Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

HC MUNI – Black Dogs Budweis

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

26.01.2022, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • 13. kolo • Adam Čuba

Tipsport: 2.76 4.8 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, doufám že jste si dnešní zápas užili, děkuji Vám za pozornost a doufám že se brzy znovu shledáme například právě při sledování dalšího kola Univerzitní ligy. Základní část jde do finiše tak si to nenechte ujít!

Hezký zbytek večera. (22:28:11)

Střely na branku: 21 – 34

Dnešní utkání sledovalo 60 diváků.
Nejproduktivnější hráči dnešního dne:

Tomáš Vochozka (BDB) 1+1

Miroslav Tejko (BDB) 2+0

Róbert Mokrohajský (MUNI) 1+0
Je konec!

Hosté z Českých Budějovic nakonec řekl bych vítězí po zásluze, dnes se prezentovali větším klidem na hokejkách a dokázali vyrovnaný mač strhnout na svou stranu. Především tedy díky výbornému brankáři Ivo Svobodovi, který mnohokrát podržel svůj tým a také díky nepoměrně lepší efektivitě než dokázali vyprodukovat hráči MUNI. Klíčem k výhře pravděpodobně byl fakt, že kdykoli – především pak v první polovině zápasu – se domácí dostávali na koně tak Black Dogs je tak říkajíc setnuli vstřelenou brankou.

To u Masarykovy Univerzity by to bylo na delší rozbor..... Brňané rozhodně nehráli špatně, ale zdálo se mi jako by se na jejich hře projevila jakási těžkopádnost, možná nervozita způsobená současným postavením v tabulce na které na Jihu Moravy nejsou zvyklí. Více než dobře dnes zachytal David Holub, pozitivně se prezentovalo slovenské jádro – Peter Ivičič, Róbert Mokrohajský, nový kapitán René Štrauch, ti všichni dnes odehráli dobrý zápas. K tomu si připočtěte třeba ofenzivního bouráka Pavla Tomaníka. Na body to však dnes nestačilo....

Nový rok tak v Brně skutečně nanačínají dobře – v roce 2022 dokonce ještě nevyhráli a čeká je tak další zápolení ve středu tabulky. To bude dokonce ještě lítější jelikož Akademici Plzeň dnes senzačně porazili Engineers Prague a situaci okolo 6. místa možná ještě zdramatizují!

To Black Dogs pokračují v parádní jízda a natahují vítěznou šňůru, připomínám, že od 13 listopadu nenašli přemožitele! Jihočeši se dokonce vrátí na 1. pozici, kterou sice nemají vzhledem k více odehraným zápasů do budoucna jistou, jedná se však o výborný krok k jejímu udržení! Do karet jim jednoznačně hraje i už zmíněný nezdar Inřženýrů z Prahy.

Ještě si dovolím jednu zajímavost: Černí Psi porazili Masarykovu Univerzitu po více než 2. letech a vylepšují si tak bídnou bilanci se svým dnešním soupeřem.

A zpravodajská povinnost na konec – MUNI vs Black Dogs 2:4!

Konec zápasu.

59:55

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Černí Psi se prezentovali dobrou defenzivou, na útočné modré vyválčil puk MIROSLAV TEJKO, vypálil a pečetí výhru hostů.

59:41

Hosté vyhazují do středního pásma.

59:27

MUNI vybojovala pásmo.

58:57

Masarykova Univerzita hraje v šesti!

58:12

Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je na světě! RÓBERT MOKROHAJSKÝ si po svém prvním pokusu sjel blíž k brance, Tomáš Račický mu zpoza branky nahrál, šikovný Slovák vypálil z první, krásně trefuje a je to 2:3! Asistence: Tomáš Račický.

58:09

Mokrohajského bomba od modré, Svoboda vyráží

57:42

Hosté vyloženě silou vůle vytlačili kotouč do středního pásma.

Timeout pro Masarykovu Univerzitu!

57:24

Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Radek Rolínek – 2 min., nesportovní chování).

Radek Rolínek osprchoval Davida Holuba brzdou v brankovišti a dostane dvojku za nesportovní chování! Možná poslední šance pro domácí na vyrovnání!

56:22

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Tak závěrečný tlak který jsem před chvílí zmiňoval se odsouvá a mimo jiné se mění na značku nutné! České Budějovice totiž znovu odskakují a dělají důležitý krok k výhře. Jan Prokop vedl puk do pásma, zadovkou přihrál na TOMÁŠE VOCHOZKU, ten dostal mraky prostoru, na pravé straně zamířil a dává na 3:1! Asistence: Jan Prokop.

55:42

Sledujeme spíše hluchou část zápasu, nicméně domácí by měli začít přemýšlet nad tím jak zahájit závěrečný tlak...

54:51

Nepříjemný pokus Černých Psů! Jonáíš Kronus si sjížděl do brankoviště a byl velmi blízko k teči do prázdné branky. David Holub si nakonec poradil.

HC MUNI – Black Dogs Budweis

2:4

konec (0:1, 0:1, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Pavel (Tomaník), 59. Mokrohajský (Račický) – 19. Tejko (Kronus), 36. Krtek (Vochozka), 57. Vochozka (Prokop), 60. Tejko

HC MUNI: Holub (Koval) – Uhříček, Surán, Kučera, Grman, Plhal, Gonos – Svatuška, Bazala, Švarcberger, Aulehla, Pavel, Mokrohajský, Tomaník, Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Štrauch, Račický
Trenér: Josef Novák

Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Marek Dvořák) – Kubeš, Hrůša, Grauer, Krtek, Bouška, D. Svoboda – Rolínek, Tejko, Vochozka, Kaisler, Prokop, Tintěra, Kronus, Šafář, Koupal, Matěj Dvořák, Přívozník, Šuhaj
Trenér: David Oulík

Rozhodčí: Čuňočka – Otáhal, Smetková

Průběh zápasu
1. třetina
11:54 MUN 2 Grman, podrážení
18:15 BDB 0:1 Tejko (Kronus)
Po 1. třetině
2. třetina
22:55 MUN 2 Bartkovský, držení
28:54 MUN 2 Kučera, podrážení
35:24 BDB 0:2 Krtek (Vochozka)
39:59 BDB 2 Bouška, pozdní dohrání
Po 2. třetině
3. třetina
44:18 MUN 1:2 Pavel (Tomaník)
46:42 MUN 2 Bartkovský, vysoká hůl
56:22 BDB 1:3 Vochozka (Prokop)
57:24 BDB 2 Rolínek, nesportovní chování
58:12 MUN 2:3 Mokrohajský (Račický)
59:55 BDB 2:4 Tejko
Konec