Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

10.02.2022, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 24. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 3.5 3.11 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:48:49)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
Arsenal se v novém roce konečně dočkal vítězství, v rámci 24. kola anglické Premier League zvítězil na půdě Wolverhamptonu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

O vítězství Gunners rozhodl ve 25. minutě stoper Gabriel, k němuž po hlavičce Whitea posunul míč Lacazette, na Brazilce už čekala poměrně jednoduchá práce. Kanonýrům zkomplikoval v 69. minutě cestu za vítězstvím Gabriel Martinelli, jenž si za dva různé fauly nechal dát dvě žluté karty a zamířil předčasně do sprch. Hosté nicméně udrželi zásluhou výborně pracující defenzivy a nechybujícího Ramsdalea vítězství až do závěrečného hvizdu.

Svěřenci kouče Artety se zásluhou vítězství posunuli v tabulce na páté místo o skóre před Manchester United, Wolverhampton zůstává osmý.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Chiquinho nastřelil Tierneyho a vybojoval ještě poslední standardku pro Wolves. Do pokutového území naběhl i gólman José Sá, ale nebylo to nic platné, králem vzdušného prostoru se stal Rob Holding.

90+4

To se nepovedlo. Max Kilman chtěl zklidnit hru hlavičkou na Semeda, jenže míč poslal mimo jeho dosah. Aut pro Arsenal a mnozí domácí fanoušci už opouštějí stadión, již ztratili víru ve vyrovnání.

90+3

Chiquinho nepříliš povedeným centrem přiměl Rubena Nevese k akrobatickému zakončení nůžkami. Balón proletěl o několik metrů nad břevnem.

90+2

Mladičký útočník Fábio Silva nejspíše měl z lehkého úhlu střílet. Jenže zazmatkoval a nahrával pod sebe do míst, kde prostor hlídal Gabriel.

90+1

Aaron Ramsdale chtěl zdržovat, ale Chiquinho se mu přiblížil bleskovou rychlostí. Gólman tedy raději zalehl balón okamžitě, neriskoval.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

89

Vlci dostali příležitost zahrávat volný přímý kop od levé lajny. Rayan Aït-Nouri hledal přetaženým pasem Rubena Nevese, ten se dopustil útočného faulu.

88

Těžká práce pro Daniela Podenceho, ale poradil si dobře, pod jeho tlakem hlavičkoval Smith Rowe pouze k Nevesovi. Dlouho si Arsenal míče neužil.

87

Ovšem tlak domácího mužstva přetrvává. Fábio Silva si věřil na Granita Xhaku, zkusil kličku po pravé straně. Švýcar ve skluzu odkopl míč do bezpečí.

86

Fotbalisté v oranžových dresech často zkouší štěstí vzduchem. Tento styl jim zatím kýžené ovoce nepřináší, ani centr Semeda nenašel správného adresáta.

85

Další roh už zahrán klasickým způsobem. Centr Aït-Nouriho hosté odvrátili, načež balón přiletěl zpět z kopačky Nevese. Znovu střílel hlavou Dendoncker, leč příliš vysoko.

84

Vlci zkusili rozehrávku na krátkou vzdálenost. Balón směřoval na Rubena Nevese, jehož ránu zblokoval Cédric Soares nad břevno.

83

Ramsdale zůstává neprůstřelný i po hlavičce Dendockera. Po zajímavém padáčku musel couvat a míč nejspíše letěl nad břevno, hostující gólman však raději zasáhl pravou rukou.

82

Doprava obdržel přihrávku Chiquinho. Z velkého úhlu vyzkoušel překvapivé zakončení, které Ramsadale pouze vyrazil, Nevesovi narážečka na dlouhou nohu vůbec nevyšla.

81

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Conor Coady, přichází Fábio Silva.

Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 25. Gabriel (A. Lacazette)

Karty:   36. Saïss (WOS), 60. Neves (WOS) – 33. Partey (ARS), 45+2. Xhaka (ARS), 61. Gabriel (ARS), 69. Martinelli (ARS)   69. Martinelli (ARS)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.

Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C) (81. F. Silva), Saïss – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Marçal (63. Aït-Nouri) – Trincão (62. Chiquinho), Jiménez, Podence.
Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Cundle, Gomes, Hoever, Hwang Hi-čchan, Chiquinho, J. Castro, F. Silva.

Trenér: Bruno Lage

Arsenal FC: Ramsdale – Soares, White, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Saka (71. Holding), Ödegaard (68. Smith-Rowe), Martinelli – A. Lacazette (C) (81. Nketiah).
Náhradníci: Okonkwo – Alnaní, Holding, Lokonga, Nketiah, Pépé, Smith-Rowe, N. Tavares, Awe.

Trenér: Mikel Arteta

Rozhodčí: Oliver – Bennett, Cann