Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – Espanyol Barcelona

5:1

konec (3:0)

27.02.2022, 14:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • 26. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.53 4.4 6.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté si odvezou minimálně bůra! Přihrávku do levého křídla dostal BOULAYE DIA. Ten s míčem doběhl až do šestnáctky, kde vystřelil přes pasivně bránícího Sergiho Gómeze a jeho přízemní pokus zapadl za záda Diega Lópeze. Ten si na balón sáhl, vytěsnit ho však nedokázal.

65

Espanyol právě vstřelil branku!
Hosté se dočkali čestného gólu! K dispozici měli rohový kop, který zahráli nakrátko. Pak přišel centr Adriána Embarby, po němž přišla hlavička, kterou ještě Rulli vytáhl na břevno. K dorážce se však dostal KEIDI BARE a s tím už brankář Villarrealu moc dělat nemohl.

53

Villarreal právě vstřelil branku!
Koncert YEREMIHO PINA pokračuje! Giovani Lo Celso nahrával za obranu Arnautovi Groeneveldovi. Ten ještě míč prodloužil na Pina, který obešel vybíhajícího Diega Lópeze a zakončil do prázdné brány. Čtvrtý gól mladého Španěla v zápase – 4:0.

45

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí po rozehrávce nakrátko ztratili míč a zdálo se, že se budou muset na závěr poločasu bránit. Pedrosa se však nechal obrat o balón při jeho vyvážení a z toho následně těžil Étienne Capoue. Ten střílel z pravé strany šestnáctky po zemi na vzdálenější tyč. Diego López jeho pokus vyrazil pouze k YEREMIMU PINOVI, který doklepnutím do prázdné brány završil hattrick – 3:0.

21

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí zvyšují stav! Po třetím rohu v krátkém sledu sklepl hlavou míč do ohně Raúl Albiol. Tam si ho zády k bráně zpracoval Capoue, který balón slepl proti noze YEREMIMU PINA a ten přízemní ranou k pravé tyči zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 2:0.

14

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! Z levé strany odcentroval na vzdálenější tyč Pervis Estupiñán. Tam si naběhl YEREMI PINO, který i přes výškový handicap jasně přeskočil bránícího Cabreru a jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti chytal Diego López až za brankovou čarou.

Villarreal CF – Espanyol Barcelona

5:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 14. Pino (Estupiñán), 21. Pino (Capoue), 45. Pino, 53. Pino (Groeneveld), 86. Dia – 65. Bare

Karty:   31. Albiol (VLR), 90+3. Albiol (VLR) – 40. Pedrosa (ESB)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:12.

Villarreal CF: Rulli – Aurier, Albiol (C), P. Torres (46. Mándí), Estupiñán – Pino (76. Chukwueze), Parejo, Capoue (63. Iborra), Trigueros – Lo Celso (63. Moisés Gómez), Groeneveld (76. Dia).
Náhradníci: Asenjo, Iker Álvarez – Mándí, Moisés Gómez, Pedraza, Foyth, Iborra, A. Moreno, Dia, Chukwueze, M. Gaspar.

Trenér: Emery

Espanyol Barcelona: Diego López – Ó. Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa (74. Vilà) – Bare – Puado (63. Melamed), Y. Herrera (64. Embarba), Darder, Vilhena (46. Dimata) – de Tomás (C) (82. Wu).
Náhradníci: Oier, J. García – Melendo, Miguelón, F. Calero, Mérida, Dimata, Loren, Melamed, Wu, Embarba, Vilà.

Trenér: V. Moreno

Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Núñez