Menu

Futsal

Mistrovství světa

Kazachstán – Thajsko

7:0

konec (3:0)

23.09.2021, 16:30 • Kaunas Arena • Osmifinále • Vít Muzikář

Tipsport: 1.19 6.71 9.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

27:17

Kaewwilai postrčil na středu Taynana, ten byl byl jinak podle všeho ve vyložené šanci a následovala tak žlutá karta.

16:17

Rozehrávající Douglas rozehrál krásně na pravou stranu a Tursagulov se dostal na střed, byl naprosto sám před Hankampou, načež mu šlápl Wongkaeo zezadu na patu a pokud se ptáte, proč neviděl přímou červenou kartu jako ve fotbale, tak vězte, že již dvě sezony platí, že v tomto případě rozhodčí správně udělil žlutou kartu, protože se nejednalo o surovou hru. Tato situace není podle výkladu futsalových pravidel považována za zmaření vyložené příležitosti. UEFA udělala před dvěma lety jakýsi "průzkum" a zjistila, že samostatný únik končí v španělské a italské lize gólem jen ve 30 % případů.

Kazachstán – Thajsko

7:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 3. Tursagulov (Douglas), 4. Douglas (Taynan), 19. Jamgrajang (vla.), 23. Taynan, 24. Nurgožin (Taynan), 32. Knaub, 37. Higuita

Karty:   17. Wongkaeo (THJ), 28. Kaewwilai (THJ)

Kazachstán: Higuita (C) (37. Atantajev) – Taynan, Orazov, Tursagulov, Douglas – Karagulov, Nurgožin, Valjullin, Akbalikov, Jessenamanov, Knaub, Tokajev, Sarbassov.

Thajsko: Hankampa (35. Phoopun) – Sornwichian, Wongkaeo (C), Thueanklang, Chaemcharoen – Srirangriopt, Jungwongsuk, Chudech, Wangsama-aeo, Osamanmusa, Jamgrajang, Rattanawongswas, Kaewwilai.

Rozhodčí: Hassan (EGY), Hnich (MAR) – Kammoun (TUN)