Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – HC Viťaz Moskevská oblast

2:3

po prodl. (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)

10.12.2021, 18:30 • Arena Riga • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.41 3.84 2.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Střely na branku: 39 – 13 (21:04:02)
Je konec! Viťaz nakonec vítězí na ledě lotyšského mužstva 3:2. Hostující celek v přesilovce nejprve přestál přesilovou hru domácího celku. Poté se hosté dokonce dočkali dvojnásobné výhody, ale tu domácí přestáli. Během klasické přesilovky už ale rozhodl Stěpan Starkov.

Konec zápasu.

64:24

64:24 Stěpan STARKOV - 2:3

64:24

Viťaz právě vstřelil branku!
Je to jasné! Druhý bonusový bod navíc získává Viťaz! Hosté udeřili v závěru prodloužení v přesilovce. Po rychlém průniku po levém křídle se do puku opřel STĚPAN STARKOV, který vymetl horní roh!

63:59

Domácí už jsou ve čtyřech!

63:37

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Ralfs Freibergs – 2 min., nedovolené bránění).

62:26

Ani Viťaz se zatím v přesilovce nemůže usadit v útočném pásmu. Obětavé kvarteto domácích hokejistů kotouč vyhodilo do bezpečí.

61:59

Hosté v plném počtu.

61:51

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lauris Darzinš – 2 min., sekání).

61:06

Lukáš Radil mohl rozhodnout, když se před brankou soupeře dostal k odraženému kotouči, ale bekhendem jej nepřizvedl nad beton!

60:36

Hosté získali puk v obranném pásmu a osvobodili se jednoduchým vyhozením puku přes celé kluziště.

60:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení a ihned se ženou do útoku. Připomínám, že Dinamo Riga v úvodu prodloužení dohrává přesilovku.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 37 – 12

60:00

Třetí třetina skončila.

59:59

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).

59:32

Sudí už hodně dlouhou dobu signalizuje vyloučení, ale domácí drží kotouč.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:29

Saprykin si dal pozor na nahození ze středního pásma a před dotírajícím Rudolfem Červeným raději schoval puk do lapačky. Vhazuje se před klecí hostů.

57:06

Hunter Shinkaruk si sjel pro přihrávku do středního pásma, kde se po zpracování s pukem otočil a přenesl hru na pravé křídlo. Jeho rozehrávka ale nenašla spoluhráče.

56:24

Další akce Viťazu pro změnu vyústila v nepřesnou přihrávku na pravou stranu a kotouč propadl až na zakázané uvolnění.

56:10

Viťaz se znovu tlačil do útočného pásma, nicméně akce hostujícího celku skončila už na modré čáře. Defenziva Dinama je nyní hodně důrazná.

55:12

Brandon Gormley si sjel na přihrávku do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a vypálil. Jeho rána skončila vedle branky.

54:39

Hosté v plném počtu.

54:26

Dinamo se usadilo v útočném pásmu, ale přihrávka na levou stranu byla hodně čitelná a hráč v bílém dresu Viťazu puk sklepl do bezpečí.

54:10

Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Uvidíme, zda duel dojde až do prodloužení.

53:22

Brankář Viťazu si dal pozor na Radilův projektil z pravé strany a ukryl puk v lapačce. Vhazovat se bude po Saprykinově levici.

53:00

Zile dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání napřáhl ke střele příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.

52:39

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Golovkov – 2 min., hákování).

52:10

Damir Musin si sjel do útočného pásma, kam dostal přihrávku z levé strany, ale příklepem puk poslal vedle branky. Tlak Viťazu postupně sílí.

51:41

Až nyní se lotyšský celek po delší době osvobodil vyhozením kotouče přes celé kluziště. Viťaz se do útoku ale okamžitě tlačí nanovo.

51:06

Ivan Volodin dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho projektil zápěstím skončil na bruslích prvního soupeře. Zadáci Dinama teď mají hodně práce.

50:33

Hosté v plném počtu.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a zatím sledujeme boj o každý metr ledové plochy. Aktivnější je nyní domácí Dinamo.

49:23

Saprykin musel zasahovat proti dělovce z pravého kruhu, ale kotouč v tomto případě dobře viděl a bez problémů jej schoval v lapačce.

49:12

Reece Scarlett střílel od modré čáry a jeho dělovka skončila těsně vedle pravé tyčky. Hosté se ale nedokázali osvobodit vyhozením.

48:33

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).

48:32

Viťaz se do útoku tlačí i po skončení přesilové hry, ale ani další přihrávka z pravé strany nenašla mezi kruhy volného hráče v bílém dresu.

48:15

Domácí v plném počtu.

47:45

Viťazu se vůbec nedaří přechod do útoku. Kombinace hostujícího mužstva je zatím plná nepřesných přihrávek.

47:20

Domácí se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči, který bez problémů poslali podél mantinelu přes celé kluziště za klec Viťazu.

46:15

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).

46:10

Dinamo je ve třetí třetině o něco aktivnějším týmem, ale další útok Rigy zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

45:26

Domácí brankář si všiml valící se laviny hráčů v bílém, vyrazil ven z branky a odehrál puk odrazem o mantinel do bezpečí. Jeho rozehrávka ale postrádala přesnost.

44:29

Matthew Lorito dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného Saprykina.

44:10

Hosté se dostali do útočného pásma po levém křídle, ale akce tentokrát vyústila v nepřesnou přihrávku mezi kruhy. Defenziva soupeře je pozorná.

43:26

43:26 Peter TIIVOLA - 2:2

43:26

Riga právě vstřelila branku!
Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dotahuje krok! Lotyšský celek se usadil v útočném pásmu. K odraženému kotouči se před brankou dostal PETER TIIVOLA, který jej se štěstím dostal za čáru! Asistence: Brandon Gormley, Lukáš Radil.

42:25

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Saprykin – 2 min., podrážení).

41:45

Viťaz se znovu tlačil do útoku po pravé straně, ale akce hostů skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před Saprykina.

41:06

Kristaps Sotnieks dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Odražený puk získali hosté.

40:31

Hunter Shinkaruk poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho pobídka nenašla nikoho v červeném dresu. Dinamo musí zpřesnit své akce.

40:10

Hosté se hned v úvodu třetí třetiny dostali do útočného pásma, ale Ojamaki zakončením od mantinelu nemířil mezi tři tyče.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:15.
Střely na branku: 27 – 8
Druhá třetina končí! I po druhé části dnešního souboje je na tom lépe hostující Viťaz. Ve druhé třetině se hra hodně kouskovala, ale o něco aktivnější bylo domácí Dinamo. Hokejisté v červeném se dostávali do zakončení, ale Saprykin zatím chytá skvěle. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:35

Hosté se drali do útoku po levém křídle, ale nakonec nepřišlo zakončení. Jeden z hráčů v bílém totiž projel do útočného pásma ještě před spoluhráčem.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:26

Igor Rydčenko se dostal do útočného pásma, kde se dokonce dostal do zakončení, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

38:06

Domácí v plném počtu.

37:32

Domácí vyhodili puk ven z obranného pásma a vyrazili na střídačku. Viťaz má čas na poslední přesilovkovou akci.

37:06

Arťom Ivaňuženkov si sjel na parádní přihrávku mezi kruhy, odkud bez přípravy poslal kotouč směrem na branku, ale nestačil si seřídit mířidla!

36:32

Ojamaki dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně dělovka finského kanonýra prolétla kolem vzdálenější tyčky.

36:06

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lukáš Radil – 2 min., vražení na mantinel).

35:36

Ildar Šiksatdarov se dostal do útočného pásma, ale důrazný Karlis Čukste jej ostrým způsobem poslal proti mantinelu. Sudí vylučovat nebudou.

35:06

Kristaps Zile zavezl puk po levém křídle do útočného pásma, ale Igor Golovkov jej poziční hrou dostal do rohu ledové plochy, kde puk získal pro svůj celek.

34:34

Domácí brankář vyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho pobídka ale skončila na holi prvního soupeře.

34:02

Hosté se opět dokázali ubránit jen za cenu nahození kotouče do útočného pásma. Na defenzivu hostujícího mužstva se valí jeden útok za druhým.

33:20

Patriks Ozolš si sjel na přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho dělovku zablokoval bruslí hned první obránce v dresu Viťazu.

32:45

Domácí bojovali o kotouč v rohu útočného pásma, ale pobídka před branku nenašla nikoho ve vínovém dresu Dinama Riga.

32:10

Arťom Borodkin střílel od modré čáry, ale jeho dělovka nebyla přesná. Odražený puk znovu získal soupeř.

31:36

Ivan Volodin z obranného pásma vyhodil puk středem do pásma středního. Unavení hokejisté Viťazu okamžitě prchají na střídačku.

31:10

Dinamo se usadilo v útočném pásmu, ale zakončení Freibergse od modré čáry skončilo vedle pravé tyčky. Pokračuje bitva o každý metr ledu.

30:50

Viťaz si dal pozor na další akci domácího celku, nicméně ani další založení akce hostujícího mužstva se nepotkalo s přesností.

30:26

Červený ustál souboj v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale jeho pobídka skončila na hokejce prvního obránce.

29:29

Karjalainen pod tlakem puk pouze nahodil do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly pouští na led i hostující kouč.

29:06

Popov projel středem do útočného pásma, kde střílel zápěstím, ale jeho rána skončila vedle zadní tyčky. Odražený puk získali domácí zadáci.

28:29

Hosté v plném počtu.

27:34

Lotyšský celek má problémy s udržením se v útočném pásmu. Naopak hokejisté Viťazu zvládají oslabení s velkým přehledem.

27:00

Reece Scarlett střílel od modré čáry příklepem, ale opět našel jen prostor, kde číhal připravený brankář hostujícího celku Saprykin.

26:29

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Valtteri Kemiläinen – 2 min., vražení na mantinel).

26:29

Saprykin si pohlídal nahození od modré čáry a jednoduše schoval puk do lapačky. Hostující brankář ve druhé třetině hýří jistotou.

26:00

Dinamo se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v tmavém dresu opět nezakončil. Tlak lotyšského mužstva v posledních minutách sílí.

25:36

Domácí se i po skončení přesilové hry dostali do zakončení, ale rána od modré čáry byla sražená do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou Viťazu.

25:23

Hosté v plném počtu.

24:16

Další ránu od modré čáry už si hostující brankář Saprykin dobře pohlídal a jednoduše ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

24:00

Obrovská šance domácích! Z pravé strany útočného pásma střílel příklepem Rudolf Červený, ale jeho dělovka skončila na zadní tyči!

23:23

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., sekání).

22:35

Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

22:10

Arťom Ivaňuženkov si sjel na přihrávku na levou stranu a dral se do útočného pásma. Jeho dělovku zápěstím ale hned první obránce tečoval do bezpečí.

21:36

Červený se vrátil do obranného pásma a hned na modré čáře vypomohl spoluhráči k zisku kotouče. Domácí celek může znovu zaútočit.

21:10

Poprvé ve druhé části se do útoku vydal také hostující Viťaz, ale akce hostujícího mužstva skončila nepřesnou střelou z levé strany útočného pásma.

20:35

Domácí zůstali i po skončení početní převahy nastěhovaní v útočném pásmu, ale nikdo ve vínovém dresu lotyšského mužstva se do zakončení nedostal.

20:25

Hosté v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:23.
Střely na branku: 10 – 5
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali parádní souboj. Hostující celek poslal hned v úvodu do vedení Ojamaki. Za domácí celek ale vyrovnal Jelisejevs. Naopak na opačné straně se bleskově prosadil Audette, který vrátil Viťazu vedení.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Lotyšský celek má obrovské problémy s přechodem do útočného pásma. Naopak hokejisté v bílém brání na jedničku a nedávají soupeři prostor.

19:00

Arťom Borodkin se v rohu ledové plochy dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil přes celé hřiště. Dinamo má čas na poslední akci.

18:25

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Kirill Ljamin – 2 min., držení).

18:06

Ildar Šiksatdarov si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, skvěle si kotouč zpracoval a dostal se do zakončení. Jeho rána minula branku.

17:24

Hosté v plném počtu.

17:00

Také hosté se s přehledem vymanili z tlaku vyhozením kotouče přes celé kluziště. Dinamu se v této přesilové hře zatím vůbec nedaří.

16:28

Domácí v plném počtu.

16:06

Domácí se sice snaží útočit, ale Dinamo ztrácí kotouče hlavně ve středním pásmu. Hráči Viťazu navíc nepředvádějí aktivní napadání.

15:24

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).

15:06

Domácí se v obranném pásmu zmocnili kotouče a bez problémů jej vyhodili přes celé kluziště za branku Viťazu. Hosté musí rozjet novou akci.

14:28

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lauris Darzinš – 2 min., hákování).

14:12

Valtteri Kemiläinen střílel z pravé strany útočného pásma, odkud pálil příklepem, ale jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.

13:29

Hosté se drali do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže kombinace Viťazu neskončila střelou mezi tři tyče.

13:00

13:00 Daniel AUDETTE - 1:2

13:00

Viťaz právě vstřelil branku!
Blesková odpověď hostujícího celku! Viťaz si okamžitě bere zpět své ztracené vedení! K odraženému puku se na pravé straně útočného pásma dostal DANIEL AUDETTE a překonal brankáře střelou pod břevno! Asistence: Igor Golovkov, Ildar Šiksatdarov.

12:36

Domácí se dostali do útočného pásma, ale jejich další kombinace skončila nepřesnou přihrávkou na modrou čáru. Po delší době tak může zaútočit Viťaz.

12:06

12:06 Nikolajs JELISEJEVS - 1:1

12:06

Riga právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí udeřili po pasáži, ve které si dokázali vypracoval tlak! Po kombinaci v útočném pásmu se k puku dostal NIKOLAJS JELISEJEVS, který pohotovou střelou překonal brankáře! Asistence: Lauris Darzinš.

11:29

Lukáš Radil v rohu útočného pásma získal kotouč a poslal jej bekhendem před brnaku. K jeho pobídce se však nikdo ve vínovém dresu nedostal.

11:06

Domácí celek se dostal do útoku po levé straně, ale hráči Dinama na kotouči dlouho nevydrželi. Hosté jsou v defenzivě hodně důrazní.

09:27

Igor Saprykin vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

09:00

Hosté jsou o něco aktivnější a nadále se tlačí do útoku. Do odraženého puku se opřel v rychlosti Valtteri Kemiläinen, ale jeho pokus skončil na betonu brankáře.

08:34

Smolov projel do střelecké pozice, ale jeho rána z levé strany útočného pásma skončila na bloku prvního obránce. Dinamo hraje v zadních řadách obětavě.

08:10

Zile diriguje rozehrávku Dinama v obranném pásmu. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly.

07:14

Hosté v plném počtu.

06:24

Domácí v plném počtu.

06:00

Ljamin se z pravé strany útočného pásma tlačil mezi kruhy, ale jeho projektil zápěstím skončil vedle vzdálenější tyčky soupeřovy klece.

05:14

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).

05:10

Domácí se v obranném pásmu prodrali k volnému kotouči a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště za branku Viťazu. Hostům se v přesilovce nedaří.

04:24

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Janis Švanenbergs – 2 min., podrážení).

04:23

Lotyšskému celku se znovu nepovedl přechod do útočného pásma. Za přihrávkou na pravou stranu se hnal Reece Scarlett, ale puk skončil na zakázaném uvolnění.

04:02

Brandon Gormley se hnal za nahozením do rohu ledové plochy, jenže odražený kotouč pod tlakem nesklepl na někoho ve vínovém dresu.

03:38

Vitalij Popov se hnal do útočného pásma, ale na poslední chvíli nechal kotouč za sebou a obral se o solidní možnost. Dinamo může přejít vpřed.

03:03

Hostům se nepovedl přechod do útoku po pravé straně ledové plochy. Nahození si v rohu hřiště pohlídal domácí Zile, který může rozjet útok Dinama.

02:26

Reece Scarlett se před brankou hostujícího celku dostal k odraženému kotouči, který se snažil nahodit na branku, ale jeho pobídka minula klec.

02:10

Hosté pokračují v aktivním vstupu do utkání, nicméně i další nahození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před klec Viťazu.

01:46

01:46 Niko OJAMÄKI - 0:1

01:46

Viťaz právě vstřelil branku!
Hostující Viťaz se hned v úvodu dostává do vedení! NIKO OJAMAKI se krásným průnikem dostal do útočného pásma, vyměnil si přihrávku se spoluhráčem a následné nahození protečoval do sítě! Asistence: Miro Aaltonen, Kirill Ljamin.

01:10

Kristaps Zile dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky. Defenziva Viťazu tak s přehledem zasáhla.

00:36

Popov sváděl souboj se Zilem u hrazení. Domácí hokejista Popova atakoval hodně ostrým způsobem a sudí musí hned v úvodu řešit emoce.

00:10

Domácí Dinamo uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale nahození po mantinelu skončilo v moci obránců.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: J. Hudáček (Mattsson) – Scarlett, Freibergs, Čukste, Zile, Sotnieks, Gormley, Ozolš – Radil, Tiivola, J. Karjalainen – Jelisejevs, Červený, L. Darzinš – Shinkaruk, Lorito, E. Poirier – Meija, Berzinš, Švanenbergs.

HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, K. Ljamin, Rydčenko, D. Musin, Borodkin, Golovkov, Lisovec – M. Aaltonen, V. Popov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Šiksatdarov, Audette, Smolin – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov..
Vzájemný zápas

Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině října. Dinamo zvítězilo 4:3 v prodloužení.
Dinamo Riga

Jediný lotyšský celek v Kontinentální hokejové lize je na tom ještě hůře. Po třiceti šesti odehraných zápasech má Dinamo na kontě jen dvacet devět bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. Lotyšský celek naopak trápí slabá ofenziva. Soupeřům Dinamo nasázelo jen sedmdesát jedna branek, což je nejhorší útok v celé soutěži. Naposledy Dinamo padlo doma výsledkem 1:2 s Amurem Chabarovsk. Nejproduktivnějším hráčem Dinama je Lukáš Radil s dvaceti body.
HC Viťaz Moskevská oblast

Hostující Viťaz letos neprožívá povedenou sezónu. Ve třiceti osmi odehraných duelech získal Čechov pouhých třicet bodů a patří mu předposlední jedenáctá pozice Západní konference. Na postupové pozice do play-off ztrácí Viťaz už jedenáct bodů. Hosty trápí hlavně slabá defenziva. Dosud inkasovali už 118 branek. Naposledy ale Viťaz zvítězil 4:1 na ledě Dynama Minsk. Nejproduktivnějším hráčem Viťazu je s třiceti sedmi body Ojamaki.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a Viťazem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Dinamo Riga – HC Viťaz Moskevská oblast

2:3

po prodl. (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Jelisejevs (L. Darzinš), 44. Tiivola (Gormley, Radil) – 2. Ojamäki (M. Aaltonen, K. Ljamin), 13. Audette (Golovkov, Šiksatdarov), 65. Starkov

Dinamo Riga: J. Hudáček (Mattsson) – Scarlett, Freibergs, Čukste, Zile, Sotnieks, Gormley, Ozolš – Radil, Tiivola, J. Karjalainen – Jelisejevs, Červený, L. Darzinš – Shinkaruk, Lorito, E. Poirier – Meija, Berzinš, Švanenbergs.

HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, K. Ljamin, Rydčenko, D. Musin, Borodkin, Golovkov, Lisovec – M. Aaltonen, V. Popov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Šiksatdarov, Audette, Smolin – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov.

Průběh zápasu
1. třetina
01:46 VTZ 0:1 Ojamäki (M. Aaltonen, K. Ljamin)
04:24 RIG 2 Švanenbergs, podrážení
05:14 VTZ 2 Smolin, nedovolené bránění
12:06 RIG 1:1 Jelisejevs (L. Darzinš)
13:00 VTZ 1:2 Audette (Golovkov, Šiksatdarov)
14:28 RIG 2 L. Darzinš, hákování
15:24 VTZ 2 Smolin, nedovolené bránění
18:25 VTZ 2 K. Ljamin, držení
Po 1. třetině
2. třetina
23:23 VTZ 2 Ivaňuženkov, sekání
26:29 VTZ 2 Kemiläinen, vražení na mantinel
36:06 RIG 2 Radil, vražení na mantinel
Po 2. třetině
3. třetina
42:25 VTZ 2 Saprykin, podrážení
43:26 RIG 2:2 Tiivola (Gormley, Radil)
46:15 RIG 2 příliš mnoho hráčů na ledě
48:33 VTZ 2 Ivaňuženkov, nedovolené bránění
52:39 VTZ 2 Golovkov, hákování
59:59 VTZ 2 Ivaňuženkov, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
61:51 RIG 2 L. Darzinš, sekání
63:37 RIG 2 Freibergs, nedovolené bránění
64:24 VTZ 2:3 Starkov
po prodl.