Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Levante UD – Real Betis

2:4

konec (1:3)

13.02.2022, 16:15 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • 24 • 24. kolo • Michal Raška

Tipsport: 3.39 3.63 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

49

Real Betis právě vstřelil branku!
Hosté si ale berou dvoubrankové vedení okamžitě zpět! Exekuce přímého kopu se ujal NABIL FÉKIR, který vyslal fantastickou střelu přes zeď o pravou tyč a balón skončil v síti za zády Cárdenase.

47

Levante právě vstřelilo branku!
Domácí vstupují do druhé půle fantasticky a snižují na 2:3! Jorge De Frutos dostal parádní přihrávku do vápna a následně poslal balón pod brankáře na zadní tyč, kde zakončoval z bezprostřední blízkosti do prázdné DANI GOMÉZ. Asistence: Jorge De Frutos.

43

Levante právě vstřelilo branku!
Odpověď domácích je ale velmi rychlá a snižují na 1:3! Jorge De Frutos dostal přihrávku na pravou stranu a následně naslepo dával balón do vápna, kde se DANI GOMÉZ dostal před obránce a zakončil mezi nohy gólmana Silvy. Asistence: Jorge De Frutos.

42

Real Betis právě vstřelil branku!
Hosté zvyšují svůj náskok na 3:0! Cristian Tello se celkem lehce prodral po levé straně k hranici vápna, kde posunul míč na WILLIAMA CARVALHA a ten zakončil skvěle k pravé tyči, kdy si ještě na balón lehce sáhl brankář, ale nevyrazil jej. Asistence: Cristian Tello.

29

Real Betis právě vstřelil branku!
A je to 2:0 pro hosty! Po centru z rohu si domácí nastřelili tyč, ovšem balón se posléze odrazil k EDGARU GONZÁLEZOVI a ten zakončil z bezprostřední blízkosti do levé části branky.

14

Real Betis právě vstřelil branku!
Hosté otevírají brankový účet utkání! NABIL FÉKIR dlouze vedl míč a následně vypálil zpoza vápna, ovšem jeho pokus trefil domácího obránce a balón doskákal do prázdné brány k pravé tyči.

Levante UD – Real Betis

2:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 43. Goméz (De Frutos), 47. Goméz (De Frutos) – 14. Fékir, 29. González, 42. W. Carvalho (Tello), 49. Fékir

Karty:   48. M. Cáceres (LVN) – 21. Pezzella (RBE), 57. Bellerín (RBE)   74. Soldado (LVN)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:8.

Levante UD: Cárdenas – Miramón (73. Pubill), Ó. Duarte, Vezo (40. Pier), M. Cáceres (67. Soldado), Son – De Frutos, Malsa, Melero (73. Pepelu) – Goméz (67. E. Bardhi), Morales (C).
Náhradníci: Aitor Fernández – E. Bardhi, Cantero, Coke, Franquesa, Pepelu, Pubill, Pier, Radoja, C. Clerc, Soldado, N. Vukčević.

Trenér: Alessio Lisci

Real Betis: Rui Silva – Bellerín, Pezzella, Bartra, Moreno – González, W. Carvalho (80. Ruibal) – Rodri (66. Guardado), Fékir (C), Tello (66. José) – Iglesias (66. D. Lainez).
Náhradníci: Robles – Akouokou, Guardado, Joaquín, Juanmi, D. Lainez, Miranda, Ruibal, V. Ruiz, Sabaly, José.

Trenér: Manuel Pellegrini

Rozhodčí: Latre – Mateo, Escabosa