Menu

Hokej

2. liga skupina Jih (ČR)

HC Řisuty – HC Baník Příbram

3:8

konec (2:2, 0:3, 1:3)

12.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 38. kolo • David Klier

Tipsport: 5.94 7.0 1.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec, Příbram po špatném vstupu do zápasu nedopustila překvapení, skóre otočila a nakonec zvítězila přesvědčivým rozdílem. Domácí tak znovu nebodovali a už je velice nepravděpodobné, že by se mohli vyhnout baráži. (20:01:04)

Konec zápasu.

59:15

Dělovku Robina Malého z levé strany tečoval těsně před brankářem jeden z útočníků, Luboš Novotný si ale i tak připsal zákrok.

58:36

Řisuty se v posledních minutách snaží alespoň o další čestný úspěch, Jiroušek ale další gól nepouští.

56:01

Domácí měli šanci snížit! Matěj Čermák vysunul Ondřeje Sýkoru, který jel sám na brankáře. Udělal kličku na backhand, Petr Jiroušek byl v této disciplíně znovu úspěšný!

55:07

Příbram právě vstřelila branku!
A další přesná trefa hráčů v černozeleném! JAROSLAV CHLOUBA obdržel přihrávku a přesnou střelou k přední tyči překonal brankáře! Asistence: Miroslav Rohlík a Petr Josefus.

54:28

Michal Kučera byl s pukem v pásmu soupeře sám. I tak se ale dostal do zakončení, backhandem jen vyprášil vyrážečku Jirouška.

53:25

Příbram právě vstřelila branku!
Sedmá branka v domácí síti! Luboš Novotný tentokrát inkasuje, po jeho zákroku se totiž k odraženému puku dostal JAN TLAČIL a jeho dorážka už skončila za brankovou čarou. Asistence: Radek Jelínek a Ondřej Panna.

52:39

Baník kombinoval v útočném pásmu, po chybném zpracování se ale k puku dostal Fortelka, který ho dostal za modrou čáru.

51:58

Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Zich – 2 min., vysoká hůl).

51:49

Novotný je stále stoprocentní! Zdeněk Kutlák chytře na pravé straně vedle branky našel hůl Jaroslava Chlouby, jeho zakončení z prvního dotyku skvěle vykopl domácí brankář!

50:28

Luboš Novotný sice vyrazil první střelu z pravé strany, puk se ale odrazil jen před brankovou čáru. Tam dorážel jeden z hostujících útočníků, dobře ale zapracovala obrana Řisut, která nedovolila další změnu skóre!

49:47

Řisuty právě vstřelily branku!
Buldoci snižují skóre. Adam Zich si počkal s pukem na nájezd spoluhráčů. Hned tři z nich jeli směrem do branky Jirouška, kterého tečí překonal MICHAL FORTELKA! Asistence: Adam Zich.

49:05

Miroslav Rohlík chtěl obehrát domácího brankáře, ten ale chytře použil hokejku a tak má u svého jména stále nula inkasovaných gólů.

47:27

Luboš Novotný si připsal třetí úspěšný zákrok, střela od modré skončila na jeho vyrážečce a domácí šli do proti útoku, ten nevyústil v žádné nebezpečí pro hosty.

46:32

Juja Okegawa se obětavě postavil do dráhy střely Marcela Hlaváčka. To se ukázalo jako špatný nápad, puk totiž domácího útočníka trefil mimo chránič a hra je kvůli tomu přerušena. Okegawovi pomáhají z ledu spoluhráči.

45:58

Krátce po skončení trestu Chlouby se do zakončení po úspěšné kličce dostal Patyk, Jirouška trefil kotouč do masky.

45:01

Roman Formánek to nemyslel špatně, když mezi nohama poslal puk před branku, tam ovšem nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Domácí ale zůstávají v pásmu.

44:13

Střídání brankářů v týmu HC Řisuty: ze hřiště odchází Petr Pánek, přichází Luboš Novotný.

44:13

Příbram právě vstřelila branku!
Velká chyba brankáře Řisut a hosté dávají další gól! Petr Pánek váhal s vyjetím z branky, nakonec tak ale učinil. To ovšem bylo až příliš pozdě a ke kotouči se tak dostali hosté a do prázdné brány ho dopravil JAN TLAČIL!

43:55

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Jaroslav Chlouba – 2 min., podrážení).

42:31

Skvělý Petr Jiroušek! Sýkora našel před brankou Zdeňka Petráše. Ten si chytře přihrávku zpracoval a tím si brankáře položil na led, Jiroušek ale zabránil gólu nastaveným betonem!

41:23

K vyražené střele Michala Kučery se dostal Juja Okegawa, tomu ale puk sjel z hole a tak japonský útočník nedokázal zakončit přesně.

40:35

Matyáš Rendla věděl, že je v ofsajdu, i tak se ale zapojil do hry a kvůli tomu se bude vhazovat až u branky Petra Pánka.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá část hry už byla jasně v režii hostů, střelecké pokusy domácího týmu by šlo spočítat na prstech jedné ruky. Příbram šla do vedení hned v první minutě po pauze, po druhé třetině vede o tři góly a nic nenasvědčuje tomu, že by si vedení nechala utéct.

Poslední třetina začne asi v 19:30.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:53

Příbram právě vstřelila branku!
Po střele z pravé strany se ke kotouči dostal mezi kruhy JAROSLAV CHLOUBA, jehož přízemní dorážka skončila v síti! Asistence: Miroslav Rohlík a Petr Josefus.

38:04

Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Patyk – 2 min., nesportovní chování).

37:01

Rychlý výpad Příbrami skončil u Petra Pánka, který si po zakončení z pravé strany připsal úspěšný zákrok lapačkou.

35:36

Hlaváček je zpět na ledové ploše a Řisuty znovu nedokázaly využít přesilovou hru.

34:59

Domácí sice chvíli drželi puk v útočném pásmu, početní výhodu ale zatím nevyužili.

33:36

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Marcel Hlaváček – 2 min., nedovolené bránění).

32:57

Rychlý kontr domácího celku. Akci vedl na pravé straně Petr Patyk, jeho střelu doprostřed branky lapil jeho jmenovec Jiroušek.

29:20

Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., vražení na mantinel).

24:58

Příbram právě vstřelila branku!
Hosté už vedou o dvě branky! David Zdeněk vystřelil z pravé strany, Pánek vykopl puk jen na hůl ONDŘEJE PANNY, který už dokázal dostat puk za brankovou čáru. Asistence: David Zdeněk a Jaroslav Chlouba.

23:28

Vyloučení v týmu HC Řisuty (František Matula – 2 min., napadení).

22:06

Do druhé části hry jakoby nastoupily úplně jiné celky. Domácí se jenom bráni a nedaří se jim dostat se ze svého pásma.

20:32

Příbram právě vstřelila branku!
Domácí byli v obraně rozhozeni, ZDENĚK KUTLÁK zůstal na levé straně úplně sám, zamířil a zavěsil přímo pod břevno! Asistence: Petr Josefus a Jaroslav Chlouba.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina zápasu je u konce. Domácí tým se velice překvapivě dostal už v páté minutě do dvoubrankového vedení, hosté se ale poté dokázali alespoň trochu vzpamatovat a srovnat skóre. Oba týmy měly ale i další šance, ještě nás tak určitě bude čekat zajímavý duel.

Druhá třetina začne asi v 18:44.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Ondřej Havlín chtěl ohrozit branku domácího celku, to mu ale správně nastavenou hokejkou nedovolil bránící hráč.

18:58

Hra nyní byla zastavena hvizdem rozhodčího, z ledové plochy se totiž jen velmi těžce zvedá Michal Fortelka.

17:38

Hráči v bílém dovolili soupeři dostat se s kotoučem až před bránu. Na tu šlo přízemní zakončení, Pánek ale měl připravené betony.

16:57

Roman Formánek se snažil ujet soupeři kolem mantinelu, to mu ale nedovolil Marcel Hlaváček, který předvedl skvělou hru tělem.

15:45

Domácí hrají na své poměry velice sympaticky a často se dostávají do ohrožení branky. Hosté ale mají velice dobré rychlé protiútoky, které obraně Řisut dělají problémy.

14:55

Dobrá příležitost také na druhé straně! K volnému puku před domácím brankovištěm se jako první dostal Jan Tlačil, Pánek ale skvěle zakryl téměř celou svou svatyni a tak zakročil přesně!

14:06

Domácí nejdou do vedení! Hosté ztratili puk v přechodové fázi a k tomu se dostal Patyk. Ten vysunul do samostatného úniku Matyáše Rendlu, ten ale nechal vyniknout Petra Jirouška!

13:05

Řisuty měly možnost jet dva na jednoho, Matula ale celou akci zbrzdil a jeho následná přihrávka na Petráše byla až příliš okatá, samotný obránce tedy zažehnal nebezpečí.

12:09

Domácí hráči si sice vyměňovali kotouč v útočném pásmu, k zakončení to ale nevedlo a hosté se osvobozují.

11:15

Po střele Petra Patyka z kruhu gólmanovi puk vypadl před sebe a tam se k němu jen marně snažili domácí útočníci dostat.

10:28

Příbram právě vstřelila branku!
Zbytečná ztráta Buldoků v útočném pásmu a Baník ve vlastním oslabení srovnává! Hosté jeli dva na jednoho, ROBIN MALÝ dostal dostatek prostoru a zamířil přesně k pravé tyči domácí branky! Asistence: Petr Josefus.

09:55

Další zakončení na přední tyč, tentokrát ale z první strany. Postaral se o něj Zdeněk Petráš, Jiroušek znovu zakročil.

09:14

Řisuty vyhrály vhazování a kombinovaly v pásmu soupeře. K dobré střele z úhlu se dostal Roman Formánek, brankář ale měl svou přední tyč pokrytou.

08:45

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Jan Bečvář – 2+2 min, vysoká hůl).

07:58

Ondřej Havlín chytře místo střely hledal hůl Petra Josefuse u brankoviště. To se mu také podařilo, kapitán Příbrami ale nasměřoval kotouč mimo.

07:02

Jevgenij Pika vystřelil ze středního pásma a zákrok Jirouška znovu nevypadal nikterak přesvědčivě, nakonec ale puk udržel a bude se vhazovat u jeho brány.

06:47

Příbram právě vstřelila branku!
Hosté se probrali a snižují! Individuálně za to vzal TADEÁŠ PINKAS, který si pokryl puk před dotírajícím obráncem, položil Pánka na led a zakončil do odkryté svatyně! Asistence: Daniel Seniov.

05:44

Na druhé straně Jiroušek málem nadělal problémy sám sobě. Vyjel za pukem, ten ale špatně rozehrál a domácí tak měli šanci, Michal Kučera ale tentokrát neřešil situaci ideálně, přihrávka na Okegawu neprošla.

05:20

Nepříjemný moment pro domácího brankáře, který musel rychle zakročit proti tečovanému puku, nakonec to ale zvládl.

04:19

Řisuty právě vstřelily branku!
Příbram nevstoupila do zápasu ideálně a na půdě posledního týmu tabulky prohrává už 0:2! Domácí totiž jeli do přečíslení tři na jednoho, které vyřešili skvěle. Zdeněk Petráš předložil puk před prázdnou branku ONDŘEJI SÝKOROVI, který zakončil přesně! Asistence: Zdeněk Petráš a Matěj Čermák.

03:41

Řisuty právě vstřelily branku!
Domácí jdou překvapivě do vedení! Slabší moment si vybral brankář Petr Jiroušek, který si neporadil se střelou MICHALA KUČERY z levé strany a Řisuty tak otevírají skóre dnešního zápasu! Asistence: Juja Okegawa.

03:11

Další kotouč skončil nad mantinelem za domácí brankou a tak se bude vhazovat v pásmu u střídačky Řisut.

02:53

Adam Zich se dostal k puku na modré čáře jako první a vystřelil. Puk ještě chytře tečoval Patyk, Jiroušek měl připravený beton.

02:15

První zásah i v podání Petra Pánka. David Zdeněk vyslal dělovou ránu, tu domácí gólman vytěsnil vyrážečkou.

01:42

Bývalý brankář Řisut Petr Jiroušek musel poprvé zasahovat, s nahozením Fortelky na bránu neměl téměř žádné starosti.

01:03

První útok také v podání Příbrami, ani Petr Pánek ovšem nemusel zasahovat. Tečované nahození Zdeňka Kutláka skončilo v ochranné síti.

00:16

Řisuty rychle měly možnost protiútoku dva na dva, střela Patyka ale trefila před ním postaveného obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Řisuty: Pánek (Novotný) – Pika, Matula (A), Zich, Malovický, Řepka – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – M. Kučera, Fortelka, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš.
Trenér: Jan Boháček

HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Hlaváček, Jelínek, Malý, Vinš, Kutlák, Zdeněk – Chlouba, Josefus (C), Bečvář, Panna (A), Rohlík (A), Seniov, Tlačil, Pinkas, Furch.
Trenér: Pavel Marek

Rozhodčí: Valda – Zmeškal, Hradil.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Řisuty – HC Baník Příbram

3:8

konec (2:2, 0:3, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. M. Kučera (Okegawa), 5. Sýkora (Petráš, Čermák), 50. Fortelka (Zich) – 7. Pinkas (Seniov), 11. Malý (Josefus), 21. Kutlák (Josefus, Chlouba), 25. Panna (Zdeněk, Chlouba), 39. Chlouba (Rohlík, Josefus), 45. Tlačil, 54. Tlačil (Jelínek, Panna), 56. Chlouba (Rohlík, Josefus)

HC Řisuty: Pánek (45. Novotný) – Pika, Matula (A), Zich, Malovický, Řepka – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – M. Kučera, Fortelka, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš.
Trenér: Jan Boháček

HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Hlaváček, Jelínek, Malý, Vinš, Kutlák, Zdeněk – Chlouba, Josefus (C), Bečvář, Panna (A), Rohlík (A), Seniov, Tlačil, Pinkas, Furch.
Trenér: Pavel Marek

Rozhodčí: Valda – Zmeškal, Hradil

Průběh zápasu
1. třetina
03:41 RIS 1:0 M. Kučera (Okegawa)
04:19 RIS 2:0 Sýkora (Petráš, Čermák)
06:47 PRI 2:1 Pinkas (Seniov)
08:45 PRI 2+2 Bečvář, vysoká hůl
10:28 PRI 2:2 Malý (Josefus)
Po 1. třetině
2. třetina
20:32 PRI 2:3 Kutlák (Josefus, Chlouba)
23:28 RIS 2 Matula, napadení
24:58 PRI 2:4 Panna (Zdeněk, Chlouba)
29:20 RIS 2 Formánek, vražení na mantinel
33:36 PRI 2 Hlaváček, nedovolené bránění
38:04 RIS 2 Patyk, nesportovní chování
38:53 PRI 2:5 Chlouba (Rohlík, Josefus)
Po 2. třetině
3. třetina
43:55 PRI 2 Chlouba, podrážení
44:13 PRI 2:6 Tlačil
44:13 RIS -Pánek +Novotný (Střídání)
49:47 RIS 3:6 Fortelka (Zich)
51:58 RIS 2 Zich, vysoká hůl
53:25 PRI 3:7 Tlačil (Jelínek, Panna)
55:07 PRI 3:8 Chlouba (Rohlík, Josefus)
Konec