Menu

Hokej

NHL

Florida Panthers – Minnesota Wild

5:4

konec (1:0, 2:1, 2:3)

21.11.2021, 00:07 • FLA Live Arena, Sunrise • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.0 4.38 2.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:51:51)
Ještě doplním, že utkání sledovalo 13 854 diváků.
Tři hvězdy utkání:

1. Frank Vatrano (FLA) – 2+1
2. Aaron Ekblad (FLA) – 0+2
3. Sergej Bobrovskij (FLA) – 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5%
Česká a slovenská stopa v utkání

Radko Gudas (FLA) – 0+1, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 24:04
Kdo se postavil do brankoviště?

Sergej Bobrovskij (FLA) – 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5%, odchytal 60:00
Cam Talbot (MNS) – 32 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,9%, odchytal 54:51
Střely na branku: 37 – 38
Je konec! Florida vyhrává i desátý duel na domácím ledě. Dnes to s Minnesotou bylo pořádné drama! V úvodu třetí části snížil Kirill Kaprizov, ale domácím vrátil parádním průnikem dvoubrankový náskok Verhaeghe. Na jeho zásah poté odpověděl při hře bez brankáře Foligno, ale do prázdné branky se trefil Bennett. Přesto Minnesota devět sekund před koncem snížila zásluhou Hartmana, ale víc už toho hosté nestihli.

Konec zápasu.

59:51

59:51 Ryan HARTMAN - 5:4

59:51

Minnesota právě vstřelila branku!
Neskutečný závěr dnešního souboje! Minnesota devět sekund před koncem třetí třetiny opět snižuje na rozdíl jediné branky! RYAN HARTMAN nahodil puk od modré čáry a jeho pokus skončil za zády domácího brankáře! Asistence: Mats Zuccarello, Joel Eriksson Ek.

59:24

59:24 Sam BENNETT - 5:3

59:24

Florida právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! Florida rychle zmrazila snahu soupeře o vyrovnání! Talbot ihned po vhazování odjel na střídačku, ale k puku se dostal SAM BENNETT, který trefil odkrytou klec! Asistence: Jonathan Huberdeau.

59:15

Kotouč podle rozhodčích neopustil celým objemem útočné pásmo. Branka platí a Minnesota snižuje na rozdíl jediné branky!

59:15

Domácí střídačka si vzala challenge! Zkoumá se, zda puk opustil útočné pásmo a jednalo se o ofsajd.

59:15

59:15 Marcus FOLIGNO - 4:3

59:15

Minnesota právě vstřelila branku!
Ještě je tady drama! Minnesota po dlouhé hře bez brankáře brankáře snižuje na rozdíl jediné branky! V předbrankovém prostoru se k puku dostal MARCUS FOLIGNO, který ještě vykřesal naději pro svůj celek! Asistence: Alex Goligoski, Victor Rask.

59:05

Znovu se domácím povedlo vyhodit kotouč obloučkem do středního pásma. Kotouče se zmocnil Jordan Greenway, který jej ihned zavezl do útočného pásma.

58:26

Vatrano spěchal do rohu útočného pásma za nahozeným kotoučem, ale obránce v bílém se k němu ještě stačil stáhnout a obral Vatrana o možnost zaútočit na hattrick.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:26

Goligoski zastavil další rodící se akci domácí Floridy. Panteři sice nedokázali trefit prázdnou branku, ale zatím nenechávají Minnesotu vytvořit si tlak.

57:02

Lomberg se na červené čáře probil k volnému puku, ale pod tlakem o kousek minul opuštěnou branku!

56:28

Jonathan Huberdeau napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Zadáci Minnesoty si na něj dali pozor a nenechali Floridě možnost na definitivní pojistku.

56:06

Zuccarello protečoval přihrávku do útočného pásma, ale pozičně výborně hrající Radko Gudas puk odehrál bekhendem do bezpečí. Pokračuje velká bitva.

55:20

Frank Vatrano si na modré čáře obhodil jednoho ze soupeřů, ale další zadák v bílém dresu jej nenechal zakončit. Minnesota může znovu zaútočit.

55:00

Talbot už pět minut před koncem základní hrací doby zůstává na střídačce!

54:29

Owen Tippett se prosmýkl do útočného pásma, kde zakončil zápěstím, ale Talbot si s jeho ránou věděl rady. Minnesotě už moc času na zdramatizování závěrečných minut nezbývá.

54:10

Zuccarello projel po pravé straně na modrou čáru, přihrál mezi kruhy, ale opět trefil jen hokejku jednoho z domácích obránců.

53:29

Bobrovskij si našel skulinku ve výhledu a dokázala si poradit se zakončením od modré čáry. Domácí brankář pouze korunoval svůj skvělý výkon.

53:06

Florida se hnala do protiútoku po pravé straně, ale Frank Vatrano se kolem soupeře nedostal do zakončení. Defenziva Minnesoty byla v tomto případě pozorná.

52:10

Kirill Kaprizov dotíral na rozehrávku Floridy v jejím obranném pásmu. Hokejista Minnesoty ale kotouč pro svůj celek nezískal a musí se vracet.

51:39

Carter Verhaeghe se dostal do útočného pásma, jenže jeho dělovka z ostrého úhlu nemohla Talbota překvapit. Florida ale nasbírala cenné sekundy.

51:10

Dmitrij Kulikov se stáhl pro kotouč do obranného pásma. Hokejista Minnesoty okamžitě otočil směr hry na pravou stranu ledové plochy.

50:26

Anthony Duclair se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a obloučkem jej vyhodil za modrou čáru. Oba týmy rychle stačily vystřídat.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí Florida nadále drží dvoubrankové vedení. V hale panuje fantastická atmosféra.

49:40

Domácí v plném počtu.

49:34

49:34 Neuznaná branka Floridy

49:34

Florida přidává pátou branku a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním duelu! Forsling přihrál od modré čáry mezi kruhy, kam si sjel JONATHAN HUBERDEAU, který si nádherným blafákem vychutnal brankáře! Branka ale nakonec neplatí pro ofsajd!

49:34

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:34

Tak pozor! Hostující kouč si bere challenge. Uvidíme, zda se nejednalo o ofsajd.

49:02

Lomberg se v oslabení dokonce dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a zakončil. Jeho rána ale prolétla kolem zadní tyčky.

48:29

Ryan Lomberg uspěl na vhazování v obranném pásmu a Florida se ihned dokázala osvobodit vyhozením přes celé kluziště. Domácí si na přesilovku Minnesoty dávají pozor.

48:05

Aaron Ekblad zastavil nebezpečnou přihrávku směřující mezi kruhy a bez problémů kotouč vyhodil přes celé kluziště za branku Minnesoty.

47:40

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brandon Montour – 2 min., hákování).

47:34

Matt Dumba potáhl kotouč na polovinu soupeře, jenže nahozením do rohu kluziště odevzdal puk hokejistům Floridy. Domácím se daří kouskovat hru.

47:10

Anthony Duclair napadal rozehrávku Wild v jejich obranném pásmu. Duclair následně vybídl k zakončení Thorntona, jehož rána byla sražena do ochranné sítě.

46:38

Florida předvedla další rychlý přechod do útočného pásma, ale Huberdeau nechal kotouč za sebou a už se pro něj před obráncem nestihl vrátit.

46:10

Minnesota se dostala do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se nemůže dostat do zakončení. Zadáci Floridy teď skvěle napadají.

45:42

45:42 Carter VERHAEGHE - 4:2

45:42

Florida právě vstřelila branku!
Florida znovu odskakuje do vedení o dvě branky! CARTER VERHAEGHE z pravé strany projel do útočného pásma, tělem se natlačil před obránce a pod tlakem poslal puk do horního rohu branky! Asistence: MacKenzie Weegar, Aaron Ekblad.

45:34

Minnesota se hnala do útoku po levé straně, ale kotouč se z jednoho ze soubojů ve středním pásmu odrazil na střídačku domácích Panterů.

45:06

Patric Hörnqvist projel s pukem do útočného pásma po pravé straně. Místo přihrávky na volného spoluhráče zvolil švédský hráč střelu, ale Talbot vyrazil puk betonem.

44:29

Greenway se hnal do útočného pásma, kde si na něj počkal zatím skvěle hrající Radko Gudas a čistým hitem soupeře odstavil od puku.

44:12

Jonathan Huberdeau se probil mezi kruhy, odkud vystřelil zápěstím, ale připravený Cam Talbot jeho ránu nadvakrát zneškodnil!

43:24

Bobrovskij si všiml dojíždějícího Greenwaye a raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.

43:05

Huberdeau získal kotouč ve středním pásmu, ale přihrávkou na útočnou modrou čáru jej opět odevzdal hokejistům Minnesoty. Wild jsou nyní aktivnější.

42:32

Na opačné straně pálil z levé strany Rask, ale jeho ránu obětavým zákrokem zastavil český zadák Radko Gudas.

42:10

Huberdeau si sjel na přihrávku před branku Minnesoty, ale na pobídku těsně nedosáhl. Florida ukazuje, že bude chtít pokračovat v ofenzivní hře.

41:55

41:55 Kirill KAPRIZOV - 3:2

41:55

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota se po nenápadné akci vrací zpátky do hry! Do úniku se po dlouhé přihrávce dostal KIRILL KAPRIZOV, který našel skulinku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Frederick Gaudreau.

41:32

Sam Bennett na modré čáře obral o kotouč rozjetého Kevina Fialu. Švýcarský hokejista odjel ze souboje na střídačku pořádně rozladěný.

41:10

Minnesota se nastěhovala do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Hokejisté Floridy brání v dnešním duelu skvěle.

40:35

Anthony Duclair se otoči kolem branky Minnesoty, ale Cam Talbot měl u pravé tyče připravený svůj beton a nenechal se překvapit.

40:10

Florida uspěla na úvodním vhazování ve třetí třetiny. Domácí celek bude chtít navázat na výkon z prvních dvou period dnešního souboje.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 1:55.
Střely na branku: 27 – 19
Druhá třetina končí! Florida i po druhé části směřuje za vítězstvím. Domácí hokejisté přestáli silnou pasáž Minnesoty. Z protiútoku navíc navýšil vedení Frank Vatrano. Za hosty rychle snížil v přesilovce Joel Eriksson Ek, ale Frank Vatrano po důrazu na brankovišti opět nedal brankáři soupeře nárok.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Forsling nahodil puk do útočného pásma, jenže zadáci Minnesoty se stáhli hodně rychle a nepustili domácí hokejisty ke kotouči. Wild mají čas na poslední akci druhé třetiny.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:35

Radko Gudas hledal dlouhou přihrávkou na útočnou modrou čáru Duclaira, jenže druhému jmenovanému kotouči přeskočil pod tlakem přes čepel.

38:12

Huberdeau se v útočném pásmu položil do odraženého kotouče, jenže jeho pokus skončil vedle branky. Hraje se oboustranně ofenzivní hokej.

37:49

Anthony Duclair uspěl i v dalším souboji v obranném pásmu a našel Aarona Ekblada. Hokejisté Floridy uklidňují rozehrávku v obranném pásmu.

37:15

Duclair se dostal v obranném pásmu k odraženému kotouči a raději jej jednoduše vyhodil do pásma středního. Minnesota teď zařadila vyšší rychlost.

36:42

Fiala pro změnu připravil střeleckou pozici pro Matse Zuccarella, který pálil zápěstím, jenže jeho dělovka skončila na hrudi domácího brankáře!

36:05

Kevin Fiala vybojoval kotoučna modré čáře a jel sám na domácího brankáře! Bobrovskij ale vytáhl zákrok večera!

35:41

Owen Tippett na pravé straně nedokázal puk vypíchnout za modrou čáru. Defenziva Minnesoty udržela útočné pásmo.

35:12

Minnesota se ihned vydala do útoku se snahou o bleskovou odpověď. V rohu obranného pásma ale získal kotouč jeden z domácích zadáků.

34:50

34:50 Frank VATRANO - 3:1

34:50

Florida právě vstřelila branku!
Florida si bere zpět své dvoubrankové vedení! Domácí si vytvořili obrovský tlak v útočném pásmu. Minnesota puk nedokázala vyhodit. K odraženému puku se na brankovišti dostal FRANK VATRANO a přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Gustav Forsling.

34:20

Sam Reinhart si v útočném pásmu sjel na přihrávku z levé strany a z mezikruží zakončil bekhendem. Jeho pokus ale minul horní roh hostující branky!

34:00

Jordan Greenway si našel střeleckou pozici na levé straně útočného pásma, jenže Bobrovskij si na jeho ráně smlsnul jako na narozeninovém dortu.

33:26

Matt Dumba dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání vypálil, ale jeho dělovka pouze zaduněla o zadní mantinel. Oba týmy nyní hrají ofenzivně.

33:00

Patric Hörnqvist si po krásné kombinaci sjel na přihrávku mezi kruhy, kde měl moře času, jenže střelou zápěstím těsně minul zadní tyč!

32:29

Sergej Bobrovskij si připsal další dobrý zákrok. Ruský brankář domácího mužstva si všiml sražené střely a před dotírajícím soupeřem puk raději přikryl lapačkou.

32:09

Minnesotě se vstřelenou brankou pořádně narostla křídla. Fiala zakončoval z pravé strany, ale trefil beton domácího brankáře.

31:46

31:46 Joel Eriksson Ek - 2:1

31:46

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota bleskově využívá přesilovou hru a dostává se zpátky do utkání! Hosté po vyhraném vhazování drželi kotouč v útočném pásmu. Na přihrávku před branku si počkal JOEL ERIKSSON EK a jednoduše sklepl puk za záda brankáře! Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.

31:27

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brandon Montour – 2 min., sekání).

31:03

Victor Rask střílel zápěstím z levé strany útočného pásma, jenže jeho pokus skončil vedle branky. Odražený puk pak získali domácí zadáci.

30:26

Joel Eriksson Ek si sjel pro přihrávku až do obranného pásma, kde se musel zbavit napadajícího Sama Reinharta. Hráči Floridy jsou prakticky všude.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a domácí Florida zatím jednoznačně kraluje dění na ledové ploše. Minnesota se jen těžko dostává do zakončení.

29:38

Bobrovskij tentokrát vyrazil ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Na pobídku domácího brankáře si sjel Aaron Ekblad.

29:10

Greenway se zpoza branky vytočil před klec domácího celku, jenže Bobrovskij udržel levý beton u brankové konstrukce a nenechal se překonat.

28:45

Minnesota se ihned tlačila do útoku se snahou o bleskové vyrovnání. Defenziva domácí Floridy si ale bez větších problémů dokázala poradit.

28:23

28:23 Frank VATRANO - 2:0

28:23

Florida právě vstřelila branku!
Florida přidává druhou branku! Domácímu celku tentokrát vyšlo přečíslení! FRANK VATRANO naznačil přihrávku, ale rychle vypustil střelu zápěstím, která se od břevna odrazila do branky! Asistence: Joe Thornton, Radko Gudas.

27:44

Mohlo být vyrovnáno! K odraženému kotouči se před brankou Floridy dostal Brandon Duhaime, ale Sergej Bobrovskij se na brankové čáře roztáhl a nepustil puk za svá záda!

27:32

Rask poslal přihrávku do středního pásma, kde byl Brandon Duhaime, ale Aaron Ekblad získal kotouč pro domácí Floridu.

27:02

Duclair dostal přihrávku mezi kruhy, jenže místo střely si chtěl vychutnat Talbota bekhendovým blafákem, který hostující brankář skvěle přečetl.

26:33

Zajímavá možnost se rýsovala také pro Minnesotu. Z pravé strany se před branku hnal Kevin Fiala, jenže švýcarskému hráči vypíchl kotouč Radko Gudas.

26:10

Domácí předvedli rychlý přechod do útočného pásma, ale Bennett zadovkou marně hledal někoho ze svých spoluhráčů.

25:26

Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra. Greenway prověřil domácího brankáře střelou z velké dálky a připravený Bobrovskij schoval puk do lapačky.

25:10

Huberdeau dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže puk mu v klíčovou chvíli přeskočil přes čepel a skončil v rohu kluziště.

24:35

Kevin Connauton si výborně splnil své defenzivní povinnosti v souboji s Folignem za domácí klecí. Florida po změně stran nepouští Minnesotu do zakončení.

24:10

Weegar naskočil do hry ze střídačky a po příjezdu do útočného pásma se ihned dostal do zakončení. Jeho ránu ale brankář vykopl levým betonem.

23:38

Radko Gudas si pokryl puk tělem v útočném pásmu a snažil se zakončit. Český obránce ale nepočítal s důrazným Mattem Dumbou.

23:10

Tippett střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho přízemní pokus prolétl těsně vedle vzdálenější tyčky. K odraženému puku se dostali hráči Wild.

22:36

Minnesota se z tlaku Floridy vymanila jen za cenu nahození do rohu útočného pásma. Hra chvílemi připomíná přesilovku Floridy, ale hraje se v pěti na obou stranách.

22:11

Aaron Ekblad se na modré čáře zbavil napadajícího Fialy a dostal se do zakončení. Jeho pokus ale brankář v bílém dresu vyrazil k hrazení.

21:29

Bobrovskij riskoval při výletu za branku. Ruský brankář si nakonec dal na napadajícího soupeře dobrý pozor a bekhendem rozehrál na spoluhráče.

21:05

Sam Bennett se dostal do útočného pásma, kde zakončil forhendem, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky. Florida vlétla do druhé části aktivně.

20:19

Z protiútoku ale mohla zahrozit domácí Florida! Lombert se po pravém křídle prodral do útočného pásma, ale bekhendem puk nepřehodil přes beton!

20:10

Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny dnešního souboje. Wild potřebují výrazně zlepšit výkon z první třetiny.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 1:05.
Střely na branku: 15 – 5
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Florida. Panthers byli od úvodního vhazování lepším týmem a tlačili se do zakončení, jenže Talbot dlouho držel bezbrankový stav. Až v 18. minutě se prosadil Owen Tippett. Ze strany Minnesoty toho bylo směrem vpřed hodně málo. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:25

Jon Merrill za brankou získal volný kotouč a podél mantinelu jej vyhodil do středního pásma. Minnesota chce v závěru první části ještě zahrozit.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:42

Tippett už je znovu na ledě a napadá rozehrávku Minnesoty v jejím obranném pásmu. Hosté mají se skvělým pohybem Floridy obrovské problémy.

18:10

Florida nadále pokračuje v aktivní hře a tlačí se do útoku. Jonathan Huberdeau střílel z levé strany útočného pásma, jenže si neseřídil mířidla.

17:45

17:45 Owen TIPPETT - 1:0

17:45

Florida právě vstřelila branku!
Domácí Florida se ještě před koncem první třetiny dostává do vedení! Aaron Ekblad prokázal svou aktivitu a protlačil se do útočného pásma. V souboji s dvojicí soupeřů však nechal puk mezi kruhy a osamocený OWEN TIPPETT překonal Talbota! Asistence: Aaron Ekblad, Frank Vatrano.

17:26

Greenway v obranném pásmu dohrál u mantinelu Vatrana. Podle rozhodčího se navíc nejednalo o nedovolený zákrok. Od začátku se hraje hodně tvrdě.

17:00

Florida už znovu hraje v útočném pásmu, jenže domácí se nyní nedostávají do zakončení. Minnesota skvěle brání prostor před brankou.

16:13

Radko Gudas ukázal svou dominantní stránku! Český obránce si v obranném pásmu pohlídal Kaprizovův pohyb a čistým hitem poslal ruského střelce k zemi.

16:02

Carter Verhaeghe procedil přihrávku na Reinharta, který se tlačil mezi kruhy, ale kotouč mu od čepele utekl o kousek dál než bylo potřeba.

15:24

Goligoski projel středem do útočného pásma, kde se do puku opřel příklepem. Jeho ránu tečoval jeden z domácích obránců do ochranné sítě.

15:02

Dumba si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, ale přihrávkou na útočnou modrou čáru zahnal spoluhráče do těžké pozice, kde Wild příšli o kotouč.

14:34

Matt Dumba poslal dlouhou přihrávku na levou stranu ledové plochy, jenže útok Minnesoty neměl dlouhého trvání. Zadáci Floridy soupeře skvěle napadají.

14:03

Domácí brankář Bobrovskij vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Florida se opět tlačí vpřed.

13:21

Duclair udržel kotouč na modré čáře, přehodil si jej na forhend a pohotově nahodil na branku Minnesoty. Cam Talbot si připsal svůj jedenáctý zákrok.

13:03

Sam Bennett se na levé straně tlačil k přihrávce na modrou čáru, ale důrazný obránce v bílém dresu jej čistým hitem zbrzdil.

12:29

Kevin Connauton se stáhl do rohu obranného pásma, kde přitiskl jednoho ze soupeřů k mantinelu a nedovolil mu rozehrát na spoluhráče.

12:02

Radko Gudas ve středním pásmu získal odražený kotouč a odrazem o mantinel jej poslal do pásma útočného. Za pobídkou českého beka nikdo v červeném nevyrazil.

11:27

MacKenzie Weegar uspěl v bruslařském souboji s útočníkem Minnesoty a z rohu obranného pásma odehrál puk bekhendem do bezpečí.

11:05

Huberdeau napadal rozehrávku Minnesoty v jejím obranném pásmu. Hosté pod tlakem zazmatkovali a vyhodili kotouč přes celé kluziště.

10:21

Sergej Bobrovskij si připsal zahřívací zákrok. Domácí brankář viděl střelu od modré čáry a bez větší námahy ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

10:05

Ryan Lomberg ujel obraně Minnesoty po levém křídle, z prostoru mezi kruhy zkusil zakončení zápěstím, ale skvělý Talbot zasáhl ramenem!

09:26

Vatrano uspěl v souboji za brankou Minnesoty, ale jeho zadovku mezi kruhy výborně přečetl vracející se Jordan Greenway, který puk zametl k hrazení.

09:06

Hosté v plném počtu.

08:25

Znovu se hráči Minnesoty osvobozují dlouhým vyhozením podél hrazení. Domácí celek tak musí rozjet novou přesilovkovou akci.

08:00

Hosté se v obranném pásmu dostali k puku a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za klec domácí Floridy.

07:06

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., hrubost).

07:03

Joel Eriksson Ek se prosmýkl do útočného pásma, kde ustál souboj u hrazení a pokusil se o zakončení. Domácí brankář ale nemusel zasahovat.

06:22

Aaron Ekblad se snažil udržet kotouč v útočném pásmu, ale prudká přihrávka mu přeskočila přes čepel a skončila v pásmu středním.

06:02

Frank Vatrano dostal v útočném pásmu přihrávku do skvělé pozice a bez váhání poslal kotouč směrem na branku. Klec Minnesoty minul o malý kousek!

05:27

Až nyní se Minnesota dostala z tlaku domácího celku. Přechod do útoku se Wild vůbec nepovedl, jelikož čárový rozhodčí odpískal ofdajd Hartmanovi.

05:02

MacKenzie Weegar si krásně obhodil obránce v bílém dresu a zkusil štěstí zápěstím. Jeho projektil prolétl kolem zadní tyče.

04:29

Ekblad si v útočném pásmu našel prostor pro zakončení, ale Talbot jeho tvrdou dělovku vykopl pravým betonem. Florida nadále drží útočné pásmo.

04:03

Florida uklidňuje rozehrávku v obranném pásmu. Oba trenéři zatím stačili poslat na ledovou plochu čerstvé síly.

03:28

Eetu Luostarinen projel po levém křídle do útočného pásma, kde zakončoval zápěstím, ale Talbor jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.

03:05

Dumba vyvezl kotouč středem ledové plochy do středního pásma, nicméně tam Florida dobře napadala a opět získala puk na své hole.

02:29

Hostující brankář Cam Talbor musel po delší době zasahovat. Gólman Minnesoty střelu z pravé strany po celou dobu viděl a schoval puk do lapačky.

02:10

Jordan Greenway projel do útočného pásma, jenže proti němu skvěle vystoupil Aaron Ekblad, který soupeře v bílém dresu zatlačil k hrazení.

01:41

Minnesota je v úvodu dnešního souboje hodně aktivní a tlačí se do útoku. Další nahození před branku Florida zablokoval bruslí Radko Gudas.

01:10

Spurgeon projel po pravém křídle do útočného pásma a nahodil kotouč před domácí klec. Zadáci Panthers se ale rychle vrátili a odehráli puk.

00:34

Sam Bennett vybojoval kotouč na levé straně útočného pásma, přihrál Luostarinenovi, který pod tlakem brankáře Minnesoty neohrozil.

00:10

Minnesota uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale nahození na levou stranu si pohlídali domácí zadáci.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Florida bude hrát v červeném, zatímco Minnesota oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad, Weegar, Forsling, Gudas, Montour, Connauton – Duclair, S. Bennett, Huberdeau – S. Reinhart, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist, Luostarinen, Lomberg.

Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon, Goligoski, Dumba, J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, K. Fiala – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – F. Gaudreau, V. Rask, Kaprizov – R. Pitlick, N. Sturm, Duhaime..
Češi a Slováci

Radko Gudas (FLA) – 16 zápasů, 0+4
Florida Panthers

Domácí Florida je na tom ještě lépe než její dnešní soupeř. Po sedmnácti odehraných duelech má Florida na kontě dvacet sedm bodů a vládné celé NHL. Florida navíc soupeřům nasázela 66 branek, což je nejlepší ofenziva v celé soutěži. Doma navíc neztratila ani bod. Naposledy v domácích duelech přehrála New York Islanders a New Jersey. Produktivitě Panterů vládnou se sedmnácti body Barkov a Huberdeau.
Minnesota Wild

Hostující Minnesota zatím letos podává výborné výkony. V šestnácti duelech získala Minnesota dvacet dva bodů a drží čtvrtou pozici Západní konference. Na vedoucí Edmonton navíc ztrácí jen dva body. Na kluzištích soupeřů je navíc druhým nejlepším týmem na západě za Calgary. V posledním utkání doma přehrála vysoko 7:2 Dallas Stars. Nejproduktivnějším hráčem Wild je s patnácti kanadskými body Kaprizov.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Florida Panthers – Minnesota Wild.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Florida Panthers – Minnesota Wild

5:4

konec (1:0, 2:1, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Tippett (Ekblad, Vatrano), 29. Vatrano (J. Thornton, Gudas), 35. Vatrano (Forsling), 46. Verhaeghe (Weegar, Ekblad), 60. S. Bennett (Huberdeau) – 32. J. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov), 42. Kaprizov (F. Gaudreau), 60. M. Foligno (Goligoski, V. Rask), 60. Hartman (Zuccarello, J. Eriksson Ek)

Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Forsling, Gudas, Montour, Connauton – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.

Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – F. Gaudreau, V. Rask, Kaprizov – R. Pitlick, N. Sturm, Duhaime.

Rozhodčí: Blandina, McCauley – Tobias, Pancich

Diváci: 13 854

Průběh zápasu
1. třetina
07:06 MNS 2 Greenway, hrubost
17:45 FLA 1:0 Tippett (Ekblad, Vatrano)
Po 1. třetině
2. třetina
28:23 FLA 2:0 Vatrano (J. Thornton, Gudas)
31:27 FLA 2 Montour, sekání
31:46 MNS 2:1 J. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov)
34:50 FLA 3:1 Vatrano (Forsling)
Po 2. třetině
3. třetina
41:55 MNS 3:2 Kaprizov (F. Gaudreau)
45:42 FLA 4:2 Verhaeghe (Weegar, Ekblad)
47:40 FLA 2 Montour, hákování
49:34 FLA neuznaná branka
59:15 MNS 4:3 M. Foligno (Goligoski, V. Rask)
59:24 FLA 5:3 S. Bennett (Huberdeau)
59:51 MNS 5:4 Hartman (Zuccarello, J. Eriksson Ek)
Konec