence: Isaac Kiese Thelin.

15

15. K. F. Gunnarson - 1:0

15

Víkingur právě vstřelil branku!
V kontextu prvního zápasu a stávajícího dění na hřišti bych neřekl, že první gól v síti Malmö je překvapením. Špílmachr Pablo Punyed krásně přešel na středu hřiště tři hráče a následně poslal míč na pravou stranu vápna do běhu na KARLA FRIDLEIFURA GUNNARSONA. Krajní bek Víkes si hezky naběhl na přihrávku a trefil se křížem k tyči. A je "srovnáno" na 3:3! Asistence: Pablo Punyed.

Víkingur Reykjavík – Malmö FF

3:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 15. K. F. Gunnarson (Punyed), 56. Hansen (Atlason), 75. K. F. Gunnarsson (Hansen) – 34. Birmančević (Kiese Thelin), 45. Beijmo, 47. Christiansen (Beijmo)

Karty:   45+2. Nielsen (VKR), 54. Andrason (VKR) – 18. Thelin (MLM), 60. Olsson (MLM), 81. Rakip (MLM)

Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:3. Fauly: 4:8.

Víkingur Reykjavík: I. Jónsson – K. F. Gunnarsson, Ekroth, Sigurdsson (43. Atlason), Tómasson (46. Sigurpálsson) – Agnarsson, Punyed, Magnusson (C), Andrason – Hansen, Gudjonsson (64. B. S. Ingason)
Náhradníci: Þ. Ingason, Auðunsson – McLagan, Þórðarson, Geirdal, Guðjohnsen, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Atlason, B. B. Gunnarsson

Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

Malmö FF: Dahlin – Beijmo, Nielsen (46. Hadzikadunic), Moisander, Olsson, Berget – Peña, Christiansen (C) (62. Rakip), Larsson – Kiese Thelin (62. Toivonen), Birmančević (87. Larson)
Náhradníci: Diawara, Andersson – Larsson, Knudsen, Rakip, Toivonen, Hadzikadunic, Chaluš, Sejdiu, Nanasi

Trenér: Miloš Milojević

Rozhodčí: John Beaton – Daniel McFarlane, Douglas Potter (vš. Skotsko)

První zápas: Malmö - Víkingur Reykjavík 3:2