Menu

Futsal

Mistrovství světa

Litva – Venezuela

1:2

konec (1:1)

12.09.2021, 19:10 • Kaunas Arena • Skupina A • Vít Muzikář

37:35

Venezuela právě vstřelila branku!
Venezuela slaví jako kdyby vyhrála celý turnaj! Po rozehrávce rohu Viamontem zleva hodil Sanz na obránci míč okamžitě pivotovi Cabarcasovi, ten podržel balón a zády k bráně ho předložil proti noze ALFREDA VIDALA a ten křížem zakončil. Domácí ještě požádali o konzultaci s VIR, ale bez úspěchu.

07:00

Litva právě vstřelil branku!
Venezuela se dožadovala odpískání postrčení Reimarise. Sudí nechali hru pokračovat a při následném přečíslení si narazil JUSTINAS ZAGURSKAS s Reimirasem a z levé strany z jedničky propálil vybíhajícího Villalobose na přední tyč. Sudí se ještě použili VIR, ale jen potvrdili svůj původní verdikt. Asistence: Deividas Reimaris

02:03

Venezuela právě vstřelila branku!
CARLOS SANZ udělal na pravé straně kličku Sendzikasovi a následně vystřelil mezi nohama kapitána Zagurskase po zemi na vzdálenější tyč.

Litva – Venezuela

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Zagurskas (Reimaris) – 3. Sanz, 38. Vidal (Cabarcas)

Karty:   16. Zagurskas (LIT) – 32. W. Francia (VNZ)

Litva: Zagaras (Macenis, Glinskis) – Bucma, Zagurskas (C), Sendzikas, Juchno – Buinickij, Derendiajev, Spietinis, Vuskinovic, Baranauskas, Samsonik, Reimaris.

Venezuela: Villalobos (C) (Rueda) – Sanz, W. Francia, Vidal, Morillo – Cabarcas, G. Teran, Gutierrez, Viamonte, Suarez, Vento, M. Francia, A. Teran.

Rozhodčí: Sinclair (NZL), Riley (NZL) – Nazemi (IRN)