Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Real Sociedad San Sebastian

2:3

konec (1:0)

23.09.2021, 19:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • 6. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 4.31 3.39 2.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté opět vedou! Valerova přihrávka zleva do šestnáctky se od hráčů v souboji na přední tyči odrazila přímo před volného Januzaje, jehož výborným reflexivním zákrokem ještě dokázal brankář Granady Maximiano vychytat. Míč se ale po jeho zákroku odrazil přímo před dobíhajícího ARITZE ELUSTONDA, jenž ho z první poslal nechytatelně k levé tyči domácí branky. Bez asistence.

70

Granada právě vstřelila branku!
Je opět vyrovnáno! LUIS MILLA kopl penaltu po zemi k levé tyči a i když brankář Realu Sociedad Ryan skočil také doleva, tak neměl šanci zasáhnout.

60

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí skóre a dostávají se do vedení! Oyarzabal si potáhl míč na levé straně do šestnáctky Granady a jeho centr před branku srazil obránce Duarte. Míč se však odrazil přímo před dobíhajícího MIKELA MERINA, jenž ho tvrdou střelou po zemi z první poslal nechytatelně k levé tyči Maximianovy branky. Bez asistence.

52

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Oyarzabal nacentroval od rohového praporku zhruba na penaltový bod, kde zůstal naprosto nepochopitelně neobsazený ARITZ ELUSTONDO. Ten z voleje namířil přesně k pravé tyči Maximianovy branky. Asistence: Mikel Oyarzabal.

9

Granada právě vstřelila branku!
Domácí ze své první gólové příležitosti otevírají skóre! Rochina nacentroval od rohového praporku na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal GERMÁN SÁNCHEZ. Jeho hlavička letěla mimo dosah brankáře Ryana a Guevara, jenž se ještě snažil míč zastavit, si ho nakonec ramenem srazil do sítě. Asistence: Rubén Rochina.

Granada CF – Real Sociedad San Sebastian

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 9. G. Sánchez (Rochina), 70. Milla (pen.) – 52. A. Elustondo (Oyarzabal), 60. Merino, 82. A. Elustondo

Karty:   28. Suárez (GRN), 36. Rochina (GRN), 50. D. Duarte (GRN), 64. S. Arias (GRN), 72. G. Sánchez (GRN) – 72. Le Normand (RSC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:16.

Granada CF: Maximiano – Arias, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva (79. Escudero) – Montoro, Gonalons, Milla (79. Monchu) – Rochina (66. Bacca), Suárez, Machís (24. Puertas).
Náhradníci: A. Escandell – Escudero, Soro, Puertas, Monchu, Díaz, Quini, Abram, Bacca, J. Molina, Ruiz, Torrente.

Real Sociedad San Sebastian: Ryan – Zaldúa (77. Zubimendi), A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Portu (65. Januzaj), Guevara, Merino, Navarro (64. Valera) – Oyarzabal (C) (77. Lobete), Sörloth (76. Zubeldia).
Náhradníci: Remiro – Zubimendi, Zubeldia, Januzaj, Gorosabel, Turrientes, González, Lobete, Djouahra, Valera, Cristo Romero.

Rozhodčí: Gómez – Jiménez, Vega

Diváci: 9 552