Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Víkingur Reykjavík – Malmö FF

3:3

konec (1:2)

12.07.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • 1. předkolo • Info o změnách stavu (Tomáš Lysý (@tomaslysy86))

Tipsport: 4.49 4.17 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Pokud Malmö postoupí, a že je stav dvojzápasu nyní 6:5 v jeho prospěch, bude muset děkovat Veljko Birmančevićovi. Dal branku v obou utkáních a nyní střídá. Obranu posílí Eric Larson.

64

Obránce-útočník Helgi Gudjonsson jde z placu a útok Víkes posílí Birnir Snær Ingason.

62

Dvojí střídání Malmö. Odešel záložník Anders Christiansen a jeho místo zaujme Erdal Rakip. To samé platí o útočníkovi Isaacu Kiese Thelinovi, jenž výborně nahrál na vyrovnávací gól svého týmu. Místo něj bude na hrotu pracovat Ola Toivonen.

46

Dvojí střídání, na každé straně jedno. Logi Tómasson jde z placu, ofenzívu posílí Ari Sigurpálsson. Na straně Malmö se jedná o změnu beka za beka, místo Lasse Nielsena, hrajícího pod žlutým kartonkem, vyběhl na umělý pažit Dennis Hadzikadunic.

43

Po následném rohu a obranném zákroku se Halldor Smari Sigurdsson zranil a musí ho vystřídat Davíd Örn Atlason. Komplikace pro domácí.

Víkingur Reykjavík – Malmö FF

3:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 15. K. F. Gunnarson (Punyed), 56. Hansen (Atlason), 75. K. F. Gunnarsson (Hansen) – 34. Birmančević (Kiese Thelin), 45. Beijmo, 47. Christiansen (Beijmo)

Karty:   45+2. Nielsen (VKR), 54. Andrason (VKR) – 18. Thelin (MLM), 60. Olsson (MLM), 81. Rakip (MLM)

Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:3. Fauly: 4:8.

Víkingur Reykjavík: I. Jónsson – K. F. Gunnarsson, Ekroth, Sigurdsson (43. Atlason), Tómasson (46. Sigurpálsson) – Agnarsson, Punyed, Magnusson (C), Andrason – Hansen, Gudjonsson (64. B. S. Ingason)
Náhradníci: Þ. Ingason, Auðunsson – McLagan, Þórðarson, Geirdal, Guðjohnsen, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Atlason, B. B. Gunnarsson

Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

Malmö FF: Dahlin – Beijmo, Nielsen (46. Hadzikadunic), Moisander, Olsson, Berget – Peña, Christiansen (C) (62. Rakip), Larsson – Kiese Thelin (62. Toivonen), Birmančević (87. Larson)
Náhradníci: Diawara, Andersson – Larsson, Knudsen, Rakip, Toivonen, Hadzikadunic, Chaluš, Sejdiu, Nanasi

Trenér: Miloš Milojević

Rozhodčí: John Beaton – Daniel McFarlane, Douglas Potter (vš. Skotsko)

První zápas: Malmö - Víkingur Reykjavík 3:2