Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Kometa Brno – Berani Zlín

2:1

po prodl. (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)

12.12.2021, 17:00 • Winning Group Arena • 32. kolo • Jan Tajzler (@HonzaTajzler)

Tipsport: 1.52 5.0 5.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Moravské derby mezi Brnem a Zlínem skončilo dvoubodovým triumfem domácího celku, který tak natahuje vítěznou sérii na pět zápasů v řadě. Berani se určitě za dnešní výkon nemusejí stydět a bod je v jejich situací určitě cenou kořistí z jižní Moravy. To je pro malou chvíli z Tipsport extraligy vše. Následuje komerční přestávka. Já vám poděkuji za pozornost při sledování přenosu a přeji příjemný zbytek nedělního večera.

Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni:

JAKUB SEDLÁČEK (KOM)

LIBOR KAŠÍK (ZLN) (19:32:30)

Konec zápasu.

60:16

60:16 Adam ZBOŘIL - 2:1

60:16

Kometa právě vstřelila branku!
Tak tohle byla rychlovka! Hned po buly zavezl puk do útočného pásma Horký a předložil jej ADAMU ZBOŘILOVI, nejprve tato spolupráce k brance nevedla, ale celá akce se pak zopakovala vzápětí ještě jednou a napodruhé už Zbořil Kašíka překonal a rozhodl proti svému bývalému zaměstnavateli o bonusovém bodu pro brněnskou Kometu. Asistence: Luboš Horký.

60:01

Na startu prodloužení se puk dostává pod kontrolu brněnských hráčů.

60:01

Začalo prodloužení.
Základní hrací doba je minulostí. Zlín si z Brna odveze minimálně jeden cenný bod a můžeme konstatovat, že zcela oprávněně. Berani se po nevýrazné první třetině vzpamatovali a byli Kometě minimálně vyrovnaným soupeřem. Ve třetí třetině pak Zlín získal možnost přesilové hry, kterou využil exbrněnský obránce Ondřej Němec. Zbytek třetí třetiny přinesl opatrný hokej z obou stran, o vítězi tak bude muset rozhodnout až prodloužení případně samostatné nájezdy. Prodloužení odstartuje v 19:28.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:52

Ještě se píská zakázané uvolnění Zlína.

59:30

Ani jeden z týmu se v poslední minut základní hrací doby nehrne do útoku, Ďaloga teď dlouho držel puk za vlastní brankou, než se pokusil o rozehrávku.

58:47

Mueller předložil puk Krištofovi, ten to zkusil střelou nad vyrážečku Kašíka, ale právě tuto část výstroje zlínský brankář úspěšně použil na likvidaci pokusu brněnského borce.

58:39

Zlín se snažil usadit v útočném pásmu, Holland ve snaze vyhnat hosty z obranné třetiny poslal puk na brněnskou střídačku.

58:00

Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:15

Hejcman našel před brankou dobře postaveného Vladimir Michasjonoka, ten však ideální možnost pro zakončení prováhal, následný odražený kotouč ukryl pod rukavicí Sedláček.

56:45

Puk z hole Ference zachytil Bartejs a černý kus gumy zůstal ukryt ve výstroji brněnského zadáka, Zlínští se snažili jej z Bartejse dostat, ale mezitím rozhodčí hru přerušil.

55:52

Zbořil poslal puk před branku Horkému, jeho bekhend však nebyl přesný a Kašík ani nemusel zasahovat.

55:02

Hra nepřináší momentálně zrovna atraktivní obrázek, jde vidět, že oba celky jsou opatrné a nechtějí s blížícím se koncem třetí třetiny udělat rozhodující chybu.

53:42

Gulaši se s nahozením unáhlil, píská se zakázané uvolnění Brna a Zlín tak lacino získává možnost ohrozit Sedláčka.

53:01

Další brněnská snaha o průnik do zlínské třetiny končí ofsajdem, byla vyhlášena komerční přestávka.

HC Kometa Brno – Berani Zlín

2:1

po prodl. (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. P. Mueller (Zaťovič, Gulaši), 61. A. Zbořil (L. Horký) – 46. O. Němec (Mallet, Suhrada)

HC Kometa Brno: J. Sedláček (Tomek) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), Roth, Fajmon – Zaťovič (C), Krištof, P. Mueller (A) – P. Kratochvíl, A. Zbořil, L. Horký – Ostřížek, Rákos, Vincour – Meluzín, Dočekal, Magee.
Trenér: Kalous

Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš (C), P. Sedláček (A), O. Flynn – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Vopelka, R. Veselý, Fryšara.
Trenér: Jenáček

Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lederer, Kis

Průběh zápasu
1. třetina
01:54 KOM 2 Gulaši, nedovolené bránění
15:29 KOM 1:0 P. Mueller (Zaťovič, Gulaši)
Po 1. třetině
2. třetina
38:13 ZLN 2 Fryšara, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
43:49 KOM 2 Ďaloga, držení
45:06 ZLN 1:1 O. Němec (Mallet, Suhrada)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:16 KOM 2:1 A. Zbořil (L. Horký)
po prodl.