Menu

Futsal

Mistrovství světa

Maroko – Šalamounovy ostrovy

6:0

konec (3:0)

13.09.2021, 17:00 • Kaunas Aréna • Skupina C • Michal Raška

Tipsport: 1.01 26.4 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39

Opět velká šance Maroka, když se Saad Knia po skvělé přihrávce ocitl zcela sám před bránou z pravé strany, ale zakončil těsně vedle!

34

34. Soufiane BORITE - 6:0

34

Maroko právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla nádherná kombinace domácích, kteří vedou už 6:0! SOUFIANE BORITE totiž parádní patičkou posunul míč spoluhráči El Fennimu, který mu ho následně vrátil do kroku a Borite vypálil do levé šibenice hostující svatyně. Asistence: Idriss Raiss El Fenni.

31

31. Otmane BOUMEZOU - 5:0

31

Maroko právě vstřelilo branku!
Domácí mužstvo zvyšuje svůj náskok na pět branek! OTMANE BOUMEZOU měl na levé straně po přihrávce Boritého dostatek místa a následně zakončil kolem brankáře Tala k pravé tyči. Asistence: Soufiane Borite

30

Samuel Osifelo zezadu podrazil Jouada a uviděl od sudího kartu žluté barvy.

28

28. Bilal BAKKALI - 4:0

28

Maroko právě vstřelilo branku!
A je to 4:0 pro domácí! Soufiane El Mesrar poslal středem hřiště přihrávku BILALU BAKKALIMU, který si míč zpracoval a následně z otočky vypálil pod horní tyč. Asistence: Soufiane El Mesrar.

26

Obrovská příležitost Maroka gólem nekončí! Po přihrávce El Mazraye z levé strany zakončoval do prázdné svatyně Soufiane Borite, ale ten trefil pouze pravou tyč!

20

Hostující gólman už bylo mimo své vápno a Hamza Bouyouzan zakončoval do poloprázdné svatyně, ovšem trefil právě jediného obránce soupeře, který na pár vteřin zastoupil brankáře!

20

A další šance Maroka! Obrana Šalamounových ostrov§ nyní neexistuje, jelikož naprosto zapomněla na Hamzu Bouyouzana, ovšem toho znova fantasticky vychytal Anthony Talo!

20

Youssef El Mazray z voleje našel před bránou na zadní tyči Soufiane Boritého, ale ten dostal míč hodně pod sebe a minul tak prázdnou svatyni!

19

Další nádherná akce v podání Maroka, na jejímž konči zakončoval Youssef El Mazray, ale Talo nohou vyrazil míč do tyče a ten se následně dostal zpět do hry!

18

18. Idriss Raiss El Fenni - 3:0

18

Maroko právě vstřelilo branku!
Tentokrát měli domácí obrovské štěstí a jdou do vedení 3:0! IDRISS RAISS EL FENNI si udělal místo na středu a ze střední vzdálenosti vypálil přízemní střelu, která prošla gólmanu Talovi mezi nohy! Tohle si brankář Šalamounových ostrovů může hodně vyčítat. Asistence: Youssef El Mazray.

17

Před Achrafem Soudem se odkryla část hostující branky, ale domácí hráč vypálil jen vedle levé tyče! Další velká šance Maroka tak neskončila gólem.

15

Tentokrát z toho byla velká šance domácích, jelikož roh byl rozehrán mimo vápno a následnou střelu tečoval před brankářem domácí hráč, ovšem Anthony Talo předvedl skvělý zákrok!

15

Elliot Ragomo jednoznačně podrazil Achrafa Saouda a uviděl od sudího žlutou kartu.

3

3. Achraf SAOUD - 2:0

3

Maroko právě vstřelilo branku!
Domácí vstoupili do dnešního utkání velice dobře a potvrzují roli favorita! Bilal Bakkali z pravého křídla našel na zadní tyči ACHRAFA SAOUDA a ten zakončoval do zcela prázdné brány, neboť brankář Talo chtěl vyboxovat míč, ale to se mu nepovedlo. Asistence: Bilal Bakkali.

2

2. Soufiane El Mesrar - 1:0

2

Maroko právě vstřelilo branku!
A máme tady úvodní branku utkání! Po skvělé přihrávce Bakkaliho se dostal k míči SOUFIANE EL MESRAR a precizně zakončil k levé tyči. Asistence: Bilal Bakkali.

Maroko – Šalamounovy ostrovy

6:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 2. Mesrar (Bakkali), 3. Saoud (Bakkali), 18. Fenni (Mazray), 28. Bakkali (Mesrar), 31. Boumezou (Borite), 34. Borite (Fenni)

Karty:   15. Ragomo (SLM), 30. Osifelo (SLM)

Maroko: Khiyari (Aniba) – Bakkali, El Mesrar, Knia, Saoud, Borite, Boumezou, Bouyouzan, El Ayyane, El Mazray (C), Fenni, Jouad, Khalid

Šalamounovy ostrovy: Talo (Ata) – Bule, Hou, Lea'alafa, Stevenson, Maeluma, Makau, Mana, Osifelo, Otainao, Ragomo (C), Ray, Sia

Rozhodčí: Rodriguez – Espindola, Gutierrez