Menu

Hokej

Play-off Extraligy dorostu

HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav

4:1

konec (0:0, 3:0, 1:1) Stav série: 2:1

20.03.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • 3 • Čtvrtfinále • Petr Pavlík

To byla ode mě poslední informace z tohoto utkání, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:08:44)
Máme dobojováno! Sparťané si své vítězství ve třetí třetině bez větších potíží pohlídali a dokráčeli k výhře 4:1 a zároveň k druhému bodu ve čtvrtfinálové sérii. Další vzájemná bitva obou soupeřů je na programu už v pondělí 21. března od 18.00 hodin.

Konec zápasu.

59:53

Ještě jedna nebezpečná střela od modré čáry. Brankář David Hora zkontroloval kotouč svým pohledem a sparťané šetří další vteřiny z časomíry.

59:22

Poslední minuta třetí třetiny. Obránce Vlasák nahodil kotouč z obranného pásma do útočné zóny a rozhodčí píská zakázané uvolnění hostujícího týmu.

58:33

Jakub Žmola zavítal do útočného pásma a ještě pozdržel boleslavský postup směrem do středního pásma. Sparťané tohle utkání už zvládnou.

57:39

Martin Vašíček se dostal s kotoučem na hokejce do útočného pásma a vzápětí zkusil vystřelit. Brankář Hora zasáhl a vyráží kotouč pro své spoluhráče.

57:25

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté se přeci jen ještě prosazují a stahují náskok domácího týmu na tři branky. STANISLAV GRON byl v útočném pásmu hostí nejefektivnější a boleslavský útočník překonává Hrabala poprvé v utkání. Asistence: Vojtěch Vochvest, Nikita Moyseyev.

56:58

Stepanchuk vyrazil se svým spoluhráčem do útočného pásma a našetřil cenné vteřinky. Sparťané se už především soustředí na svou defenzivní práci.

56:31

Můžeme pokračovat ve hře. Hosté se usadili v útočném pásmu a kombinovali v útočném pásmu. Sparťané své oslabení zvládají na výbornou.

56:21

Až nyní se jeden ze sparťanských hráčů za pomoci svých spoluhráčů zvedá na ledovou plochu. Za bouřlivého potlesku míří na domácí střídačku.

56:21

Útočník Šachl tvrdě atakoval jednoho ze sparťanských hráčů v rohu kluziště v útočném pásmu. Sparťanský hráč se stále nezvedá z ledové plochy.

55:41

Hosté se ještě nevzdávají a kombinují v útočném pásmu. Střelu Hlinského od modré čáry zablokoval clonící hráč a kotouč šel těsně vedle branky.

55:10

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané v poslední pětiminutovce střílí čtvrtou branku a míří za druhým vítězstvím v sérii! MARTIN VAŠÍČEK z obranného pásma vyhodil kotouč přesně do boleslavské opuštěné klece. Bez asistence.

54:54

Hosté to zkouší bez brankáře! Obránce Skok vyslal prudkou ránu od modré čáry a Hrabal svou lapačkou zneškodnil nebezpečný pokus.

54:39

Bude se znovu vylučovat a sparťané budou čelit přesilové hře soupeře. Na trestnou lavici usedl sparťanský obránce Vojtěch Port (SPA) za držení.

54:03

Lislerova nebezpečná rána z levé straně skončila zablokovaná a sparťané o pár okamžiků později vyváží puk do středního pásma. Hostům se čas krátí.

53:43

František Netušil napadal boleslavskou rozehrávku a Hasman ještě nahodil kotouč na druhý konec kluziště. Hraje se ve svižném tempu, oba týmy střídají.

53:09

Velké šance Sparty! Netušilův pokus skončil zablokován, následná střela z prostoru před brankou rovněž nebyla úspěšná.

52:19

Lukáš Novák střílel z pravého kruhu pro vhazování, ale rána sparťanského útočníka nebyla přesná. Domácí hokejisté pokračují ve svém tlaku v útočném pásmu.

52:08

Poláček spěchal za pukem do útočného pásma a následná střela od modré čáry nebyla přesná. Sparťané zůstávají na kotouči v útočném pásmu.

51:57

Hrabal po delší době ve větší permanenci. Sparťanský brankář nyní podržel kotouč ve své lapačce a za malou chvíli se bude vhazovat v útočném pásmu hostí.

51:28

Oscar Lisler v situaci jeden na jednoho zkusil vystřelit, ale Hrabal i přes ztížený výhled včas zastavil střelu svými betony.

51:11

Další povedený zákrok boleslavského brankáře Davida Hory. Hostující gólman našel kotouč ve své lapačce, vhazovat se bude po pravici maskovaného muže.

50:40

Martin Vašíček neuspěl na vhazování v útočném pásmu, ale Fábry vzápětí ještě ukořistil kotouč ve středním pásmu pro svůj tým. Sparta nepouští soupeře do šancí.

50:18

Petr Poláček dostal hodně prostoru na levé straně, odkud se snažil vypálit. Hora svým ramenem dokázal střelu sparťanského útočníka zneškodnit.

50:01

Vlasák byl u kotouče v obranném pásmu jako první a sparťané ve vlastní přesilové hře posílají kotouč pouze na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Hrabalem.

49:14

Odehnalovu střelu z pravého kruhu pro vhazování obětavě zablokoval jeden z hostujících hráčů těsně před brankářem Davidem Horou. Hra pokračuje dál.

48:57

Hora podržel kotouč ve své výstroji. Lukáš Novák ještě dorážel kotouč na brankovišti, to už ale měl boleslavský brankář puk plně pod svou kontrolou.

48:41

Hosté se v počátku svého oslabení brání velmi dobře a nepouští Spartu do výraznějších příležitostí. Sparťané musí začít se svým útokem z vlastního pásma.

48:15

Boleslavští hokejisté hráli v šesti, čehož si rozhodčí okamžitě všimli. Trest za hráčskou lavici jede odpykat Miroslav Dobner (MBL). Sparta hraje přesilovku.

47:44

Po zmatcích ve středním pásmu se výborně vrátil Křišťan, který pomohl svým obráncům uklidnit. Boleslavští začínají novou akci zpoza své branky.

47:13

Portovu utekl kotouč na modré čáře a sparťanský obránce musel s pukem couvat až do středního pásma. Sparťané se soustředí na pečlivou defenzivu.

46:54

Tadeáš Mack ještě zastavil kotouč v útočném pásmu, ale o pár vteřin později zapracoval u mantinelu Lisler. Boleslavský útočník dostává hru do neutrální zóny.

46:41

Hora zastavil svižné nahození od modré čáry a boleslavští hokejisté se vzápětí osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra je přerušena.

45:53

Lukáš Novák se probíjel přes bránící hráče do útočného pásma, ale obránce Skok spolu se svými spoluhráči celou situaci ustáli a mají hru pod kontrolou.

45:21

Petr Křišťan nahodil kotouč ze středního pásma do hloubi útočné zóny, nicméně boleslavští obránci rychle otočili hru na druhou stranu kluziště.

44:49

Další úspěšný zákrok brankáře Hory. Střelu jednoho z domácích borců boleslavský gólman schoval do své výstroje. Hra je na malou chvíli přerušena.

44:41

Vašíček uspěl na vhazování v útočném pásmu a Šebovu střelu od modré čáry zastavil obětavým zákrokem první clonící hráč Mladé Boleslavi.

44:33

Po zakázaném uvolnění na straně hostí se vhazovalo v útočném pásmu Sparty, ale domácí hokejisté se do další střelecké pozice už nedostali.

44:13

Sparťané byli v obranném pásmu u mantinelu úspěšnější a dostávají kotouč do útočného pásma. Oba týmy mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

43:33

Petr Křišťan zastavil boleslavskou souhru ve středním pásmu a sparťané se přesunuli do útočné zóny. Boleslavští hokejisté byli úspěšnější a otáčí hru.

43:08

Hora zastavil kotouč svou hokejkou pro své spoluhráče, nicméně sparťané díky dobrému napadání Mikuláše Odehnala našetřili cenné vteřinky.

42:21

Skok si zpracoval přihrávku od svého spoluhráče a vybídl jednoho ze svých spoluhráčů! Hrabal vytasil své betony a zastavil boleslavskou střelu.

41:53

David Šindelář neuspěl na vhazování ve středovém kruhu a sparťané dostávají kotouč do útočného pásma. Brankář Hora zatím nemusel zasahovat.

41:33

Král neuspěl na vhazování v útočném pásmu a sparťané se dostali alespoň do neutrální zóny. Boleslavští hokejisté ale pohotově napadají soupeřovu rozehrávku.

41:13

Adam Martin Hlinský vystřelil od modré čáry a kotouč schoval do své lapačky brankář Michael Hrabal. Hra je znovu na malou chvíli přerušena.

40:56

Mikuláš Odehnal posunul kotouč na své spoluhráče do hloubi obranného pásma a sparťané ještě musí odolávat tlaku ze strany boleslavských mladíků.

40:42

Tomáš Bartoň byl u kotouče jako první, což znamená jediné. Rozhodčí píská zakázané uvolnění a hra se vrátí zpátky před boleslavského brankáře Horu.

40:10

Martin Vašíček uspěl na vhazování ve středovém kruhu, nicméně sparťané musí bojovat o kotouč ve svém obranném pásmu. Hosté chtějí být aktivní.

40:01

Začala třetí třetina.
Hráči jsou zpátky ze svých kabin na ledové ploše, třetí třetina může odstartovat!
Další třetina začne přibližně v 14.30 hodin.
Druhá třetina nabídla celkem tři branky a všechny z nich padly do boleslavské sítě. Skóre utkání otevřel Martin Vašíček, na kterého navázal o pár vteřin později Lukáš Novák. Atmosféru na sparťanské střídačce ještě vylepšil Andrej Fábry, který proměnil trestné střílení. I proto domácí hokejisté vedou po dvou odehraných třetinách nad Mladou Boleslaví 3:0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:22

Poslední minuta druhé třetiny. Mack spěchal za kotoučem do obranného pásma a hosté ještě zkusili zaútočit. Domácí situaci ustáli a vyhazují puk.

38:43

Stanislav Gron vystřelil v dobré pozici z pravého kruhu pro vhazování, ale rána boleslavského útočníka nebyla přesná.

38:22

Petr Šachl se vymanil z rohu kluziště a vzápětí se snažil ohrozit Hrabalovu branku svou střelou z pravého kruhu. Střela zablokoval clonící Odehnal.

37:36

Hezká individuální akce Martina Vašíčka! Sparťanský útočník se zbavil posledního obránce hostí a vzápětí střílel těsně vedle boleslavské branky.

36:51

Hora vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Sparťané ještě na chvíli zdrželi hosty v jejich obranném pásmu.

36:11

David Šeba musel spěchat za kotoučem do obranného pásma a sparťané založili vzápětí rychlou útočnou akci. U mantinelu byli úspěšnější Bruslaři.

35:35

Žmola spěchal spolu se Stepanchukem do útočného pásma, ale poslední obránce hostí byl u kotouče včas a hosté se dostávají do středního pásma.

35:03

Šindelář si vyměnil kotouč s Hlinským a druhý jmenovaný vystřelit od modré čáry! Rána hostujícího beka nebyla přesná, sparťané své oslabení ubrání.

34:21

Sparťané zatím hrají své oslabení velmi dobře a nepouští soupeře do větších příležitostí. Vašíček zablokoval ránu jednoho z hostí a Sparta vyhazuje.

33:21

V témže čase si boleslavští trenéři vzali oddechový čas na poradu, aby sdělili své pokyny směrem ke svým svěřencům. Hosté hrají přesilovku.

33:21

Sotva se sparťané ubránili, v dalších vteřinách se budou znovu bránit. Na trestnou lavici usedl obránce Tadeáš Mack (SPA), který se provinil podrážením.

32:27

Tečovaná střela obránce Hlinského od modré čáry byla velmi nebezpečná, ale i přesto brankář Hrabal zastavil ránu hostujícího beka a zároveň přerušil hru.

32:08

Nikita Moyseyev číhal u pravé tyčky na přihrávku od svého spoluhráče, nicméně boleslavský útočník se k razantnějšímu zakončení nedostal.

31:42

Boleslavští se rychle vrátili do útočného pásma a brankář Hrabal musel zasahovat! Sparťanský brankář zastavil kotouč na své hrudi a přerušil hru.

31:23

Lislerova rána od modré čáry byla velmi prudká, ale boleslavský útočník střílel nepřesně. Sparťané se o pár vteřin později dostávají do středního pásma.

30:59

Hosté budou hrát za malou chvíli další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl za hákování útočník František Netušil (SPA). Sparta hraje v oslabení.

30:36

František Netušil si zpracoval kotouč ve středním pásmu a Vašíček ještě podporoval sparťanský útočník. Domácí hokejisté se k ohrožení branky nedostali.

30:24

Poláček spolu s Křišťanem číhali, kudy vyplave kotouč zpod bruslí několika hráčů z rohu kluziště. Ke střele se nakonec dostal obránce Průšek, Hrabal zasahuje.

29:31

Tomáš Bartoň si zpracoval kotouč v obranném pásmu za svou brankou, ale hosté díky svému dobrému napadání ukořistili puk zpět. Hrabal nemusel zasahovat.

28:46

Žmola ve velké rychlosti útočil středem kluziště, když spěchal za nahozeným kotoučem do hloubi útočného pásma. Boleslavští obránci byli pozorní.

28:36

Sparťané znovu zaměstnali na malou chvíli boleslavskou obranu a zamířili do útočného pásma. V osobním souboji v rohu kluziště byli hosté úspěšnější.

28:11

Nebezpečná situace v útočném pásmu hostí! Po střele Vochvesta od modré čáry byl kotouč tečován, ale naštěstí pro domácí tým puk šel těsně vedle branky.

28:01

Odehnal napadal boleslavskou rozehrávku ve středním pásmu a o pár vteřin později sparťané vyhodili kotouč až na druhý konec kluziště. Zakázané uvolnění.

27:43

Hosté uspěli na vhazování v útočném pásmu, ale Vašíček spolu se svým spoluhráčem dostali kotouč alespoň do středního pásma. Hra pokračuje dál.

27:31

Dobrá šance na straně hostů! Miroslav Dobner osamocen ve střelecké pozici před brankou a brankář Hrabal musel být v pozoru.

26:41

Nikita Moyseyev dojížděl nahozený kotouč v útočném pásmu, ale sparťané díky dobrému přistupování k soupeři nedovolili hostům dostat se k zakončení.

26:33

Fábry chtěl založit rychlou útočnou akci podél pravé strany kluziště, ale zřejmě útočník Vašíček byl příliš netrpělivý. Sudí píská postavení mimo hru.

26:03

Dobner společně se Steklým ujeli v útočném pásmu do přečíslení dvou proti jednomu, ale vracející se obránce domácího týmu odvedl výbornou práci.

25:28

Bogdan Stepanchuk po návratu z trestné lavice pomohl svým spoluhráčům v útočném tažení a Hora musel svou vyrážečkou zastavit nebezpečnou ránu.

24:59

Jakub Žmola se dostal ke kotouči jako první v obranném pásmu a sparťané se v závěru oslabení dostali s pukem až na druhý konec kluziště. Hra pokračuje.

24:55

Král znovu jako dispečer přihrávek z pravé strany kluziště a o pár vteřin později brankář Hrabal podržel ránu boleslavského útočníka. Hra je přerušena.

24:11

Patrik Král kombinoval spolu se svými spoluhráči a Hrabal následně vyrazil nebezpečnou střelu od modré čáry! Sparťanská čtveřice i nadále odolává.

23:38

Velká šance hostí! Jeden z boleslavských útočníků, zřejmě útočník Gron, se dostal do samostatného úniku. Hrabal podržel svůj tým.

23:00

Hosté mají dobrou šanci na to, aby se vrátili zpátky do zápasu. Útočník Bogdan Stepanchuk (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za vysokou hůl.

22:43

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané vedou o tři branky! ANDREJ FÁBRY se rozjel svižně a svým bekhendovým blafákem nedal Horovi šanci zasáhnout. Boleslavští hokejisté ztrácí v utkání už tři branky. Bez asistence.

22:43

Andrej Fábry se dostal do samostatného úniku a kapitán Boleslavi Vojtěch Hradec (MBL) zatáhl za záchranou brzdu. Sparta pojede trestné střílení!

22:17

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté vedou již o dvě branky! LUKÁŠ NOVÁK vystihl soupeřovu rozehrávku a bez větších potíží poslal kotouč do sparťanské branky. Boleslavští hokejisté ztrácí v utkání dvě branky. Asistence: Petr Poláček, Petr Křišťan.

21:45

Velká šance také na druhé straně. Král zkoušel překvapit brankáře Hrabala svou bekhendovou střelou, ale sparťanský gólman se nenechal zaskočit.

20:41

Jakub Žmola hledal svou přihrávkou ze středního pásma své spoluhráče v útočném pásmu, nicméně ani jeden z hráčů v bílém dresu se k puku nedostal.

20:34

Sparta právě vstřelila branku!
Fábry sice neúspěšně hledal své spoluhráče, sparťané se však o pár vteřin později přeci jen prosazují! Po Fábryho přihrávce se prosadil MARTIN VAŠÍČEK, který posílá svůj tým z mezikruží do vedení. Asistence: Andrej Fábry, Vojtěch Port.

20:10

Martin Vašíček uspěl na vhazování ve středovém kruhu a sparťané získali kotouč na své hokejky. Obránci domácího týmu zakládají útočnou akci.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči i rozhodčí se vrátili ze svých kabin zpátky na ledovou plochu, druhá třetina startuje za několik málo okamžiků.
Další třetina začne přibližně v 13.42 hodin.
Úvodní třetina je úspěšně za námi a gól jsme v ní navzdory několika šancím neviděli. Sparťané podobně jako Mladá Boleslav si připravili své příležitosti v útočném pásmu, nicméně ani jeden z týmů nebyl úspěšný. I proto je skóre po první třetině nerozhodné 0:0.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Boleslavští se dostali ke kotouči v posílají puk na druhou stranu kluziště. Sparťané ještě zkusili poslední atak za soupeřovu branku, Hora nemusel zasahovat.

19:00

Poslední minuta první třetiny. Mezitím Skuratov nahodil kotouč do útočného pásma, ale sparťané mezitím střídají a posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

18:06

Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a Hora musel být v pozoru. Portova nebezpečná rána od modré čáry byla hodně svižná, leč neúspěšná.

17:50

Martin Vašíček se protlačil mezi dva bránícího protihráče ke střele, ale rána domácího útočníka nebyla přesná. Sparťané pokračují v útočném pásmu!

17:01

Obrovská možnost pro domácí tým! Křišťan ujel sám na soupeřova brankáře, ale sparťanský útočník nebyl úspěšný, podobně jako Netušil.

16:13

Křišťan přijel do urputného souboje v rohu kluziště v útočném pásmu, ale sparťané kotouč na své hokejky nezískali. Boleslavští uklidňují hru a střídají.

15:35

David Šindelář bojoval o kotouč v útočném pásmu, nicméně hosté se ke střele už nedostali. Sparťané mají kotouč a míří do útočného pásma.

15:21

Po střele jednoho z hostí z levé strany kluziště byl Hrabal připravený na svém místě a zamezil případnému nebezpečí. Hra je na malou chvíli přerušena.

15:13

Sparťané si nyní nerozuměli ve své rozehrávce a rozhodčí píská zakázané uvolnění na straně domácího týmu. Sudí si ještě volá zpátky hráče, můžeme pokračovat.

14:21

Skok si zpracoval kotouč v obranném pásmu a hosté zamířili dopředu. V obranném pásmu za sparťanskou brankou byli úspěšnější domácí.

13:47

Velká příležitost na straně domácího týmu! Andrej Fábry udělal výhybku na střed kluziště a vzápětí zkusil prostřelit Horu. Boleslavský brankář zasáhl.

13:31

Port uklidnil hru za svou brankou a sparťané založili rychlou akci! Vašíček se i přes velkou snahu ke kotouči nedostal. Boleslav bojuje ve středním pásmu.

12:42

Skuratov se neprotlačil přes bránícího protihráče ve středním pásmu u mantinelu a boleslavští hokejisté obrací hru na opačný konec kluziště.

12:22

Portova formace se rychle chtěla přesunout na druhý konec kluziště, nicméně boleslavští mladíci byli u kotouče dříve. Píská se zakázané uvolnění.

11:50

To byla střela! Stepanchuk obětavě padl do rány jednoho z hostí od modré čáry a sparťanský útočník odjíždí s bolestivou grimasou na střídačku.

11:18

Jeden ze sparťanských útočníků se dobře vrátil zpátky do obranného pásma a zamezil případnému protiútoku ze strany hostí. Hra má zatím velmi dobrý spád.

10:33

František Netušil společně s Fábrym napadali boleslavskou rozehrávku v útočném pásmu, ale hosté se i přesto dokázali dostat alespoň do neutrální zóny.

09:51

Vojtěch Hradec ještě vybojoval kotouč v rohu kluziště, ale boleslavští hráči se k dalšímu ohrožení sparťanské branky už nedostali. Oba týmy střídají.

09:08

Křišťan vyrazil dopředu podél levé strany kluziště, ale boleslavští útok soupeře odrazili. Vzápětí sparťané nebyli úspěšní v útočném pásmu v rohu kluziště.

08:08

Netušil hledal svou přihrávkou z rohu kluziště své spoluhráče na středu hřiště, nicméně jeden ze sparťanských útočníků kotouč nezpracoval dle představ.

07:31

Petr Poláček vyvezl kotouč podél mantinelu do útočného pásma, kde o něj hráči obou týmů svedli urputný souboj. Sparťané jsou ještě zabydleni v pásmu.

06:51

Poláčkova formace byla dlouho zatlačena v obranném pásmu, ale hosté se k dalšímu ohrožení branky nedostali. Oba týmy vzápětí posílají na led čerstvou sílu.

06:21

Hrabal musel být v pozoru! Sparťanský brankář pomocí svých betonů vyrazil nebezpečnou ránu jednoho z hostujících hráčů z pravého kruhu.

05:54

Hosté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše, sparťané svou první přesilovou hru v utkání nevyužili. Mezitím Boleslavští míří do útočného pásma.

05:23

Fábry hledal z pravého kruhu na druhé straně svého spoluhráče, nicméně Vašíček posléze nezpracoval kotouč na modré čáře. Hosté se osvobozují.

05:03

Sparťané nehrají přesilovou hru vůbec špatně. Fábryho pokus z pravé straně zneškodnil svou lapačkou připravený boleslavský gólman, který přerušuje hru.

04:41

Další střelecký pokus na straně domácích. Vašíčkovu ránu vyrazil Hora až do ochranné sítě. Hra je nyní na malý moment přerušena.

04:28

Lukáš Novák číhal na přihrávku od svého spoluhráče na pravé straně kluziště, ale kotouč se ke sparťanskému útočníkovi nedostal. Hra pokračuje dál.

03:41

Sparťané se usadili v útočném pásmu a Bartoňovu ránu od modré čáry zneškodnil svým zákrokem připravený Hora. Vzápětí se hosté osvobozují.

03:30

Bude se poprvé v utkání vylučovat. Na trestnou lavici usedl útočník Nikita Moyseyev (MBL), který od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za podrážení.

03:15

Patrik Král uspěl na vhazování v útočném pásmu a hosté znovu zahrozili! Brankář Hrabal musel být v pozoru, když na něj mířila nebezpečná střela z dálky.

02:55

Hosté zatím výborně napadají sparťanskou rozehrávku v obranném pásmu a domácí se nemohou na delší časový úsek vymanit ze soupeřova sevření.

02:31

Jan Skok byl u puku dříve než útočník Netušil a rozhodčí píská zakázané uvolnění domácích. Hra se vrátí zpět před branku Michaela Hrabala.

01:54

Hosté byli usazeni v útočném pásmu, sparťanská čtveřice dobře brání. Vochvest čekal na modré čáře, nicméně boleslavský obránce se ke střele nedostal.

01:15

Stepanchuk bojoval o kotouč v rohu útočného pásma spolu se Žmolou, ale sparťanská dvojice nebyla úspěšná. Hosté otáčí hru na druhou stranu kluziště.

00:39

Po urputném souboji u mantinelu v útočném pásmu Boleslavi byli sparťané úspěšnější a oba týmy posléze posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

00:10

Sparťané vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Jeden z hostí vrací kotouč zpět do neutrální zóny, hra pokračuje.

00:01

Utkání právě začalo.
Kapitánem na straně domácího týmu je obránce Tomáš Bartoň, céčko na straně Mladé Boleslavi vidíme na dresu Vojtěcha Hradce. Hráči jsou již připraveni ve středovém kruhu na úvodní vhazování, utkání může odstartovat!
Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné a ničím nerušené nedělní odpoledne z pražské sportovní haly. Třetí utkání ve čtvrtfinálové sérii mezi Spartou a Mladou Boleslaví startuje za necelých dvacet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků pro tento zápas.
Úvodní sestavy:

HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Marton, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Netušil, Žmola, Křišťan.
Trenér: František Ptáček

BK Mladá Boleslav: Hora (Vystrčil) – Skok, Sypecký, Vochvest, Hlinský, Vlasák (A), Průšek – Šachl, Hasman, Hradec (C), Dobner, Steklý, Moyseyev, Král, Vítek (A), Gron, Šindelář, Lisler.
Trenér: Václav Pletka

Rozhodčí: Kostourek – Beneš, Kučera.
Krásné nedělní odpoledne u sledování pokračování dorosteneckého play off! Dnes je na programu třetí zápas čtvrtfinálové série mezi Spartou a Mladou Boleslaví. Utkání startuje přesně v 13.00 hodin, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu.
ČTVRTFINÁLE 2021/22

1. ČF: Mladá Boleslav – Sparta 4:5
2. ČF: Mladá Boleslav – Sparta 2:1p

Oba soupeři mají za sebou dvě velmi vyrovnaná utkání v rámci prvního kola play off. Sparťané v úvodní bitvě uzmuli první bod v sérii za výhru 5:4, ve druhém utkání se pro změnu radovali Bruslaři. Ti zvítězili nad Spartou v další urputné bitvě 2:1 v prodloužení. Kdo z týmů se bude radovat ve třetím čtvrtfinálovém duelu?
Mladá Boleslav vedla ve čtvrtfinálové sérii minimálně, i přesto Středočeši urvali alespoň jeden zápas na domácí půdě a do Prahy odjíždí za vyrovnaného stavu. Boleslavští po neúspěšném prvním utkání zvládli odvetu na svém ledě, když kapitán Vojtěch Hradec vyrovnal skóre ve třetí třetině a v první minutě prodloužení následně rozhodl o boleslavském triumfu Nikita Moyseyev.
Sparta své druhé utkání v sérii prohrála 1:2 v prodloužení. Sparťané přitom vedli zásluhou Mikuláše Odehnala v první třetině o jednu branku, ale o své vedení přišli v průběhu třetí části. Pražané ve zbytku utkání další gól už nevstřelili, čímž nenavázali na předchozí povedené utkání. Budou se sparťané radovat na svém ledě?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav

4:1

konec (0:0, 3:0, 1:1) Stav série: 2:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Vašíček (Fábry, Port), 23. Novák (Poláček, Křišťan), 23. Fábry (TS), 56. Vašíček – 58. Gron (Vochvest, Moyseyev)

HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Netušil, Žmola, Křišťan.
Trenér: František Ptáček

BK Mladá Boleslav: Hora (Vystrčil) – Skok, Sypecký, Vochvest, Hlinský, Vlasák (A), Průšek – Šachl, Hasman, Hradec (C), Dobner, Steklý, Moyseyev, Král, Vítek (A), Gron, Šindelář, Lisler.
Trenér: Václav Pletka

Rozhodčí: Kostourek – Beneš, Kučera

Průběh zápasu
1. třetina
03:30 MBL 2 Moyseyev, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
20:34 SPA 1:0 Vašíček (Fábry, Port)
22:17 SPA 2:0 Novák (Poláček, Křišťan)
22:43 MBL TS Hradec, sekání
22:43 SPA 3:0 Fábry (TS)
23:00 SPA 2 Stepanchuk, vysoká hůl
30:59 SPA 2 Netušil, hákování
33:21 SPA 2 Mack, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
48:15 MBL 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Dobner
54:39 SPA 2 Port, držení
55:10 SPA 4:0 Vašíček
57:25 MBL 4:1 Gron (Vochvest, Moyseyev)
Konec