Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Zbrojovka Brno – Slezský FC Opava

3:1

konec (0:0)

26.02.2022, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.59 4.35 4.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Brno právě vstřelilo branku!
Zatímco v úvodní půli chytal Digaňa v dobré formě, teď daroval hostující brankář Brnu laciný gól. Ve vzduchu se po centru Kadlece prosadil JAKUB PŘICHYSTAL, který nebyl přesný ani razantní, ale gólman Opavy letící balon podcenil a propustil na přední tyči.

82

Brno právě vstřelilo branku!
Tak to je obrat jako hrom. Digaňa neměl dlouhé minuty pořádnou práci, ovšem teď může v průběhu necelých 60 sekund lovit míč ze sítě hned dvakrát. Opava po rozehrávce zaspala, Brno tradičně vysunulo napadání a předvedlo úchvatnou kombinaci, na jejímž konci byl do prázdné brány zakončující ADAM FOUSEK. Kolegům děkuje, že mohl slíznout smetanu.

81

Brno právě vstřelilo branku!
Po dalším závaru se domácí konečně radují ze vstřelené branky. Míč se odrazil na hranu malého vápna a záložník JIŘÍ TEXL se do něj opřel vší silou. Otázkou bylo pouze to, zda najde místo v postavení bránících hráčů a brankáře, což se mu podařilo na jedničku.

71

Sudí sečetl zákroky Didiby a dává hostujícímu cizinci žlutou kartu.

66

Kopečný se musel pokusit zastavit rychlý kontr Zbrojovky, což se mu také podařilo. Je to ovšem za cenu žluté karty.

50

Opava právě vstřelila branku!
Teď už hosté dokázali přece jen zakončit. Propadnutý míč si navedl do běhu SAMUEL ŠIGUT a ráznou ranou pod břevno nedal Berkovci vůbec žádnou šanci. Zkušený gólman se jen ohlédnul nad pravé rameno a musel uznat, že toto bylo ukázkové zakončení v podání devatenáctiletého mladíka.

45

Marek Mach zakřičel „Pusť!“ a Nečas ho poslechnul. Z malého vápna se brněnský záložník opřel do míče a už se zřejmě chystal slavit. Jenže zákrok snů vytáhnul Digaňa. Správně načasoval svůj tygří skok a odmítl, aby šlo Brno před poločasem do vedení.

44

V podstatě na penaltovém puntíku vyplaval zcela volný Řezníček, jenže míč mu sjel z kopačky. Snažil se vsadit na razanci, ale zapomněl při tom na přesnost. Pohodová práce pro Digaňu.

40

Brno přežilo infarktový moment! Špatná rozehrávka poslala Opavu do přečíslení. První ránu ještě Berkovec v pohodě vyrazil do strany, jenže před dorážejícím Pikulem zívala prázdná brána. Útočník hostů přestřelil prostor tří tyčí a se sklopenou hlavou odchází z pokutového území.

21

Helešic musel rozehrát po přerušení rozhodčího podruhé. A vyšlo to náramně. Obrovské zmatky ve vápně ukončil útočný faul, předtím Didiba hlavou protáhnul Berkovce, který si připsal zákrok na brankové čáře.

FC Zbrojovka Brno – Slezský FC Opava

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Texl, 82. Fousek, 89. Přichystal – 50. Šigut

Karty:   66. Kopečný (OPA), 71. Didiba (OPA)

FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Štepanovský, Hlavica, Šural, Moravec, Kohoutek, Čermák, Mach, Hladík, Nečas, Řezníček.
Trenér: Richard Dostálek

Slezský FC Opava: Digaňa – Celba, Žídek, Janoščín, Kadlec – Macháček, Rychlý – Šigut, Helešic, Didiba – Pikul.
Náhradníci: Lasák – Bílek, Kramář, Rataj, Darmovzal, Helebrand, Kopečný

Trenér: Roman West