Menu

Futsal

Mistrovství světa

Argentina – Paraguay

6:1

konec (0:1)

23.09.2021, 16:30 • Avia Solutions Group Arena, Vilnius • Osmifinále • Milan Huppert

Tipsport: 1.24 5.97 7.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:19:49)
Argentina v osmifinále světového šampionátu potvrdila roli favorita a po vítězství 6:1 na Paraguayí postoupila mezi osm nejlepších týmů turnaje. Jasnému výsledku přitom v prvním poločase nic nenapovídalo, naopak to byla Paraguay, jež v úvodním dějství jako první skórovala zásluhou Julia Mareca. Jenže Argentinci ve druhé půli výrazně zabrali, odměněni byli hned šesti góly. První čtyři dali v rozmezí mezi 26. a 29. minutou, zbylé dva pak vstřelili při hře soupeře bez gólmana. Skóre napovídá o jasném průběhu, ale skutečnost byla jiná a Paraguay se za dnešní výkon nemusí vůbec stydět.

Svěřenci kouče Lucuixe se ve čtvrtfinále utkají s Ruskou fotbalovou unií, která na turnaji ještě také nepoznala hořkost porážky, v osmifinále porazila 3:2 Vietnam.

Konec zápasu.

39:57

V závěrečných okamžicích byla Paraguay blízko snížení. Po zmatcích v brankovišti ale Pascottini ani Poggi nezvládla prostřelit početný obranný blok.

39:26

Ofenzivu se vydal podpořit i paraguayský gólman Giménez. Rychle ale zacouval poté, co Espinoza poslal nahrávku do zámezí.

39:00

Probíhá poslední minuta druhého poločasu.

38:44

Po levé lajně se vydal do protiútoku argentinský kapitán Cuzzolino. Střílel na zadní tyč, dobře mířenou střelu ve skluzu zblokoval Pascottini.

38:22

Tvrdou střelu Adolfa Salase vyrazil Sarmiento jenom před sebe. O dorážku se snažil Baez, ale pozorný Brandi mu ji znemožnil.

37:43

Mizernou rozehrávku autu vystihl Borruto. hrudí sklepl balón pod sebe Santosovi, ten bez respektu napálil hrací předmět z vlastní půle nad paraguayskou bránu.

37:07

Se zpracováním těžké nahrávky si Santos neporadil. Nejprve se zdálo, že kulatý nesmysl udrží ve hře, pak jej ale pravou nohou posunul za autovou čáru.

36:52

Alespoň snížit porážku zkusil Baez. Mířil zajímavě k levé tyči, ale Sarmiento se natáhl a konečky prstů vyrazil míč vedle tyčky.

36:30

K další powerplay už nejspíše nedojde. Stále platí, že není co ztratit, ale vstřelit pět gólu Argentině během tří minut je dosti nepravděpodobné.

36:19

Oddechový čas pro Argentinu.

35:45

35:45 Pablo TABORDA - 6:1

35:45

Argentina právě vstřelila branku!
Powerplay Paraguaye pokračovala, výsledkem je šestý gól v její síti. Zpětnou nahrávku na Adolfa Salase vystihl PABLO TABORDA a i on zvládl zamířit z vlastní poloviny do prázdné brány soupeře. Bez asistence.

35:18

Okamžitě poté, co Rescia navštívil útočnou polovinu, tak vypálil. Štiplavou ránu vyrazil Giméneze s vypětím všech sil nad břevno.

34:54

34:54 Damian STAZZONE - 5:1

34:54

Argentina právě vstřelila branku!
Do prázdné brány přidává gól DAMIAN STAZZONE. Jeho pokus nebyl vůbec prudký, přesto Juanu Salasovi trestuhodně podjel pod nohou a dokutálel se až za brankovou čáru. Asistence: Maximiliano Rescia.

Argentina – Paraguay

6:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 26. Claudino (Brandi), 27. Borruto (Stazzone), 28. Bolo Alemany (Edelstein), 29. Basile (Vaporaki), 35. Stazzone (Rescia), 36. Taborda – 13. Mareco (Rejala)

Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda, Stazzone, Bolo Alemany, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

Paraguay: Giménez (Espinola) – Mareco, A. Salas, Baez, J. Salas (C), Poggi, Pedrozo, Rejala, H. Martínez, F. Martínez, Rojas, Pascottini, Espinoza.

Rozhodčí: Bukujev (KGZ), Jelić (SRB), Matković (SUI)