Menu

Futsal

Mistrovství světa

Panama – Česko

1:5

konec (0:4)

13.09.2021, 17:00 • Klaipéda Arena • Skupina D • Vít Muzikář

Tipsport: 10.4 7.45 1.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:08

38:08 GOODRIDGE - 1:5

38:08

Panama právě vstřelila branku!
Maquensi roztáhl hru ze středu na levou stranu a po centru de Leona z levé strany se tlačil do zakončení v brankovišti CLAUDIO GOODRIDGE, až Matěj Slováček nešťastně dovezl míč do vlastní sítě. Oficiální web FIFA zatím označil jakožto střelce gólu panamského futsalistu. Asistence: Michael de Leon.

37:48

Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Vahala, přichází Gerčák.

37:28

Jošt dostává žlutou kartu za ostrý skluz z pravé strany na Milorda.

35:43

David Drozd dostal nahrávku na levé straně do běhu od svého dvojčete, ale Penaloza vyrazil střelu křížem.

34:16

Už to vypadalo na ztrátu Vahaly, ale ten chybu hned napravil a posunul míč na levou stranu Joštovi, který byl faulovaný při otočce kolem Goodridge.

32:07

David Drozd si na pravé straně přehodil míč na levou nohu a vystřelil ze střední vzdálenosti povedený pokus o fous vedle vzdálenější tyče.

31:47

Penalta to ale nebude.

31:47

Vypadalo to, že Milord šlápl zezadu na patu Záruby.

31:47

Koudelka si narazil se Slováčkem na pravé straně, zasekávačkou na levačkou posadil na plac hned dva soupeře a centroval na střed brankoviště, kde byl Záruba zezadu zasažen Milordem. Trenér Neumann si bere challenge a rád by viděl nařízenou penaltu!

29:20

29:20 REŠETÁR - 0:5

29:20

Česko právě vstřelilo branku!
Holý nakopl míč při rozehrávce z pravého obránce na levou stranu, kde LUKÁŠ REŠETÁR byl důrazný proti Milordovi. Trošku ho postrčil a nakonec zakončil na dlouhou pravačku mezi nohama Penalozy na zadní tyč. Panamci si ještě vzali trenérskou výzvu a chtěli odvolání gólu. Domnívali se, že LUKÁŠ REŠETÁR fauloval. Po shlédnutí VIR ale sudí potvrdili svůj původní verdikt. Asistence: Michal Holý.

24:30

Ortiz zasekl, tím položil českého hráče na palubovku na pravé straně a jeho střelu levačkou přizvedl obránce českého celku jen pod břevno, kde se natáhl skvělý Vahala!

19:36

Milord byl faulovaný na levé straně a ve výhodě naservíroval balón k zadní tyči, kde Ortiz spálil křížem velkou příležitost!

17:05

Zřejmě Rivas nacentroval z pravé strany mezi nohama obránce k zadní tyči, kde byl naprosto sám de Leon, ale ani nadvakrát v jasné šanci nepřekonal zatím skvělého Vahalu!

16:35

Castrellon je zatím nejlepším panamským futsalistou v zápase, nyní se dostal silou vůle k zakončení levačkou z pravé strany a míč poté proletěl vedle protější šibenice.

12:51

Ten kopl Goodridge na Rivase přes Seidlera. Kapitána Panamy nepohlídal Záruba a Rivas zakončoval placírkou z první vedle levé tyče v zatím největší šanci papírově domácích.

10:13

Panamci s prominutím hoří v obraně, Vnuk přichystal balón zleva Křivánkovi a ten při snaze o zakončení z jedničky levačkou promáchl.

09:50

09:50 SEIDLER - 0:4

09:50

Česko právě vstřelilo branku!
Křivánek dostal nahrávku do běhu na středu a posunul proti brankáři do pravé poloviny vápna, kde měl MICHAL SEIDLER před sebou prázdnou bránu, zkompletoval hattrick a už se tak dělí se 104. góly s Martinem Dlouhým o pozici nejlepšího reprezentačního střelce v dějinách. Asistence: Lukáš Křivánek.

08:42

08:42 SEIDLER - 0:3

08:42

Česko právě vstřelilo branku!
MICHAL SEIDLER vypíchl míč soupeři. Následně ho poslal David Drozd do samostatného úniku a dlouholetá opora českého národního týmu zakončila mezi nohama brankáře. Pro MICHALA SEIDLERA to je 103. trefa v reprezentačním dresu a aktuálně je tak o pouhý gól v historické tabulce za Martinem Dlouhým. Asistence: David Drozd.

07:53

David Drozd získal míč po pokaženém autu Panamy a běžel z poloviny hřiště sám na Penalozu, ještě naznačil přihrávku na Slováčka na levou stranu, na kterou mu brankář skočil a Drozd potom v obrovské šanci přestřelil horní tyč.

05:52

David Drozd si rychle narazil se Seidlerem a napálil pravou tyč.

04:25

04:25 SEIDLER - 0:2

04:25

Česko právě vstřelilo branku!
Vahala vyhodil míč na levou stranu, MICHAL SEIDLER si zaběhl za beka, přehodil míč na pravačku a obstřelil Penalozu na vzdálenější tyč. Český střelec se tak znovu přibližuje vyrovnání rekordu Martina Dlouhého v počtu nastřelených branek v reprezentaci. Dlouhý už vede o dva góly – 104:102. Asistence: Ondřej Vahala.

02:54

Panamci kombinovali. Castrellon udělal krásnou kličku Seidlerovi na levé straně a překopl bránu.

01:55

Vahala podržel český tým, Castrellon před ním zůstal na pravé straně úplně sám a český brankář dobře vyběhl na šestku.

01:35

01:35 ZÁRUBA - 0:1

01:35

Česko právě vstřelilo branku!
Koudelka nahrál delším křížem při rozehrávce na pravou stranu, Slováček zasekl obránci a posunul na střed na RADIMA ZÁRUBU, který mezi nohama beka zakončil do prázdné brány. Asistence: Matěj Slováček.

00:26

David Drozd se dostal na pravé straně k zakončení levačkou křížem mimo branku!

Panama – Česko

1:5

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 39. Goodridge (de Leon) – 2. Záruba (Slováček), 5. Seidler (Vahala), 9. Seidler (D. Drozd), 10. Seidler (Křivánek), 30. Rešetár (Holý)

Karty:   35. Goodridge (PAN) – 38. Jošt (CZE)

Panama: Penaloza (Hernandez) – Maquensi, Rivas (C), Goodridge, Castrellon – Ledezma, Hurst, del Rosario, Milord, Campos, de Leon, Aparicio, Ortiz.

Česko: Vahala (38. Gerčák) – Koudelka, Záruba, Slováček, D. Drozd – Vnuk, Holý, Seidler, Křivánek – Rešetár (C), Jošt, P. Drozd, Vokoun.

Rozhodčí: Alhosani (UAE), Hussain (BHR) – An (CHN)