Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Severní Makedonie – Německo

0:4

konec (0:0)

11.10.2021, 20:45 • Skupina J • Tomáš Kubečka

Tipsport: 12.9 6.38 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:39:17)
Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:7.
Je konec! Německo nakonec díky skvělému druhému poločasu vítězí na půdě Severní Makedonie 4:0, čímž si zajistilo postup na šampionát do Kataru. Na úvodní branku si Němci museli počkat do 51. minuty, kdy se po protiútoku prosadil Kai Havertz. Dvacet minut před koncem pak přidal Němcům klid Timo Werner, který o tři minuty později přidal svou druhou branku a spokojeně vystřídal. V 84. minutě se pak ještě po akci mladíků prosadil Jamal Musiala.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Na opačné straně se do zakončení ještě dostal Čurlinov, který se se zakončením poněkud unáhlil a uklidil míč vysoko nad břevno.

89

Kehrer poslal vysokou přihrávku na levou stranu, kam spěchal Musiala, ale mladík ve službách německého národního týmu si míč tentokrát nezpracoval.

88

Domácí se ještě usadili v blízkosti velkého vápna Německa. Severní Makedonie totiž zahrávala přímý kop, ale s centrem z pravé strany si hostující obrana poradila.

87

Neuhaus se výborně vrátil na polovinu hrací plochy, kde se tělem dostal před soupeře a pomohl si přihrávkou na spoluhráče z defenzivy.

86

Duel už se pouze dohrává! Domácí fotbalisté jsou průběhem druhého poločasu natolik znechucení, že už by se nejraději viděli v šatně.

84

84. Jamal MUSIALA - 0:4

84

Německo právě vstřelilo branku!
Fantastický výkon Německa ve druhém poločase pokračuje! Favorizovaný celek přidává i svou čtvrtou branku! Favoritovi nyní zafungovala práce dvou mladíků. Devatenáctiletý Adeyemi poslal míč mezi obránce a osmnáctiletý JAMAL MUSIALA vstřelil svou první branku za reprezentaci!

83

Ani další útok domácím nevyšel. Bojan Miovski si sice naběhl na povedenou přihrávku na hranici velkého vápna, ale levačkou poslal míč nad břevno.

82

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Florian Neuhaus.

81

Manuel Neuer se musel zapojit do rozehrávky Německa. Zkušený brankář nakopl míč na levou stranu, nicméně tam balón vybojovali domácí zadáci.

80

Čurlinov se hnal s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže si jej navedl jen do prostoru, kde kralovala defenziva Německa. Kehrer domácího hráče odstavil.

79

Po další pohledné akci Německa se do zakončení v pokutovém území dostal Adeyemi, který měl moře času i prostoru na zamíření, ale uklidil míč daleko od horního rohu.

78

Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Tihomir Kostadinov, přichází Kire Ristevski.
Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Stefan Ristovski, přichází Stefan Aškovski.

Severní Makedonie – Německo

0:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Havertz (T. Müller), 71. Werner (T. Müller), 74. Werner (Wirtz), 84. Musiala (Adeyemi)

Karty:   72. S. Ristovski (MAK) – 55. Havertz (GER)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:7.

Severní Makedonie: Dimitrievski – S. Ristovski (78. Aškovski), Musliu, D. Velkovski, Alioski – Kostadinov (78. Ristevski), Nikolov (60. Rakip), A. Ademi (31. Spirovski) – Čurlinov, Jahović (60. Miovski), Elmas.
Náhradníci: Iliev, Šiškovski – Aškovski, Atanasov, Miovski, Rakip, Ristevski, Serafimov, Todoroski, Spirovski, Trajkovski, Zajkov.

Německo: Neuer – Klostermann, Süle, Kehrer, Raum – Goretzka (61. Wirtz), Kimmich – Gnabry (75. J. Hofmann), T. Müller (82. Neuhaus), Havertz (62. Adeyemi) – Werner (75. Musiala).
Náhradníci: Leno, ter Stegen – Adeyemi, Ginter, J. Hofmann, Musiala, Reus, Neuhaus, Sané, N. Schlotterbeck, Wirtz.