Menu

Další

Hokej

NHL - Zahájení volných přestupů

konec

28.07.2021, 18:00 • Patrik Czepiec, Daniel Fekets (@DFekets), Tomáš Němčík

23:59

Stěhuje se další český hokejista! Daniel Vladař bude od nové sezóny strážit svatyni Calgary, Boston dostal jako protihodnotu třetí kolo draftu v roce 2022.

19:50

Český brankář David Rittich se stává součástí Nashvillu! Jeho smlouva na jeden rok mu vynese 1,25 milionu dolarů. Prostor by měl dostat po boku finské jedničky Juuse Sarose. V minulé sezoně Rittich prostřídal Calgary a Toronto, nešlo o jeho nejpovedenější ročník.

19:33

Tampa rozdala pět dvoucestných kontraktů na jeden rok. Vlastní ho i Andrej Šustr, kterému Tampa otevírá dveře poté, co část kariéry strávil v KHL. U Lightning už český bek dříve působil a nyní zabojuje o místo v sestavě znovu!

19:15

A je to oficiální! Petr Mrázek zakotvuje v Torontu, které mu nabídlo kontrakt na 11,4 milionu dolarů. Český brankář stráví za kanadskými hranicemi tři roky. Mrazek chytal poslední tři sezony v Carolině, ve zkrácené sezoně vyšvihl svou úspěšnost i přes zranění palce na 92,3 %. Předtím působil v Detroitu a krátce též ve Philadelphii.

18:13

Velký český návrat! Dominik Simon zažil v Calgary velmi utrápenou sezonu a pokusí se o restart v prostředí Pittsburghu. To je mu velmi dobře známé, vždyť Crosbyho zásoboval přesnými pasy ještě před rokem.

18:06

Slovenský brankář Jaroslav Halák podepisuje s Vancouverem. Jeho smlouva na rok obsahuje zajímavé výkonnostní bonusy, díky kterým si může přijít na 1,5 milionu dolarů navíc. Stačí, když nastoupí do deseti utkání a získá úspěšnost vyšší než 90,5 %.

NHL - Zahájení volných přestupů

konec

Zpět na online


Statistiky:
Přehled česko-slovenských podpisů
(od otevření trhu volných hráčů - 28. července - 18:00)

Jaroslav Halák (VAN) - 1 rok; 1,5 milionu dolarů
Petr Mrázek (TOR) - 3 roky, 3,8 milionu dolarů
Andrej Šustr* (TBL) - 1 rok; ??? dolarů
David Rittich (NSH) - 1 rok; 1,25 milionu dolarů
Tomáš Nosek (BOS) - 2 roky; 1,75 milionu dolarů
Dmitrij Jaškin (ARI) - 1 rok; ??? dolarů
David Kämpf (TOR) - 2 roky; 1,5 milionu dolarů
Dominik Simon* (PIT) - 1 rok; ??? dolarů
Daniel Vladař (CAL) - 2 roky; 0,75 milionu dolarů

* - dvoucestná smlouva