Menu

Hokej

NHL

St. Louis Blues – Montreal Canadiens

4:1

konec (1:0, 2:0, 1:1)

12.12.2021, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • Petr Šatalík

Tipsport: 1.63 4.85 4.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:30

Oskar Sundqvist se dostal v mezikruží do skvělé střelecké pozice, jeho ránu však Jake Allen parádně vyrazil lapačkou a o chvíli později si porazil i s ránou Parayka z pravé strany od modré čáry, parádní zákroky gólmana Habs, klobouk dolů!

50:16

50:16 Torey KRUG - 4:1

50:16

St. Louis právě vstřelilo branku!
Blues využívají přesilovou hru a vedou 4:1! TOREY KRUG dostal od pravého hrazení křižnou zpětnou přihrávku na vrchol levého kruhu a tvrdou ranou na zadní tyč propálil Allena! St. Louis tenhle zápas nejspíš vyhraje, jeho náskok je už zase tříbrankový! Asistence: Ryan O'Reilly, Logan Brown.

48:51

Přesilovka pro Blues, Mike Hoffman fasuje dvě trestné minuty za hákování, St. Louis může definitivně rozhodnout o osudu utkání.

46:28

Canadiens se drží v útočném pásmu, Jonathan Drouin dostal přihrávku na levou stranu a z bezprostřední blízkosti mohl zamířit do odkryté klece Blues, kterou však trestuhodně minul!

45:19

Montreal si zahraje početní výhodu. Torey Krug natlačil soupeře do vlastní svatyně a za to dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

43:58

Vladimir Tarasenko šel od půlící čáry sám na Allena, jehož ranou z mezikruží mezi betony nedokázal prostřelit, náskok Blues je tak i nadále jen dvoubrankový!

42:58

Nathan Walker se hnal z levé strany na bránu soupeře, dostal následně pas od Scotta Perunoviche do mezikruží a pálil na klec Montrealu, skvěle však zasáhl Jake Allen!

41:58

41:58 Alexandr ROMANOV - 3:1

41:58

Montreal právě vstřelil branku!
Montreal koriguje na 1:3! Kotouč se po obrovském závaru v brankovišti St. Louis odrazil na levý kruh k ALEXANDRU ROMANOVOVI, jenž ho tvrdou bombou poslal do pravého horního růžku svatyně St. Louis! Asistence: Ryan Poehling, Laurent Dauphin.

41:19

Pavel Bučněvič je dnes hodně aktivní, nyní na levé straně našel Ivana Barbaševa, který ale nedokázal překonat skvělého Allena, jenž předvedl přesun a zákrok vyrážečkou!

39:10

Mike Hoffman má dnes hodně šancí a teď byl v té největší, sám před Lindgrenem se rozhodl pro forhendový blafák, jeho pokus však lapil gólman Blues do rukavice!

38:05

Obrovská šance pro Ivana Barbaševa! Na útočníka Blues zívala odkrytá brána, když se k němu kotouč odrazil na levou stranu od zadního mantinelu po střele od modré. Forvard St. Louis však odkrytou klec minul!

35:49

Krátce po zásahu Blues mohl korigovat Mike Hoffman, jenž se na levé straně ocitl sám před DeSmithem, kterého ale z bezprostřední blízkosti neprocedil!

35:20

35:20 Ivan BARBAŠEV - 3:0

35:20

St. Louis právě vstřelilo branku!
Blues využívají početní výhodu a vedou již 3:0! Vladimir Tarasenko našel po rychlé kombinaci celé formace krátkou přihrávkou z levé strany v mezikruží stojícího IVANA BARBAŠEVA, jenž rychlou přesnou ranou k levé tyči do protipohybu gólmana Allena překonal brankáře Montrealu potřetí a St. Louis má nyní již slušný náskok! Asistence: Vladimir Tarasenko, Pavel Bučněvič.

34:28

Michael Pezzetta oslabuje svůj tým, na levé straně obranného pásma držel Tarasenka, za což nyní vyfasuje dvouminutový trest. Přesilovka pro Blues.

32:29

Joel Armia pěkně zpracoval kotouč na pravé staně a vyslal kupředu Nicka Suzukiho, jehož ostrá rána z kruhu na zadní tyč končí v lapačce skvělého Lindgrena!

29:38

Blues prudce rozehrávají podél levého hrazení, Laurent Dauphin dokázal průnikovou přihrávku zastavit, ale sám dobře přihrát nedokázal.

28:52

28:52 Dakota JOSHUA - 2:0

28:52

St. Louis právě vstřelilo branku!
St. Louis zdvojnásobuje své vedení, Logan Brown přihrál z levé strany do předbrankového prostoru, kam si sjel DAKOTA JOSHUA, jenž udělal Allenovi rychlou forhendovou kličku a zasunul touš za jeho betonem do sítě! 2:0 pro Blues! Asistence: Logan Brown, Matthew Peca.

23:05

Na pravém kruhu to zase zkoušel autor první branky Pavel Bučněvič, jeho přízemní projektil ukryl Jake Allen mezi svými betony!

21:51

Přesilovka pro St. Louis. Na trestné lavici už sedí Cole Caufield, jenž zezadu sekl unikajícího soupeře, za což dostal dvě minuty.

19:38

Tohle byla tutovka pro Montreal! Dva na jednoho šli hokejisté Canadiens, Jonathan Drouin parádně nahrál na pravý kruh, kde však Joel Armia v rozhodující chvilce promáchl a jeho následná dorážka neměla dobré parametry, nadto byla nepřesná!

16:16

Joel Armia se nyní z levé strany pěkně vytočil až do mezikruží, ranou do středu brány však našel jen připravenou náruč brankáře Lindgrena.

11:05

Další velkou šanci měl na pravé straně Michael Pezzetta, jenž se sám dostal před Lindgrena, kterému však poslal touš přímo do náruče!

09:48

Jordan Kyrou měl nyní obrovskou šanci, když se na pravém kruhu dostal až před Allena, kterého ovšem ranou na přední tyč nepokořil!

08:27

Montreal se drží v útočném pásmu, Mathieu Perreault dokázal v rohu kluziště přihrát za sebe na Colea Caufielda, jenž však ranou z pravého kruhu trefil jen Lindgrena!

02:30

Cole Caufield si najel na levou stranu útočného pásma a ranou z vrcholu kruhu orazítkoval vzdálenější tyč svatyně Blues!

01:03

01:03 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0

01:03

St. Louis právě vstřelilo branku!
St. Louis jde hned z první akce do vedení! Přihrávku na pravou stranu brankoviště dostal od Tarasenka PAVEL BUČNĚVIČ, jenž první bekhendový pokus namířil do betonů Allena, následně ale dorážkou zasunul kotouč mezi komíny brankáře Montrealu do sítě, Blues vedou 1:0! Asistence: Vladimir Tarasenko, Ryan O'Reilly .

St. Louis Blues – Montreal Canadiens

4:1

konec (1:0, 2:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Bučněvič (Tarasenko, R. O'Reilly), 29. Joshua (L. Brown, Peca), 36. I. Barbašev (Tarasenko, Bučněvič), 51. Krug (R. O'Reilly, L. Brown) – 42. A. Romanov (Poehling, Dauphin)

St. Louis Blues: Ch. Lindgren (J. Gillies) – Parayko, Mikkola, Krug, M. Scandella, Bortuzzo, Perunovich – Kyrou, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), I. Barbašev, Bučněvič – Sundqvist, B. Schenn (A), N. Walker – Joshua, L. Brown, Peca.
Trenér: Craig Berube.

Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – D. Savard (A), Chiarot (A), Ch. Wideman, A. Romanov, Clague, Kulak – Lehkonen, Suzuki (A), M. Hoffman – Armia, Poehling, Drouin – Caufield, M. Perreault, Pezzetta – J. Ylönen, Dauphin, C. Paquette.
Trenér: Dominique Ducharme.

Rozhodčí: McIsaac, Pollock – Flemington, Galloway

Diváci: 16 829

Průběh zápasu
1. třetina
01:03 STL 1:0 Bučněvič (Tarasenko, R. O'Reilly)
Po 1. třetině
2. třetina
21:51 MTL 2 Caufield, sekání
28:52 STL 2:0 Joshua (L. Brown, Peca)
34:28 MTL 2 Pezzetta, držení
35:20 STL 3:0 I. Barbašev (Tarasenko, Bučněvič)
Po 2. třetině
3. třetina
41:58 MTL 3:1 A. Romanov (Poehling, Dauphin)
45:19 STL 2 Krug, nedovolené bránění
48:51 MTL 2 M. Hoffman, hákování
50:16 STL 4:1 Krug (R. O'Reilly, L. Brown)
Konec