Menu

Fotbal

Italský pohár

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

2:1

konec (1:1)

10.02.2022, 21:00 • Čtvrtfinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.32 5.29 8.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:9. (22:56:36)
Je konec! Juventus nakonec poráží Sassuolo 2:1 a postupuje do semifinále Coppa Italia. Domácí Juventus přitom vlétl do duelu skvěle a už ve čtvrté minutě jej poslal do vedení Paulo Dybala. Sassuolo ale rychle zlepšilo svůj výkon a ve 25. minutě vyrovnal Hamed Traoré. Po změně stran byli domácí mnohem aktivnější, ale dlouho zahazovali šance. De Ligt trefil tyč a Moratu v úniku vychytal brankář. Až v 89. minutě rozhodl se štěstím Dušan Vlahovič.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Sassuolo se v samotném závěru utkání vydalo do útoku se snahou o vyrovnání. Všichni hráči Juventusu ale hráli pod míčem a nenechali soupeře zahrozit.

90+2

Álvaro Morata to při napadání rozehrávky Sassuola na jeho polovině přehnal s důrazem a fauloval. Hosté mají čas na jednu z posledních akcí.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Lopez, přichází Ceide.
Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Vlahovič, přichází Jorge.

89

89. Dušan VLAHOVIČ - 2:1

89

Juventus právě vstřelil branku!
Neskutečné! Sportovní vedení Juventusu si musí po angažování Vlahoviče gratulovat! DUŠAN VLAHOVIČ si naběhl na přihrávku na levou stranu, u praporku obešel obránce, prosmýkl se do vápna a tečovanou střelou překonal brankáře u přední tyče!

88

Další obrovská možnost domácích! Na průnikovou přihrávku si naběhl Locatteli, ale ani jeho přízemní ránu Pegolo za svá záda nepustil!

87

Krátce před koncem základní hrací doby zahrávalo rohový kop také Sassuolo. Centr přiletěl na přední tyč, kde zasáhl osamocený Bonucci.

86

Juventus zahrával další rohový kop. Dybala odcentroval na přední tyč, ale hned první zadák v zeleném dresu Sassuola míč odehrál do bezpečí.

85

Bonucci dirihuje rozehrávku Juventusu na polovině soupeře. Sassuolo už v závěru základní hrací doby pouze brání na hranici vápna.

84

Za další přihrávkou se prodíral aktivní Dušan Vlahovič, ale poněkolikáté v utkání si nepohlídal ofsajdové postavení.

83

Po následném rohovém kopu upadl ve vápně Alex Sandro a domácí se dožadují odpískání pokutového kopu. Sudí zatím mlčí.

82

McKennie poslal do pokutového území dlouhý aut. Jeho pobídku si našel Vlahovič, který míč přizvedl hlavou, ale Pegolo opět zázračně zasáhl!

81

Alex Sandro dostal přihrávku na levou stranu, ale soupeř se mu položil pod nohy a odehrál míč do autu.

80

Po dlouhé době zahrozili také hosté. Malým vápnem prolétl nebezpečný centr z pravé stran y hřiště. Snad jediný krok scházel k zakončení Scamaccovi.

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Dybala, 89. Vlahovič – 25. Traoré

Karty:   59. Traoré (SAS)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:9.

Juventus FC: Perin – De Sciglio (62. Morata), de Ligt, Bonucci, Alex Sandro – Arthur (71. Rabiot), Zakaria (62. Locatelli) – Cuadrado, Dybala, McKennie – Vlahovič (90. Jorge)
Náhradníci: Aké, Danilo, Jorge, Locatelli, Morata, Pellegrini, Pinsoglio, Rabiot, Rugani, Soule, Szczesny

US Sassuolo Calcio: Pegolo – Ruan, Ayhan (46. Muldur), Ferrari, Kyriakopoulos – Harroui (75. Frattesi), Lopez (90. Ceide) – Berardi (61. Defrel), Raspadori, Traoré (61. Henrique) – Scamacca
Náhradníci: Ceide, Ciervo, Consigli, Defrel, Frattesi, Chiriches, Magnanelli, Matheus, Muldur, Peluso, Rogerio, Satalino