Menu

Futsal

Mistrovství světa

Uzbekistán – Guatemala

4:5

konec (1:3)

12.09.2021, 17:00 • Vilnius Arena (Litva) • Skupina B • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

39:46

Neskutečné! Guatemala skóruje čtrnáct sekund před koncem a pravděpodobně rozhoduje tento mač! Kdo jiný by se mohl trefit, než týmový kapitán ALAN AGUILAR? Ten přiběhl z druhé vlny na přihrávku z rohového kopu a brutální dělovkou míč poslal do středu branky.

38:26

A jo srovnáno! Neskutečný tlak vyústil v další branku Uzbekistánu. Ten sehrál neskutečnou kombinaci na útočné polovině. Po finální střele si nakonec míč do vlastní branky srazil WALTER ENRIQUEZ.

34:37

HATTRICK! ICHTIJOR ROPIJEV dostal na pravé křídlo dlouhý pas, otočil se čelem k brance a okamžitě vypálil. Jeho rána skončila ve středu branky a Uzbekové se dostali na rozdíl jediného gólu.

24:37

Uzbekistán právě vstřelil branku! ICHTIJOR ROPIJEV dostal skoro k půlící čáře centr z rohu, odkud ale vyslal brutálně silnou pozemní ránu a skóroval. Uzbeci tak snižují na rozdíl dvou gólů, zatímco na časomíře zbývá 15 minut.

21:10

První branka druhého poločasu přichází velmi brzy a Guatemala poprvé v zápase vede o tři góly. MARVIN SANDOVAL ukázal parádní sólo, během kterého se zbavil dobíhajících hráčů a následně míč zasekl a poslal pod gólmana.

06:43

Tak tohle byla neskutečná paráda! Alan Aguilar, kapitán Guatemaly vzal na sebe rychlý brejk. Sprintoval po levé straně, "vykoupal" jednoho obránce a pak poslal brutální dělovku pod břevno. Nádherný gól.

05:37

Máme tu ale rychlé snížení! ICHTIJOR ROPIJEV dostal na levé křídlo dlouhý míč, po lajně si seběhl k brance a mezi nohama gólmana Guatemaly míč poslal tvrdou ranou do branky.

04:57

Guatemala navyšuje! A to nejdřív vypadalo, že žádné nebezpečí brance Uzbeků nehrozí. MARVIN SANDOVAL vyslal pozemní ránu, která ale nečekaně prošla až do zadní části branky.

03:26

Guatemala právě vstřelila branku! Perfektně sehraná situace v podání Guatemalů. Jeden z hráčů autovým odkopem poslal míč před branku, kde už si sbíhal FERNANDO CAMPAIGNAC, jenž míč jen do branky doklepl.

Uzbekistán – Guatemala

4:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 6. Ropijev (Chorijev), 25. Ropijev (Chorijev), 35. Ropijev (Chorijev), 39. Enriquez (vla.) – 4. Campaignac (Ruiz), 5. Sandoval (Santizo), 7. Aguilar (Ramirez), 22. Sandoval (Santizo), 40. Aguilar (Ruiz)

Karty:   24. Usmonov (UZB), 29. Jurajev (UZB) – 26. Enriquez (GUA), 32. Campaignac (GUA)

Uzbekistán: Umarov (C) – Ropijev, Hamrojev, Nišonov, Chorjev – A. Rachmatov, Adilov, Achadjonov, D. Rachmatov, Tulkinov, Usmonov, Elibajev, Erkinov, Jurajev

Guatemala: Ramirez – Santizo, Mansilla, Enriquez, Sandoval,Mora, Gonzalez, Alay, Alvarado, Aguilar (C), Reyes, W. Ruiz, P. Ruiz, Campaignac

Rozhodčí: Jelić (CRO), Perona (ITA) – Fernandes (POR)