Menu

Futsal

Mistrovství světa

Brazílie – Japonsko

4:2

konec (1:1)

23.09.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Osmifinále • Vít Muzikář

Tipsport: 1.08 10.9 16.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:55

39:55 KATO - 4:2

39:55

Brazílie právě vstřelila branku! Brazílie postoupí! Henmi nedosáhl na nahrávku Kata z pravé strany pod sebe a Brazilci šli do kontru dva na jednoho, po posunutí na pravou stranu střílel rozběhnutý Gadeia nejprve do ruky Oliveiry, který měl na sobě dres brankáře při powerplay, následně tvrdou dorážku si srazil MINAMI KATO do sítě.

38:35

Japonci získali míč a jdou do powerplay!

37:55

37:55 NIŠITANI - 3:2

37:55

Japonsko právě vstřelilo branku! Japonci postavili powerplay a odražený míč si po první střele našel RJOSUKE NIŠITANI a jeho zakončení z dálky propadlo k levé tyči. Vypadalo to, že k tomu přispěl i rukama Guitta, který dnes opravdu nemá svůj den.

37:11

37:11 PITO - 3:1

37:11

Brazílie právě vstřelila branku! Tomu se říká nedáš-dostaneš. Marlon nakopl míč na levou stranu a PITO si zaběhl za beka. Zpracoval míč hrudí a potom z druhého doteku se zbavil Pirese, načež třetím dotekem z pravé strany zasunul snadno do prázdné brány. Asistence: Marlon.

36:59

Brazilci jsou hodně pasivní po pátém faulu a málem se to fakt nevyplatilo! Japonci teď vykombinovali obranu, Henmi sklepl zleva na střed a Šotu Hoši z šestky zasáhl balón nečistě.

35:04

Rodrigo stáhl na pravé straně otáčejícího se hráče, vidí kartu od ruské hlavní rozhodčí a Brazilci mají pět faulů, šestý by znamenal desetimetrový kop.

30:31

30:31 LEONARDO - 2:1

30:31

Brazílie právě vstřelila branku! Pito přihrál do běhu LEONARDOVI na pravou stranu. Pires vyběhl na šestku, ale LEONARDO udělal rychlou kličku, přehodil si míč na pravačku a po zemi pod levou rukou Pirese zakončil po zemi k zadní tyči. Asistence: Pito.

29:09

Kato udělal chybu a hasil ji držením soupeře na pravé straně, tím pádem dostává od asistenta rozhodčí žlutou kartu.

28:56

Takže z logiky věci se urodila loženka! Murota udělal na levé straně kličku Leonardovi a jeho křižnou střelu vzdálenější tyč vyrážel Guitta levačkou.

28:21

Japonci nenavázali Ferraa na pravé straně a ten byl najednou sám před Piresem, jenž ovšem podržel Japonce.

27:35

Při brejku tři na dva posunul Gadeia míč přes Šimizua ze středu na pravou stranu a Marlon spálil obrovskou šanci vedle vzdálenější tyče.

25:03

Guitta se přidal na pravé straně do útoku a trefil tělo Pirese, při protiútoku zakončoval Šota Hoši vedle vzdálenější tyče, ale obránce byl připravený na čáře, navíc už kapitána Japonska stíhali Brazilci.

23:37

Pito se přece jen dostal na levé straně přes Oliveiru a byl kousek do toho, aby zakončil na zadní tyč.

20:38

Šimizu držel za dres rozběhnutého Pita na ose hřiště a dostává kartu.

18:23

Brazílie si bere trenérskou výzvu, chce penaltu kvůli ruce.

17:47

Pito krásně nahrál zleva na pravou stranu, Ferrao se odpoutal od beka a přehodil Pirese na zadní tyč, tam ovšem Minamoto věděl, že míč skončí vedle brány.

17:08

Střela Ferraa z pivota se odrazila na levou stranu a Marlon v obrovské šanci mířil do rukou Pirese!

14:01

Šimizu se otočil na pravé straně kolem Rodriga a Guitta škrtal rukama jeho střelu do bližší tyče! Japonci hrají výborně, když si člověk uvědomí, komu dnes čelí.

11:59

Guitta našel sálovku Minamota a na levé straně si Nišitani přichystal střelu pravačkou do vzdálenější šibenice, kde brazilský brankář rukama napravil svou chybu.

11:13

Rocha motal hostující obranu na pravé straně a předložil křižný pas do levé poloviny brankoviště, Rodrigo zakončoval do poloprázdné brány, ale za Pirese zaskočil bek.

10:51

Po fatální chybě Brazílie v rozehrávce byl na středu Henmi v ložence, ale přestřelil branku.

04:31

04:31 FERRAO - 1:1

04:31

Brazílie právě vstřelila branku! Guitta nahrával středem na pivota FERRAA, ten se proti Rjuto Hošimu otočil na levou stranu a Pires nemohl s ranou do kratší šibenice absolutně nic dělat. Asistence: Guitta.

03:07

03:07 Š. HOŠI - 0:1

03:07

Japonsko právě vstřelilo branku! Pane jo, Japonci vedou! Pires rozehrál nohama na pravou stranu. ŠOTA HOŠI si proti Gadeiovi navedl míč na levačku a míč směřující přímo na Guittu si srazil brazilský brankář rukama k levé tyči z pohledu střelců. Tohle si Guitta za rámeček opravdu nedá a první gól jde jasně za ním. Asistence: Higor Pires.

Brazílie – Japonsko

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 5. Ferrao (Guitta), 31. Leonardo (Pito), 38. Pito (Marlon), 40. Kato (vla.) – 4. Š. Hoši (Pires), 38. Nišitani

Karty:   36. Rodrigo (BRA) – 21. Šimizu (JAP), 30. Kato (JAP)

Brazílie: Guitta (Willian) – Dyego, Ferrao, Gadeia, Rodrigo (C) – Marlon, Bruno, Lino, Leonardo, Rocha, Pito, Arthur, Dieguinho.

Japonsko: Pires (Sekiguči) – Šimizu, Henmi, Nišitani, Oliveira – R. Hoši, Jagi, Minamoto, Murota, Kato, Š. Hoši (C), Morimura, Mori.

Rozhodčí: Velikanovová (RUS), Pelissier (FRA) – Flores (SLV)