Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

SK Slavia Praha B – TJ Sokol Hostouň

4:1

konec (2:0)

19.09.2021, 10:15 • SC Horní Počernice • 8. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.25 5.5 5.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Žlutá karta míří ještě i do hostující hřad, a to konkrétně na konto Petra Hovorky, který se zrovna chytal rozehrát autové vhazování.

88

Za útočný prohřešek si vykoledoval kartu žluté barvy Martin Douděra. Autor druhého gólu příliš neprotestoval, naopak se rychle stáhl hlouběji do defenzivy.

74

Lukáš Kosík vyfasoval žlutou kartu na ostrý faul proti Niklovi. Fanoušci požadovali přísnější trest, ale sudí Plzák jim nevyhověl.

61

Oba účastníci souboje jsou v pořádku. Arbitr Plzák vyhodnotil situaci jako faul v podání Michalu Švecovi, jemuž navrch udělil žlutou kartu, a protože tento hráč už jednu měl, tak je předčasně poslán do sprch!

59

Seznam hráčů se žlutou kartou na kontě rozšířil Zdeněk Hucek. Fotbalista Hostouně kousek za polovinou hřiště fauloval Kopáčka.

54

Zde nemohlo přijít nic jiného, než žlutá karta. Andrij Zahranyčnyj se nechal obelstít Zeronikem, slovenský stoper pak téhož hráče zpacifikoval ostrým skluzem bez snahy hrát míč.

44

Žlutou kartu dostává Filip Horský (SK Slavia Praha B).

37

Žlutou kartu dostává Leoš Gajdošík (TJ Sokol Hostouň).

30

Michalu Švecovi zřejmě pořádně zatrnulo, když kousek za vlastním pokutovým územím podrazil Mentbergera a ve hře byla i červená karta, sudí Plzák si nakonec vystačil se žlutou.

6

První žlutou kartu zápasu obdržel hostující Jiří Miker. V rychlostním souboji nestačil protihráči, jehož proto zatáhl za dres, čímž ho zastavil.

SK Slavia Praha B – TJ Sokol Hostouň

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 12. Toula, 16. Douděra, 78. Nikl, 90. Toula – 71. Mentberger

Karty:   30. Švec (SLB), 44. Horský (SLB), 88. Douděra (SLB) – 6. Miker (HOS), 37. Gajdošík (HOS), 54. Zahranyčnyj (HOS), 59. Hucek (HOS), 74. Kosík (HOS), 89. Hovorka (HOS)   61. Švec (SLB)

SK Slavia Praha B: Kinský – Švec, Obadal, Zeronik (62. Nikl), Horský, Šubert, Douděra, Matys (C), Labík, Toula, Štětka.
Náhradníci: Sirotník – Šimeček, Kopáček, Nikl, Hrubeš, T. Hájek, Biegon.

TJ Sokol Hostouň: Pančev – Pavlík, Zahranyčnyj, Kosík, Hucek, Miker (67. Vlasák), Charvát, Mentberger, Š. Hájek (C), Hovorka, Dostál (19. Gajdošík).
Náhradníci: Charvát – Mejdr, Soukup, Vlasák, Shkyria, Kubáň, Gajdošík.

Rozhodčí: Plzák – Nedvěd, Míč

Diváci: 198