Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

RCD Mallorca – Deportivo Alavés

2:1

konec (2:0)

19.04.2022, 19:00 • Iberostar Estadi (Palma de Mallorca) • 33. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.93 3.29 4.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (21:07:38)
Záchranářský duel lépe zvládla Mallorca, která se díky získaným třem bodům posunula mimo sestupové pozice. Domácí celek se aktuálně nachází na šestnácté příčce LaLigy, naopak Deportivo zůstává poslední a sedmnácté místo se mu vzdálilo na šest bodů.

Samotné střetnutí přineslo hodně soubojů, ale bylo napínavé až do poslední minuty. Avšak Alavés už nestihl srovnat, a tak se znovu přiblížil sestupu.

90+10

Konec zápasu.

90+9

Ve středovém kruhu byl faulován Víctor Laguardia a Deportivo vyšle pas až do šestnáctky, kam míří také Fernando Pacheco.

90+7

Žlutou kartu dostává John Guidetti (Deportivo Alavés), jenž je dalším potrestaným hráčem za protesty.

90+6

Žlutou kartu dostává Víctor Laguardia (Deportivo Alavés), který protestoval proti rozhodnutí rozhodčího. Hostujíc celek se totiž dožadoval odpískání pokutového kopu.

90+6

Deportivo je sice u balonu, ovšem nachází se s ním daleko od branky. Jednoduchým nákopem mířil míč na hranici vápna, odkud byl pokus Joselua zablokovaný. Po chvíli přišel ještě jeden slabý pokus, kterého se chopil brankář Sergio Rico.

90+5

Hlavičkovanou na útočné polovině Alavésu ukončil Antonio Sánchez. Domácí celek tak vyrazil do akce, ale na levé straně nic kloudného nevymyslel.

90+3

V posledních minutách se Deportivo nemůže usadit na útočné polovině. Naopak došlo k chybě, po které šel sám Fernando Niño, ale jeho laxní zakončení mířilo do brankáře. Jenomže celé situaci předcházel ofsajd.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ještě osm minut.

90

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Rubén Duarte, přichází John Guidetti.
Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ximo Navarro, přichází Martín.

89

Hráči v červených dresech vybojovali faul, po kterém centr letěl do pokutového území, Po chvíli se srazili hned tři hráči a dva z nich byli v červených dresech.

88

Na levé straně se soupeře snažil rozhýbat Luis Rioja, který přes soupeře neprošel. Po chvíli se Mallorca dostala k míči, ale čeká ji ještě těžká koncovka.

84

Hostující celek rozehrával další rohový kop, jenomže na následný centr nedoskočil Florian Lejeune. Mallorca přežila další nepříjemnou situaci a bude vhazovat.

83

Žlutou kartu dostává Vedat Muriqi (RCD Mallorca).

82

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Takefusa Kubo, přichází Fernando Niño.
Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Salva Sevilla, přichází Antonio Sánchez.

81

Centr od rohového praporku zamířil na první tyčku, odkud jej odvrátil Vedat Muriqi. Po chvíli Alavés nezvládl přihrávku, a tak se bude kopat od domácí brány.

80

Vstupujeme do poslední desetiminutovky, v nímž bude Deportivo Alavés myslet na vyrovnání. Hostující tým hned na začátku bude rozehrávat rohový kop.

79

Dalším centrem z levé strany se prezentoval Luis Rioja, který na zadní tyči našel jen soupeře. Po chvíli přišel pas z druhé strany, ale balon zamířil jen do boční sítě.

RCD Mallorca – Deportivo Alavés

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 11. Prats (Maffeo), 45+4. Muriqi (D. Rodríguez) – 73. Raíllo (vla.)

Karty:   24. Baba (MLR), 83. Muriqi (MLR) – 35. García (DAL), 45+2. Escalante (DAL), 57. Méndez (DAL), 74. Loum (DAL), 90+6. Laguardia (DAL), 90+7. Guidetti (DAL)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 25:15.

RCD Mallorca: S. Rico – Maffeo, Valjent, Raíllo, Oliván (68. Lee Kang-in) – Kubo (82. Niño), Sevilla (82. A. Sánchez), Baba (54. Battaglia), D. Rodríguez – Prats (68. G. González) – Muriqi.
Náhradníci: Reina – Hoppe, Battaglia, Gayá, Llabres, Niño, Lee Kang-in, Russo, Grenier, A. Sánchez, Ángel Rodríguez, G. González.

Trenér: Javier Aguirre.

Deportivo Alavés: F. Pacheco – Navarro (90. Martín), Laguardia, Lejeune, R. Duarte (90. Guidetti) – Escalante (60. De la Fuente), Loum (74. Pina) – Méndez (60. Pellistri), García, Rioja – Joselu.
Náhradníci: Sivera – Jason, M. Vallejo, Guidetti, Pina, Moya, De la Fuente, Tenaglia, Martín, Pons, Pellistri, Miazga.

Trenér: Julio Velazquez

Rozhodčí: César Soto – Carlos Álvarez, Diego Sánchez