Menu

Futsal

Mistrovství světa

Maroko – Šalamounovy ostrovy

6:0

konec (3:0)

13.09.2021, 17:00 • Kaunas Aréna • Skupina C • Michal Raška

Tipsport: 1.01 26.4 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec zápasu. (18:29:47)

40

Alvina Houa zradilo zpracování a to je vše.

40

Následně se dopředu vydal podpořit útočnou akci také gólman Anthony Talo, ale Maroko se dopustilo faulu.

40

Tentokrát pálil vedle také Soufiane Borite a vypadá to, že další branka už dnes nepadne.

39

Opět velká šance Maroka, když se Saad Knia po skvělé přihrávce ocitl zcela sám před bránou z pravé strany, ale zakončil těsně vedle!

39

Tentokrát přišla nepřesná přihrávka domácího hráče a Šalamounovy ostrovy tak budou mít k dispozici aut.

38

Skvěle zasáhl hostující brankář, který nejprve zblokoval přihrávku před jeho bránu a po chvíli také střelecký pokus Knia.

38

Soufiane El Mesrar měl na pravé straně hodně času a místa, ale nakonec zakončil pouze vedle levé tyče a pořádný kus.

37

Opět byl připraven gólman Anthony Talo, který včas vyběhl a zblokoval přihrávku soupeře.

37

Střela Elliota Ragama ovšem nebyla přesná a letěla pouze nad bránu Khiyariho.

36

Faul ze strany Maroka a Šalamounovy ostrovy tak budou zahrávat přímý kop.

36

Maroko znovu zkouší vykombinovat obranu soupeře, ale míč nakonec skončil jen u brankáře Tala.

35

Střely na bránu 20:4.

35

Znovu nebezpečně pálil Bakkali po rohovém kopu, ale tentokrát jeho rána z voleje minula bránu hostů.

35

Bilal Bakkali si udělal místo na střelu, ale jeho přízemní pokus dokázal nohou vyškrábnout gólman Talo.

34

Oddechový čas pro hosty.

34

34. Soufiane BORITE - 6:0

34

Maroko právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla nádherná kombinace domácích, kteří vedou už 6:0! SOUFIANE BORITE totiž parádní patičkou posunul míč spoluhráči El Fennimu, který mu ho následně vrátil do kroku a Borite vypálil do levé šibenice hostující svatyně. Asistence: Idriss Raiss El Fenni.

34

Khalid Bouzid se ocitl opět v šanci, když parádně naznačil střelu před Lea'alafou a následně pálil levačkou, ale jeho pokus letěl těsně nad bránu.

33

Šalamounovy ostrovy ovšem více otevírají zadní vrátka a chtějí vstřelit nějakou branku, ale tím dávají šanci soupeři zvýšit náskok.

33

Marion Sia sice předvedl skvělý výpad přes dva hráče po brejku, ale nakonec nedokázal zakončit, protože mu cestu zkřížil poslední obránce Maroka.

32

Chyba, po které šli domácí do protiútoku, ale vyběhnutý Talo překvapil soupeře a ti se nakonec nedostali ke střele.

31

31. Otmane BOUMEZOU - 5:0

31

Maroko právě vstřelilo branku!
Domácí mužstvo zvyšuje svůj náskok na pět branek! OTMANE BOUMEZOU měl na levé straně po přihrávce Boritého dostatek místa a následně zakončil kolem brankáře Tala k pravé tyči. Asistence: Soufiane Borite

30

Samuel Osifelo zezadu podrazil Jouada a uviděl od sudího kartu žluté barvy.

30

Anas El Ayyane se po přihrávce na zadní tyč ocitl v dobré šanci, ale jeho pokus směřující k levé tyči vytěsnil brankář Talo.

29

Hostující celek se nyní snažil něco vymyslet a měl k dispozici také rohový kop, ovšem následná střela skončila na dalším zákroku Khiyariho

29

Coleman Makau měl tentokrát trochu místa před sebou, ale svůj pokus poslal jen nějaký ten metr vedle pravé tyče.

28

Šalamounovy ostrovy chtěly nějak rychle odpovědět, ale balón skončil jen v zámezí.

28

28. Bilal BAKKALI - 4:0

28

Maroko právě vstřelilo branku!
A je to 4:0 pro domácí! Soufiane El Mesrar poslal středem hřiště přihrávku BILALU BAKKALIMU, který si míč zpracoval a následně z otočky vypálil pod horní tyč. Asistence: Soufiane El Mesrar.

27

Youssef Jouad tentokrát měl před sebou dostatek místa na střelu, ale ta neměla razanci a Talo si s ní bez problémů poradil.

26

Makau zachytil přihrávku El Mesrara, ale míč poslal pouze do zámezí. Maroko tak bude nadále kombinovat ve středu hracího pole.

26

Šalamounovy ostrovy se nyní snaží něco vymyslet na polovině soupeře, ale to se jim zatím moc nedaří a jsou při rozehrávce pod tlakem.

26

Obrovská příležitost Maroka gólem nekončí! Po přihrávce El Mazraye z levé strany zakončoval do prázdné svatyně Soufiane Borite, ale ten trefil pouze pravou tyč!

25

Marion Sia měl ojedinělou možnost, kdy se k němu odrazil zblokovaný míč, ale jeho pokus z voleje letěl doprostřed brány, kde byl připraven Khiyari.

24

Tentokrát už se dostal ke střele po dlouhé kombinaci přihrávek Otmane Boumezou, ale jeho pokus byl zblokován a skončil v rukou gólmana Tala.

24

Maroko opět zkouší pomalu kombinovat ze své poloviny a nikam příliš nespěchá.

23

Soufiane El Mesrar si parádně sklepl míč s Bilalem Bakkalim a následně ho dával před bránu na zakončení, ovšem žádný z marockých hráčů nedokázal trefit míč před prázdnou svatyní.

23

Youssef Jouad nechal dojít míč jen do zámezí a následovat tak bude rohový kop Maroka z pravé strany.

23

Další pokus ze strany Maroka, ale ani Bilal Bakkali tentokrát neprostřelil Anthonyho Tala.

23

Nejprve si Anthony Talo skvěle poradil se střelou soupeře a následná dorážka Saada Kniha skončila pouze v boční síti.

22

Samuel Osifelo získal míč na své polovině, ale dlouho jej Šalamounovy ostrovy nepodržely, což znamená aut pro marocké hráče.

21

Achraf Saoud se po souboji skácel k zemi na střídačce a nyní je ošetřován. Vypadá to ovšem na vlastní vinu, když blbě otočil nohou.

21

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 17:52.
První poločas je u svého konce a Maroko vede nad Šalamounovými ostrovy 3:0. Do utkání domácí vstoupili skvěle, protože už ve 2. minutě se trefil Mesrar a o minutu později také Saoud. Následně se hra trochu srovnala, ale hosté si nevypracovali žádnou větší šanci. Ke konci první půle mělo Maroko plno šancí a v 18. minutě se prosadil Fenni.

20

První poločas skončil.

20

Hostující gólman už bylo mimo své vápno a Hamza Bouyouzan zakončoval do poloprázdné svatyně, ovšem trefil právě jediného obránce soupeře, který na pár vteřin zastoupil brankáře!

20

A další šance Maroka! Obrana Šalamounových ostrov§ nyní neexistuje, jelikož naprosto zapomněla na Hamzu Bouyouzana, ovšem toho znova fantasticky vychytal Anthony Talo!

20

Youssef El Mazray z voleje našel před bránou na zadní tyči Soufiane Boritého, ale ten dostal míč hodně pod sebe a minul tak prázdnou svatyni!

19

Další nádherná akce v podání Maroka, na jejímž konči zakončoval Youssef El Mazray, ale Talo nohou vyrazil míč do tyče a ten se následně dostal zpět do hry!

19

Opět skvělá kombinace Maroka, kdy Raiss El Fenni chtěl naslepo hledat před bránou spoluhráče, ale ten jeho myšlenku nepochopil.

19

Tentokrát musel jít hostující gólman Talo z brány, aby byl u míče dřív než soupeř a zakopl balón do zámezí.

18

18. Idriss Raiss El Fenni - 3:0

18

Maroko právě vstřelilo branku!
Tentokrát měli domácí obrovské štěstí a jdou do vedení 3:0! IDRISS RAISS EL FENNI si udělal místo na středu a ze střední vzdálenosti vypálil přízemní střelu, která prošla gólmanu Talovi mezi nohy! Tohle si brankář Šalamounových ostrovů může hodně vyčítat. Asistence: Youssef El Mazray.

17

Šalamounovy ostrovy se snažily prodrat do rychlého brejku, ovšem to se nepovedlo a Maroko získalo míč.

17

Před Achrafem Soudem se odkryla část hostující branky, ale domácí hráč vypálil jen vedle levé tyče! Další velká šance Maroka tak neskončila gólem.

16

Nepřesný pas Lea'alafy na pravé křídlo znamená aut pro Maroko na jeho polovině.

16

Tentokrát pálil z dálky Soufiane El Mesrar, ale jeho pokus dokázal vyrazit gólman Talo nad svou svatyni.

15

Tentokrát z toho byla velká šance domácích, jelikož roh byl rozehrán mimo vápno a následnou střelu tečoval před brankářem domácí hráč, ovšem Anthony Talo předvedl skvělý zákrok!

15

Střela Bilala Bakkaliho z přímého kopu trefila jen Alvina Houa stojícího ve zdi a následovat tak bude rohový kop Maroka.

15

Elliot Ragomo jednoznačně podrazil Achrafa Saouda a uviděl od sudího žlutou kartu.

15

Gólmana Maroka Reda Khiyari pod tlakem nakopl míč na polovinu soupeře, který následně skončil jen v zámezí.

15

Micah Lea'alafa to zkoušel z pravé strany, ale rovněž trefil jen svého spoluhráče, což znamená míč pro domácí celek.

14

Oddechový čas pro hosty.

14

Hamza Bouyouzan si pomohl rukama v souboji se soupeřem ve středu hrací plochy, což znamená volný kop pro Šalamounovy ostrovy.

14

Idriss Raiss El Fenni si udělal místo na levé straně, ale jeho pokus směřující na bránu zblokoval spoluhráče Youssef Jouad.

13

Youssef El Mazray sice svou následnou přihrávkou našel jen soupeře, ale střela Samuela Osifela posléze letěla z dálky vedle levé tyče.

13

Soufiane Boritého zradilo zpracování na své polovině a daroval tak aut hostů. Ti ale opět zapojili do kombinace brankáře Tala, který následně poslal nepřesný nákop.

12

Stále platí, že začátek utkání jednoznačně patřil Maroku, ovšem nyní se už hra celkem srovnala, ale Šalamounovy ostrovy si zatím nevytvořily žádnou velkou příležitost ke skórování.

11

Elis Mana přerušil možný brejk domácích a podkopl Soufane Boritého.

11

Následný rohový kop domácího celku nepřinesl nic nebezpečného, neboť centr letěl pouze do zámezí.

10

Maroko ovšem nyní velmi těžce hledá nějakou cestičku ke střele na bránu hostů. Posléze se to povedlo Bakkalimu, ale jeho pokus ze střední vzdálenosti vyrazil Talo.

10

Znovu byl uprostřed dění Soufiane El Mesrar, který z otočky zakončoval k bližší pravé tyči, ale jeho pokus vytěsnil brankář hostů na rohový kop.

9

Soufiane El Mesrar se po parádní kombinaci dostal po pravé straně do úniku, ale gólman Talo včas vyběhl a zblokoval jeho pokus.

9

Lea'alafa nejprve naznačil střelu a následně chtěl pasem najít na pravé straně Maelumu, ovšem míč skončil pouze mimo hrací plochu.

9

Šalamounovy ostrovy se ovšem po špatném vstupu do utkání, nyní dostaly do hry a snaží se vyvinout tlak na polovině soupeře.

8

Micah Lea'alafa ukázal na levé straně přešlapovačky, ale daleko jeho útočná akce nevedla.

7

Achraf Saoud z první zkoušel na pravé straně oslovit spoluhráče, ale míč zblokovala obrana hostů.

6

Boumezou hledal svého spoluhráče přihrávkou z levého křídla, ale míč zamířil opět jen do zámezí.

5

Anthony Talo nepředvedl zrovna dobrou přihrávku, ale jeho pokus skončil od domácího hráče jen v zámezí. Po chvíli zkoušel hostující brankář vypálit z poloviny hřiště, ale minul bránu Maroka.

5

Další pokus o zakončení Maroka byl nepřesný a Šalamounovy ostrovy tak budou rozehrávat ze své poloviny.

4

Bakkali mohl po dvou asistencích přidat také branku, ale jeho pokus ze středu neměl moc razance a skončil v moci gólmana.

3

3. Achraf SAOUD - 2:0

3

Maroko právě vstřelilo branku!
Domácí vstoupili do dnešního utkání velice dobře a potvrzují roli favorita! Bilal Bakkali z pravého křídla našel na zadní tyči ACHRAFA SAOUDA a ten zakončoval do zcela prázdné brány, neboť brankář Talo chtěl vyboxovat míč, ale to se mu nepovedlo. Asistence: Bilal Bakkali.

3

Tentokrát se hosté ocitli v problémech na své polovině, ale naštěstí s gólmanem Talem vše vyřešili.

2

2. Soufiane El Mesrar - 1:0

2

Maroko právě vstřelilo branku!
A máme tady úvodní branku utkání! Po skvělé přihrávce Bakkaliho se dostal k míči SOUFIANE EL MESRAR a precizně zakončil k levé tyči. Asistence: Bilal Bakkali.

2

Stevenson se po přihrávce Lea'alafy dostal ke střele před pokutovým územím, ale minul bránu Khiyariho.

2

Míč tentokrát skončil jen v zámezí a hostující celek bude rozehrávat na své polovině.

1

Lea'alafa se následně z rychlého brejku Šalamounových ostrovů opřel do míče, ovšem jeho pokus letěl pouze vedle svatyně Maroka.

1

První pokus o střelu z pozice domácího celku letěl jen vedle brány Tala.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Maroko: Khiyari (Aniba) – Bakkali, El Mesrar, Knia, Saoud, Borite, Boumezou, Bouyouzan, El Ayyane, El Mazray (C), Fenni, Jouad, Khalid

Šalamounovy ostrovy: Talo (Ata) – Bule, Hou, Lea'alafa, Stevenson, Maeluma, Makau, Mana, Osifelo, Otainao, Ragomo (C), Ray, Sia

Rozhodčí: Rodriguez – Espindola, Gutierrez.
V 1. zápase skupiny C se proti sobě utkají týmy Maroko a Šalamounovy ostrovy. Tato mužstva se spolu ještě neutkala a čeká je tak premiéra. Ve druhém zápase této skupiny se proti sobě utkají týmy Portugalsko a Thajsko.
Hrát se dnes bude v Kaunás Aréně. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Rodriguez a jeho asistenti Espindola a Gutierrez. Úvodní výkop je naplánován na 17:00.
Maroko skončilo na posledním Mistrovství světa v roce 2016 ve skupině F se Španělskem, Ázerbájdržánem a Íránem na posledním 4. místě. Šalamounovy ostrovy ve skupině E, kde hrály proti Argentině, Kazachstánu a Kostarice, rovněž na poslední 4. pozici.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Maroko – Šalamounovy ostrovy

6:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 2. Mesrar (Bakkali), 3. Saoud (Bakkali), 18. Fenni (Mazray), 28. Bakkali (Mesrar), 31. Boumezou (Borite), 34. Borite (Fenni)

Karty:   15. Ragomo (SLM), 30. Osifelo (SLM)

Maroko: Khiyari (Aniba) – Bakkali, El Mesrar, Knia, Saoud, Borite, Boumezou, Bouyouzan, El Ayyane, El Mazray (C), Fenni, Jouad, Khalid

Šalamounovy ostrovy: Talo (Ata) – Bule, Hou, Lea'alafa, Stevenson, Maeluma, Makau, Mana, Osifelo, Otainao, Ragomo (C), Ray, Sia

Rozhodčí: Rodriguez – Espindola, Gutierrez