Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

konec (1:0, 2:1, 0:1)

29.09.2021, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.86 4.4 3.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Střely na branku: 22 – 25 (18:14:54)
Československá stopa v utkání

Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Je konec! Domácí Ufa nakonec poráží Jekatěrinburg těsně 3:2. Ve třetí části si domácí dlouho hlídali své vedení a nepouštěli soupeře do zakončení. Až v samotném závěru hrál Avtomobilist přesilovku, kterou využil Shane Prince. Hosté poté ještě odvolali brankáře, ale vyrovnat nedokázali.

Konec zápasu.

59:00

Oddechový čas pro hosty.

59:00

Pjotr Chochrjakov chtěl vypálit na odkrytou klec, ale jeho ránu srazil hostující obránce do ochranné sítě.

58:15

58:15 Shane PRINCE - 3:2

58:15

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Tak pozor! Hosté ještě dramatizují závěr dnešního souboje! V přesilové hře dostal nabito jeden z hráčů na modré čáře, jehož ránu Metsola vyrazil před sebe a dotírající SHANE PRINCE doklepl puk do sítě! Asistence: Jesse Blacker, Ryan Spooner.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:16

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Birjukov – 2 min., hákování).

57:02

Metsola si pohlídal další zakončení z levé strany útočného pásma a bez problémů schoval kotouč do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

56:30

Domácí se dostali do útočného pásma, kde po souboji se soupeřem upadl Nikolaj Kuljomin, ale sudí nedovolený zákrok nepíská.

56:03

Blacker před Manninenem udržel kotouč za svou brankou a odrazem o mantinel jej odehrál do bezpečí. Defenziva Ufy ale puk rychle získala pro sebe.

55:36

Viktor Tichonov vybojoval puk za vlastní brankou a odehrál jej do středního pásma. Hokejisté Ufy jsou nenechávají soupeře zakončovat.

55:03

Hosté se hnali do útočného pásma, ale bekhendové nahození skončilo v moci obránců Ufy. Domácí mají závěrečné minuty pevně pod kontrolou.

54:32

Jesse Blacker se stáhl do obranného pásma, kde získal odražený kotouč a bekhendem jej odehrál mimo nebezpečný prostor.

54:00

Domácí se chtěli vydat do rychlého protiútoku středem ledové plochy, jenže Manninen si posunul kotouč příliš daleko před sebe a už jej nedohnal před Blackerem.

53:29

Geoff Platt vybojoval puk v prostoru mezi kruhy v obranném pásmu a odehrál jej do bezpečí. Ufa si v závěru souboje s přehledem drží své vedení.

53:02

Sergej Zborovskij potáhl kotouč po levém křídle za modrou čáru, odkud jej nahodil před branku domácí Ufy, ale hostům zatím chybí větší důraz.

52:28

Pavel Kulikov objel branku domácí Ufy, ale přihrávkou z otočky našel jen hůl připraveného Panina, který puk sklepl mimo nebezpečný prostor.

52:05

Geoff Platt získal kotoču na modré čáře, přehodil si jej na forhend a vypálil. Jeho prudký projektil skončil na betonu hostujícího gólmana.

51:40

Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka a prudká pobídka směřující na levé křídlo skončila na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Metsolou.

51:25

Hosté uklidnili hru kombinací v obranném pásmu, ale potřebují hrát spíše na opačné straně. Domácí Ufa soupeřovu rozehrávku skvěle napadá.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a favorizovaná Ufa si stále drží své dvoubrankové vedení. Jekatěrinburg si navíc nevytváří šance.

49:27

Alexej Makejev obje domácí klec, vybruslil si do prostoru mezi kruhy, ale jeho projektil forhendem dokázal Šikin špičkou betonu vykopnout.

49:03

Na modré čáře vybojoval kotouč Platt, který bekhendem procedil pobídku do útočného pásma. Po velkém boji se hosté nakonec osvobodili.

48:29

Jevgenij Lisovec získal puk ve středním pásmu, projel s ním do pásma útočného, ale tam už nedokázal přesně zakončit. Ufa ale nepouští Jekatěrinburg do tlaku.

48:06

Pavel Kulikov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a vypálil. Jeho slabý pokus ale netrefil domácí branku.

47:29

Geoff Platt se otočil na modré čáře a zakončil forhendem. Jeho pokus příklepem ale prolétl kolem přední tyče branky Avtomobilistu Jekatěrinburg.

47:00

Brooks Macek se po levém křídle dostal do útočného pásma, bekhendem nahodil puk za branku, ale tam už neměl spoluhráče.

46:28

Danil Romancev dojel nahození za branku domácí Ufy, kde udržel na zádech dotírajícího Grigorije Panina, ale už nenašel svého spoluhráče.

46:01

Stéphane Da Costa si udělal prostor v útočném pásmu, ale ani jeho rána nebyla z kategorie nejpřesnějších. Ofenzivní snaha Jekatěrinburgu je zatím hodně křečovitá.

45:28

Danil Baškirov se krásnou kličkou uvolnil v útočném pásmu, kde zakončoval z prostoru mezi kruhy. Jeho projektil hostující gólman vyrazil před sebe.

45:06

Markus Granlund se po pravém křídle prodral do útočného pásma, kde zakončoval bekhendem, nicméně jeho ránu Dmitrij Šikin vyškrábl do ochranné sítě.

44:29

Metsola musel po delší době zasahovat. Domácí brankář si povyjel proti ráně z pravé strany hrací plochy a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

44:15

Hosté opět vybojovali kotouč v obranném pásmu a rozjeli další útočnou akci. Přihrávka na levou stranu ale skončila v moci obránců domácí Ufy.

43:48

Teemu Hartikainen si sjel na přihrávku z levé strany, jenže neměl prostor pro zakončení, jelikož se k němu stačil stáhnout soupeř v bílém dresu.

43:20

Ufa opět předvedla akci po levém křídle, nicméně pobídka na levé křídlo byla příliš prudká a skončila v moci obránce v bílém dresu.

42:55

Sakari Manninen vybojoval puk ve středním pásmu, posunul si jej do pásma útočného, ale už nedokázal zakončit. Obrana Avtomobilisti se stihla vrátit.

42:14

Hosté jsou v úvodu třetí části o něco aktivnější a tlačí se do útoku. Jejich střelecké pokusy zatím ale postrádají přesnost. Ufa se brání s přehledem.

41:26

Další akce Jekatěrinburgu končí zakázaným uvolněním. Hra se tak přesune zpátky před branku hostujícího celku.

41:10

Stanislav Bočarov se po levém křídle probil do útočného pásma, kde se dokonce dostal do zakončení, ale ránu na přední tyč si brankář Metsola pohlídal.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Ufa se ihned vydala do útoku, nicméně nikdo v zeleném dresu se nedostal do zakončení.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:40.
Střely na branku: 18 – 14
Druhá třetina končí! Domácí Ufa během druhé části dnešního souboje dokázala navýšit své vedení! Ve 28. minutě dokázal využít přesilovku Nikolaj Kuljomin. Na jeho zásah ještě odpověděl Stanislav Bočarov. Dvě minuty před druhou sirénou ale vyrovnal Sakari Manninen. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:06

Hosté mohli bleskově odpovědět! Danil Romancev se zjevil sám před brankářem, pokusil se o bekhendový blafák, ale puk mu v poslední chvíli utekl!

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:31

38:31 Sakari MANNINEN - 3:1

38:31

Ufa právě vstřelila branku!
Ufa dnes fantastickým způsobem trestá nedisciplinovanost svého soupeře! Po nádherné kombinaci v útočném pásmu si na přihrávku před odkrytou klec sjel SAKARI MANNINEN a z první se prosadil! Asistence: Nikolaj Kuljomin, Markus Granlund.

38:10

Šakir Muchamadullin poslal přihrávku na pravou stranu, odkud pálil Manninen, ale jeho projektil forhendem minul branku soupeře.

37:40

Ufa se usadila v útočném pásmu, ale zatím se domácí hokejisté nedostávají do zakončení. Hráči Jekatěrinburgu brání obětavě.

37:01

Hosté budou znovu hrát ve čtyřech. Dvě minuty za sekání dostává Jesse Blacker.

36:27

Nebezpečný Stanislav Bočarov se znovu dostal do úniku, který chtěl vyřešit střelou zápěstím, ale pod tlakem dotírajícího obránce přestřelil domácí klec!

36:02

Metsola si tentokrát pohlídal nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

35:47

Markus Granlund dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, vletěl s pukem do útočného pásma, ale jeho pokus postrádal potřebnou razanci.

35:12

Hostům po vstřelení kontaktní branky narostla křídla. Jekatěrinburg se nyní tlačí do útoku, ale domácí si jsou vědomi toho, že tuto pasáž musí přestát.

34:55

34:55 Stanislav BOČAROV - 2:1

34:55

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Je sníženo! Avtomobilist se dokázal prosadit po rychlém protiútoku! První ránu ještě Metsola vyrazil před sebe, ale STANISLAV BOČAROV doklepl puk do sítě! Asistence: Nikita Trjamkin.

34:28

Manninen dostal přihrávku do úniku, místo zakončení ještě zadovkou vybídl svého spoluhráče, ale poslední projektil srazil obránce v bílém k mantinelu.

34:03

Andrej Zubarev si za vlastní brankou nepohlídal odražený kotouč a málem pustil soupeře do šance. Patrice Cormier byl však také zaskočený.

33:26

Daniil Alalykin vyvezl puk po pravém křídle do útočného pásma, krásně se zbavil obránce, jenže zakončení forhendem se mu vůbec nepovedlo.

33:03

Sergej Zborovskij dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem domácí branky a zaduněla o mantinel.

32:29

Hosté v plném počtu.

32:00

Znovu se Jekatěrinburgu podařilo vyhodit kotouč až za klec domácí Ufy. Hokejisté v zeleném nyní předvádí zatím svou nejhorší přesilovku v dnešním duelu.

31:28

Rodion Amirov přišel o kotouč za brankou Jekatěrinburgu a hosté se následně bez větších problémů dokázali osvobodit vyhozením přes celé kluziště.

31:03

Šmeljov střílel z pravého kruhu zápěstím, nicméně jeho ránu hostující brankář dobře viděl a bez problémů projektil dokázal zneškodnit.

30:29

Ufa bude hrát další přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Danil Mylnikov.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme jednoznačnou podívanou. Domácí Ufa má otěže utkání pevně v rukou.

29:32

Jevgenij Lisovec si sjel na přihrávku zpoza branky a v kleče zakončil příklepem. Ani jeho nepovedený pokus nemohl hostujícího brankáře překvapit.

29:05

Domácí Ufa mohla přidat třetí branku! Volný kotouč chvíli poskakoval na brankovišti, ale nikdo v zeleném dresu jej nesklepl do sítě!

28:20

Hosté se dostali do útočného pásma, kde se do zakončení probil Brooks Macek, ale jeho projektil srazil jeden z domácích hráčů do ochranné sítě.

28:03

Jevgenij Lisovec si sjel pro přihrávku do obranného pásma, jenže se nedokázal zbavit obránce a bekhendem odehrál puk do bezpečí.

27:19

27:19 Nikolaj KULJOMIN - 2:0

27:19

Ufa právě vstřelila branku!
Ufa využívá i druhou přesilovku a odskakuje na rozdíl dvou branek! Přihrávku před branku dostal nekrytý NIKOLAJ KULJOMIN, který se bleskově otočil a efektně odrazem o horní tyč překonal gólmana! Asistence: Jegor Šmeljov, Michail Naumenkov.

27:10

Manninen si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud následně zakončil forhendem, jenže zakončení finského hráče skončilo nad břevnem.

26:38

Sergej Zborovskij vyvezl kotouč do útočného pásma, nicméně tam mu nepřijel pomoci nikdo ze spoluhráčů. Avtomobilist ale nasbíral cenné sekundy.

26:16

Manninen kouzlil s pukem na čepeli na levém kruhu, ale pokusem o přihrávku před branku zasáhl prvního obránce v bílém dresu Avtomobilisut.

26:00

Domácí Ufa si zahraje přesilovku. Bočarov dostává dvě minuty za držení.

25:39

Jevgenij Lisovec se dostal k puku za brankou a bekhendem jej zahrál mezi kruhy. Tam si nedokázal sjet nikdo v zeleném dresu domácí Ufy.

25:06

Pjotr Chochrjakov si našel volný kotouč v útočném pásmu, stáhl si jej na forhend a vypálil. Hostující brankář jeho projektil vyškrábl mimo branku ramenem.

24:38

Grigorij Panin dostal nabito na modrou čáru, odkud vystřelil příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky hostující klece.

24:12

Hosté uklidnili rozehrávku ve vlastní třetině a zatím nikam nespěchají. Ani nikdo v zeleném dresu domácí Ufy rozehrávku Jekatěrinburgu neatakuje.

23:48

Sakari Manninen se stáhl na modrou čáru, kde stačil vypíchnout kotouč jednomu ze soupeřů a odehrál jej k mantinelu. Hokejisté v zeleném jsou všude rychleji.

23:15

Juha Metsola se od mantinelu dostal do střelecké pozice, ale příklepem těsně minul vzdálenější tyčku. Hráči Avtomobilistu brání hodně ledabyle.

22:18

Hosté se z tlaku domácí Ufy vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před klecí Jekatěrinburgu.

22:06

Pjotr Chochrjakov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde si obhodil obránce, ale už se nedostal do zakončení.

21:20

Dmitrij Šikin musel znovu vypomoci svým spoluhráčům. Gólman Jekatěrinburgu tentokrát přihrál na levou stranu, kde byl Sergej Zborovskij.

21:03

Hostující brankář vyrazil za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Následnou rozehrávkou ale trefil hůl dalšího z domácích hráčů.

20:28

Sakari Manninen se z pravé strany prosmýkl do útočného pásma, kde si kotouč navedl na forhend, ale svižnou střelou nechal vyniknout brankáře.

20:10

Domácí Ufa uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Salavat Julajev se ihned vydal do útoku, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:48.
Střely na branku: 7 – 7
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Ufa! Domácí byli od úvodu o něco aktivnější a tlačili se do zakončení. Na úvodní branku si ale museli počkat do 14. minuty, kdy se dokázal prosadit Šakir Muchamadullin. Ufa si poté vytvořila další možnosti, ale hostující brankář zatím drží Jekatěrinburg nad vodou.

20:00

První třetina skončila.

19:15

Jesse Blacker chtěl založit rychlý protiútok Avtomobilistu, jenže rozjetý Brooks Macek si kotouč nedokázal zpracovat. Puk se tak odrazil k domácímu brankáři Metsolovi.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:31

Jevgenij Birjukov uklidnil rozehrávku Ufy za vlastní brankou a počkal na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i hostující kouč.

18:06

Hosté se z tlaku Ufy vymanili šikovným vyhozením, které neskončilo zakázaným uvolněním. Domácí Ufa může rozjet další útok od své klece.

17:40

Hostující brankář měl nyní dobře zakrytý výhled a jen se štěstím si pohlídal prudké nahození od modré čáry. Kotouč skončil těsně vedle zadní tyčky.

17:12

Ufa se dostala do útočného pásma, nicméně kombinace hokejistů v zeleném nebyla zrovna přesná. Domácí celek ale v závěru první části hýří aktivitou.

16:27

Po dlouhé době musel zasahovat domácí brankář. Metsola si povyjel proti dělovce z pravé strany a schoval kotouč do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

16:06

Markus Granlund svedl souboj o kotouč v útočném pásmu, ale obránce v bílém dresu Jekatěrinburgu jej výbornou poziční hrou vytlačil mimo střelecký úhel.

15:38

Teemu Hartikainen si nabruslil na přihrávku z levé strany a příklepem se položil do kotouče. Jeho prudká střela jen zaduněla o mantinel za brankou.

15:10

Hosté se drali do útoku středem ledové plochy, ale jejich kombinace byla nepřesná. Nikdo v bílém se tak do zakončení nedostal.

14:45

Andrej Zubarev si sjel na prudké nahození mezi kruhy, odkud tečoval puk směrem na branku, jenže o kousek minul zadní tyčku.

14:20

Avtomobilist se znovu vydal do útoku po levém křídle, nicméně kombinace hostujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou před branku.

13:31

Hosté se ihned po obdržení úvodní branky vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Jejich výpad po levé straně však zastavil pozorný obránce.

13:03

13:03 Šakir MUCHAMADULLIN - 1:0

13:03

Ufa právě vstřelila branku!
Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Kvarteto Jekatěrinburgu už bylo hodně unavené. Přihrávku na modrou čáru dostal ŠAKIR MUCHAMADULLIN a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Sakari Manninen, Markus Granlund.

12:40

Ufa se usadila v blízkosti branky Jekatěrinburgu, nicméně nikdo v zeleném dresu nedokázal přesně zakončit. Hosté zatím stojí v dobrém vzorci.

11:44

První přesilovku si zahraje také Ufa. Dvě minuty za hákování dostává Ryan Spooner.

11:06

Viktor Tichonov se v obranném pásmu probil k odraženému kotouči, vyvezl jej do pásma středního, ale ke smůle domácí Ufy se nesetkal s podporou spoluhráčů.

10:39

Danil Baškirov se dostal do útočného pásma, poslal prudkou pobídku mezi kruhy, nicméně zadáci Jekatěrinburgu zvládli nebezpečný prostor vyčistit.

10:06

Grigorij Panin se skvěle stáhl do obranného pásma, kde získal kotouč v rohu kluziště a následně rozehrál na levou stranu. Ufa hraje velmi dobře.

09:37

Geoff Platt si sjel na pobídku mezi kruhy, odkud bez váhání vypálil příklepem, nicméně jeho zakončení nemířilo mezi tři tyče.

09:21

Grigorij Panin před brankou soupeře tečoval zakončení od modré čáry, nicméně od špičky jeho čepele se kotouč odrazil přímo do míst, kde byl brankář.

08:41

Rodion Amirov si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde zakončoval forhendem, nicméně jeho projektil skončil na betonu dobře postaveného brankáře.

08:06

Ufa se dostala do útočného pásma, kde kouzlil Teemu Hartikainen, jenže jeho střelu příklepem srazil jeden z obránců soupeře bruslí k mantinelu.

07:48

Pavel Koledov uspěl v souboji v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do bezpečí. Domácí hokejisté zatím postrádají přesnost v kombinaci.

07:15

Ufa už opět kombinuje v útočném pásmu, nicméně hokejisté v zeleném se nedostávají do zakončení. Jekatěrinburg brání opravdu skvěle.

06:48

Grigorij Panin se výborně stáhl před vlastní branku, kde získal kotouč pro domácí Ufu. Jeho následná rozehrávka ale byla příliš okatá.

06:20

Ufa se dostala do útočného pásma, kde neudržel kotouč Hartikainen. Hosté se poté pokusili o rychlý protiútok, ale v kombinaci si nerozuměli.

05:29

Domácí v plném počtu.

05:01

Stéphane Da Costa dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho rána prolétla kolem zadní tyčky.

04:32

Hráči domácí Ufy se v obranném pásmu díky důrazu dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za klec soupeře.

04:05

Jekatěrinburg se dostal do útočného pásma, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením od modré čáry.

03:29

Avtomobilist si zahraje úvodní přesilovku dnešního utkání. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Geoff Platt.

03:15

Rodion Amirov dojel přihrávku za branku, kde si zpracoval prudkou přihrávku, ale už nedokázal přihrát na spoluhráče v zeleném dresu.

02:54

Avtomobilist se dostal do útočného pásma, nicméně hráči hostujícího celku se nedostali do zakončení. Obrana Ufy zatím působí pevným dojmem.

02:12

Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže po rychlé kombinaci přišla jen střela od modré čáry, kterou obránce v zeleném dresu srazil mimo led.

01:35

Hostující obránce Blacker obloučkem vyhodil kotouč do středního pásma, nicméně tam neměl nikoho v bílém dresu Avtomobilistu.

01:15

Ufa se dostala poprvé v utkání do útoku, nicméně Hartikainen střelou z levého křídla poslal kotouč vedle vzdálenější tyčky.

00:24

Domácí se z úvodního tlaku soupeře vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Ufy.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Jekatěrinburg se ihned vydal do útoku, nicméně nahození na levou stranu bylo příliš prudké.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Ufa bude hrát v zeleném, zatímco Avtomobilist nastoupí v bílém.
Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – Panin, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, J. Birjukov, Lisovec – Manninen, M. Granlund, Hartikainen – Kadějkin, N. Kuljomin, Šmeljov – Baškirov, V. Tichonov, Chochrjakov – R. Amirov, Platt, Alalykin – Kartajev.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Blacker, Trjamkin, Zborovskij, Gurkin, Arzamascev, Alexej Vasilevskij, Sitnikov – S. Da Costa, Bělousov, Makejev – Prince, Macek, Spooner – S. Bočarov, P. Cormier, Romancev – Chripunov, Žukenov, Mylnikov – P. Kulikov.

Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Galimov, Slavikovskij.
Do dnešního duelu nezasáhne nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Salavat Julajev Ufa

Domácí Ufa půjde do dnešního souboje v roli mírného favorita. Po deseti odehraných kolech má na svém kontě osmnáct bodů a drží druhou pozici Východní konference za vedoucím Magnitogorskem. Jedinou porážku dosud utrpěla na hřišti Severstalu Čerepovec. Od té doby lae přehrála Petrohrad i Lokomotiv Jaroslavl.
Avtomobilist Jekatěrinburg

Hostující Jekatěrinburg zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Po jedenácti odehraných duelech má na svém kontě třináct bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. Avtomobilist dosud soupeřům nasázel třicet čtyři branek. Z posledních pěti duelů ale vyhrál jen jednou. Naposledy padl 4:5 na půdě Barysu Nur-Sultan.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Ufou a Jekatěrinburgem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Salavat Julajev Ufa – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

konec (1:0, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Muchamadullin (Manninen, M. Granlund), 28. N. Kuljomin (Šmeljov, Naumenkov), 39. Manninen (N. Kuljomin, M. Granlund) – 35. S. Bočarov (Trjamkin), 59. Prince (Blacker, Spooner)

Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – Panin, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, J. Birjukov, Lisovec – Manninen, M. Granlund, Hartikainen – Kadějkin, N. Kuljomin, Šmeljov – Baškirov, V. Tichonov, Chochrjakov – R. Amirov, Platt, Alalykin – Kartajev.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Blacker, Trjamkin, Zborovskij, Gurkin, Arzamascev, Alexej Vasilevskij, Sitnikov – S. Da Costa, Bělousov, Makejev – Prince, Macek, Spooner – S. Bočarov, P. Cormier, Romancev – Chripunov, Žukenov, Mylnikov – P. Kulikov.

Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Galimov, Slavikovskij

Průběh zápasu
1. třetina
03:29 UFA 2 Platt, vražení na hrazení
11:44 JEK 2 Spooner, hákování
13:03 UFA 1:0 Muchamadullin (Manninen, M. Granlund)
Po 1. třetině
2. třetina
26:00 JEK 2 S. Bočarov, držení
27:19 UFA 2:0 N. Kuljomin (Šmeljov, Naumenkov)
30:29 JEK 2 Mylnikov, podrážení
34:55 JEK 2:1 S. Bočarov (Trjamkin)
37:01 JEK 2 Blacker, sekání
38:31 UFA 3:1 Manninen (N. Kuljomin, M. Granlund)
Po 2. třetině
3. třetina
57:16 UFA 2 J. Birjukov, hákování
58:15 JEK 3:2 Prince (Blacker, Spooner)
Konec