Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

AS Monaco – Stade de Reims

1:2

konec (0:0)

27.02.2022, 13:00 • Stade Louis-II, Monaco • 26. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.45 4.49 8.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Nathanaël MBUKU - 1:2

90+3

Reims právě vstřelilo branku!
Zmar Monaca je definitivně dokonán. Museli bychom být sprostí, kdybychom měli dění na hrací ploše z jeho pohledu hodnotit barvitěji, proto radši jen řekněme: zápas si pořádně pokazilo a změnil se v noční můru. Hosté vsítili také druhý, vítězný gól poté, co Zeneliho přihrávku zprava zužitkoval pohotově do poloodkryté branky NATHANAËL MBUKU. Asistence: Arbër Zeneli.

90+1

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Chrislain Matsima.

88

88. červená karta pro Jeana Lucase

88

Jeanu Lucasovi (ASM) nestačila před pár okamžiky jedna žlutá karta. Během pár okamžiků obdržel také druhou poté, co zcela zbytečně kopl do ležícího Kebbala. Ani neprotestoval, okamžitě zamířil do kabin. Domácí budou dohrávat klání v oslabení.

86

Frustrace monackých hráčů se nyní projevila naplno. A za ostrý zákrok vůči Faesovi vyfasoval žlutou kartu Jean Lucas (ASM).

85

85. Kevin VOLLAND vlastní - 1:1

85

Reims právě vstřelilo branku!
Tak tohle je krutá rána pro knížecí celek. Před pár minutami neproměnil hned několik tutovek a Remeš naopak z ničeho nic udeřila. No, udeřila... KEVIN VOLLAND byl možná až tak přemotivovaný, až centr ze standardky od Zeneliho nasměroval přesně k tyči do vlastní sítě. Ironicky řečeno, lépe to snad trefit ani nešlo. Bez asistence.

83

A Remeš nyní mohla vyrovnat! Před Nübelem se ocitl jeden z hráčů hostujícího družstva, konkrétně Mbuku, nicméně z blízkosti německého gólmana nepřekonal. Aby ještě několik nevyužitých možností ASM nemrzelo.

81

81. tutovka Jeana Lucase

81

Monaco ne a ne rozhodnout! Teď si remešská obrana nepočínala vůbec dobře, ztraceného míče se chopil Jean Lucas, který se ocitl zcela sám před Rajkovičem. jenže jeho rána olízla břevno a skončila pouze v zámezí.

80

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Eliot Matazo.

79

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Dion Lopy, přichází Arbër Zeneli.

78

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Maghnes Akliouche.

75

75. hlavička Disasiho

75

Obrovská možnost pro Monaco po standardce! Na zadní tyčce hlavičkoval nebezpečně Disasi a Rajkovič s vypětím všech sil zastavil balón před brankovou čárou.

73

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Alexis Flips, přichází Kamory Doumbia.

73

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Mitchell van Bergen, přichází Ilan Kebbal.

67

Perfektně se nyní Jean Lucas uvolnil ve vápně a umnou, elegantní kličkou se přes Adelineho propracoval do střelecké pozice. Avšak Rajkovič jeho pokus z úhlu vykryl.

65

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Fraser Hornby, přichází Nathanaël Mbuku.

65

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Ghislain Konan, přichází Martin Adeline.

58

58. tyčka Ben Yeddera

58

... po rohovém kopu se rozezvonila branková konstrukce! Ben Yedder se na zadní tyčce snažil jemným obloučkem zamířit na vzdálenější tyčku, avšak míč narazil pouze do ní.

55

55. Wissam Ben Yedder - 1:0

55

Monaco právě vstřelilo branku!
Domácí sice nebyli do této chvíle nebezpečnějším celkem, přesto dokázali svého soka vyučit z produktivity. Kapitán WISSAM BEN YEDDER byl parádně uvolněn Diopem ve vápně a svou střelu nasměroval do spodního rohu brány, kam se gólman Rajkovič marně natahoval. Asistence: Sofiane Diop.

48

48. pumelice Hornbyho

48

Sotva se na hrací ploše oba týmy otrkaly po obrátce, už se Remeš propracovala do výtečné pozice. Dosud velmi nenápadný Hornby svou dělovkou orazítkoval brankovou konstrukci monacké brány!

42

Oba týmy nehrají úplně v rukavičkách. Když někdo chce, umí do souboje tvrdě zabrousit. Jako nyní v případě Munetsiho (REI).

32

32. střela Ben Yeddera

32

Šance nyní střídá jedna druhou, utkání začíná mít opravdu solidní grády. Domácí kapitán Ben Yedder se objevil ve velmi dobré možnosti, avšak na Rajkoviče nakonec nevyzrál.

31

31. možnost van Bergena

31

Remeš začíná spící Monaco opravdu hodně kousat. Po lajně nyní unikl van Bergen a z úhlu vystřelil na Nübela! Ten zatím drží domácí nad vodou. Ještě deset minut zpátky neměl prakticky žádnou práci, teď doslova boje na poplach.

27

První žlutá karta také na straně Remeš. Hornby (REI) si počínal až příliš důrazně v souboji s Fofanou.

26

26. hlavička Busiho

26

Z ničeho nic se mohla Remeš ujmout vedení! Dobrý centr adresoval van Bergen na Busiho, jehož nehlídal dobře Jakobs, a ten hlavičkoval směrem na bránu. Brankář Nübel musel být v pohotovosti. Tahle šance každopádně bezgólové skóre nezměnila.

25

Disasi (ASM) přibrousil van Bergena, sudí Millot musel poprvé v tomto utkání vytahovat ze své kapsičky žlutou kartu.

7

Domácím se podařilo rozvlnit síť, úvodní tlak zužitkovali velmi slušně. Gelson Martins na zadní tyčce hlavičkoval poté, co ho svým pasem našel Diop, jenže pouze z ofsajdového postavení. VAR potvrdil, že se opravdu jednalo o situaci, která odporuje pravidlům fotbalu.

AS Monaco – Stade de Reims

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Ben Yedder (Diop) – 85. Volland (vla.), 90+3. Mbuku (Zeneli)

Karty:   25. Disasi (ASM), 86. Jean Lucas (ASM) – 27. Hornby (REI), 42. Munetsi (REI)   88. Jean Lucas (ASM)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:12.

AS Monaco: Nübel – Vanderson, Disasi, Maripán, Jakobs – Y. Fofana (80. Matazo), Jean Lucas – G. Martins (78. Akliouche), Volland (90+1. Matsima), Diop – Ben Yedder (C).
Náhradníci: Mannone – R. Aguilar, Lemaréchal, Akliouche, Sidibé, Okou, Ayiah, Matazo, Matsima.

Trenér: Clement

Stade de Reims: P. Rajković – Busi, Munetsi, Faes (C), Konan (65. Adeline) – Matusiwa, Lopy (79. Zeneli) – Locko, Flips (73. Doumbia), van Bergen (73. Kebbal) – Hornby (65. Mbuku).
Náhradníci: Diouf – Sissoko, Doumbia, Kebbal, Mbuku, Doumbia, Adeline, Zeneli, Valentim.

Trenér: Óscar García

Rozhodčí: Millot – Haquette, Debart