Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

SK Slavia Praha B – TJ Sokol Hostouň

4:1

konec (2:0)

19.09.2021, 10:15 • SC Horní Počernice • 8. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.25 5.5 5.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Adam TOULA - 4:1

90

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Vítězství sešívaných zpečetil svým druhým gólem v utkání ADAM TOULA. Tváří v tvář brankáři si poradil zkušeně, míč umístil nechytatelně k levé tyči.

89

Žlutá karta míří ještě i do hostující hřad, a to konkrétně na konto Petra Hovorky, který se zrovna chytal rozehrát autové vhazování.

88

Za útočný prohřešek si vykoledoval kartu žluté barvy Martin Douděra. Autor druhého gólu příliš neprotestoval, naopak se rychle stáhl hlouběji do defenzivy.

78

78. Matouš NIKL - 3:1

78

Tým Slavia B právě vstřelil branku! S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Protiútok zakončoval střelou z levé strany Toula a před brankovou čárou ještě doklepl míč do sítě střídající MATOUŠ NIKL.

76

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Vojtěch Mentberger, přichází Michal Kubáň.
Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Andrij Zahranyčnyj, přichází Tomáš Mejdr.

74

Lukáš Kosík vyfasoval žlutou kartu na ostrý faul proti Niklovi. Fanoušci požadovali přísnější trest, ale sudí Plzák jim nevyhověl.

71

71. Vojtěch MENTBERGER - 2:1

71

Hostouň právě vstřelila branku!
Drama je na světě, Hostouň je na kontakt! VOJTĚCH MENTBERGER si připravil balón na střelu a nechytatelně jej poslal do levé šibenice, Kinského proměnil do role diváka.

67

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Jiří Miker, přichází Adam Vlasák.

66

Hosté už se radovali z kontaktního gólu, neboť síť rozvlnil hlavou dorážející fotbalista v zeleno-bílém dresu. Radost však byla předčasné, zdvižený praporek pomezního signalizoval ofsajdové postavení.

62

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Jakub Zeronik, přichází Matouš Nikl.

61

Oba účastníci souboje jsou v pořádku. Arbitr Plzák vyhodnotil situaci jako faul v podání Michalu Švecovi, jemuž navrch udělil žlutou kartu, a protože tento hráč už jednu měl, tak je předčasně poslán do sprch!

59

Seznam hráčů se žlutou kartou na kontě rozšířil Zdeněk Hucek. Fotbalista Hostouně kousek za polovinou hřiště fauloval Kopáčka.

54

Zde nemohlo přijít nic jiného, než žlutá karta. Andrij Zahranyčnyj se nechal obelstít Zeronikem, slovenský stoper pak téhož hráče zpacifikoval ostrým skluzem bez snahy hrát míč.

44

Žlutou kartu dostává Filip Horský (SK Slavia Praha B).

37

Žlutou kartu dostává Leoš Gajdošík (TJ Sokol Hostouň).

30

Michalu Švecovi zřejmě pořádně zatrnulo, když kousek za vlastním pokutovým územím podrazil Mentbergera a ve hře byla i červená karta, sudí Plzák si nakonec vystačil se žlutou.

19

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Daniel Dostál, přichází Leoš Gajdošík.

16

16. Martin DOUDĚRA - 2:0

16

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Druhý gól v rozmezí čtyř minut, Slavia dělá další důležitý krok k zisku tří bodů! Středem táhl balón Horský, aby nakonec nahrál po pravé ruce nabíhajícímu MARTINU DOUDĚROVI, který sice vystřelil do tyčky, ale jeden z bránicích fotbalistů si pak míč nešťastně srazil do vlastní brány.

12

12. Adam TOULA - 1:0

12

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Sešívaní jsou za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem! Po špatném výkopu brankáře Pančeva se míč dostal na střed k Labíkovi, jenž posunul míč do vápna ADAMU TOULOVI a ten technickou střelou do pravého horního rohu nedal gólmanovi žádnou šanci zkaročit.

6

První žlutou kartu zápasu obdržel hostující Jiří Miker. V rychlostním souboji nestačil protihráči, jehož proto zatáhl za dres, čímž ho zastavil.

SK Slavia Praha B – TJ Sokol Hostouň

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 12. Toula, 16. Douděra, 78. Nikl, 90. Toula – 71. Mentberger

Karty:   30. Švec (SLB), 44. Horský (SLB), 88. Douděra (SLB) – 6. Miker (HOS), 37. Gajdošík (HOS), 54. Zahranyčnyj (HOS), 59. Hucek (HOS), 74. Kosík (HOS), 89. Hovorka (HOS)   61. Švec (SLB)

SK Slavia Praha B: Kinský – Švec, Obadal, Zeronik (62. Nikl), Horský, Šubert, Douděra, Matys (C), Labík, Toula, Štětka.
Náhradníci: Sirotník – Šimeček, Kopáček, Nikl, Hrubeš, T. Hájek, Biegon.

TJ Sokol Hostouň: Pančev – Pavlík, Zahranyčnyj, Kosík, Hucek, Miker (67. Vlasák), Charvát, Mentberger, Š. Hájek (C), Hovorka, Dostál (19. Gajdošík).
Náhradníci: Charvát – Mejdr, Soukup, Vlasák, Shkyria, Kubáň, Gajdošík.

Rozhodčí: Plzák – Nedvěd, Míč

Diváci: 198