Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference FC Fastav Zlín

konec

20.07.2021, 11:00 • David Šimon (@David_Simon92)

Konec tiskové konference (11:27:57)
Tomáš Poznar, kapitán A-týmu: "Máme šikovné kluky v týmu a už to padlo, kabina je na tom dobře a příchody ji pozvedly. Věřím, že diváci uvidí soudržnost a tým. Mám nějaký cíl, který nechci říkat. Chtěl bych se dostat střelecky na dvouciferné číslo."
Zdeněk Grygera, generální manažer: "Vrací se systém, který byl a rádi budeme v prostřední skupině. Může to být úspěch a to potvrdí i trenér. Je tam finanční motivace a podle toho se bude nasazovat i do MOL Cupu."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Fillo nebude asi k dispozici, musí doběhat nějaké běhy a uvidíme, jak bude vypadat v plné zátěži. Ale jeví se, že bude brzy připraven. Conde vypadal velmi dobře s Brnem a do zápasu je nachystaný. Jestli do základní sestavy, to si nechám pro sebe. Máme ještě týden před sebou a to je dlouhá doba. Otazníky tam jsou asi, ale víceméně je jasno."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Čekáme náročné utkání proti Slavii. Musíme být maximálně koncentrovaní. Rozpočet a síla v kádru je sice někde jinde, ale nechce jít do zápasu, že prohrajeme. Jdeme za tím, abychom byli rovnocenným soupeřem. Mají široký kádr a nikde není napsané, že Slavie v TOP sestavě nemůže odehrát dobré utkání. Nemohu jít do zápasu s tím, že bychom měli mít výhodu."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Kdo bude šéfem obrany? Procházka se jeví velmi dobře, ale já chci pracovat týmově. Může to být někdy i Poznar, jindy brankář. Nechci mít tři profesory, co to budou řídit. Jedničkou bude Stanislav Dostál, nastoupí proti Slavii."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Úspěchem by bylo, kdyby mi byla prodloužena smlouva, protože to bude znamenat, že ta sezona byla úspěšná. Určitě chceme zlepšit umístění z minulé sezony."
Tomáš Poznar, kapitán A-týmu: "Šli jsme do zápasů z plné přípravy a vidím v tom pozitiva. Mělo by to být vidět v sezoně a já v to pevně věřím. Všichni chceme mít úspěšnou sezonu. Myslím, že to bude dobře i pro nového trenéra."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Chceme hrát více kombinačně, dostat více hráčů do pokutového území a tyto změny byly vidět v přípravě. V žádném zápase jsme nebyli 100% připraveni jako v sezoně, proto je to přípravné období."
Jan Jelínek, hlavní trenér: "Neprohráli jsme v přípravě, ale vítězství mohlo být více. Porazili jsme Uničov, sehráli jsem zápasy se Slovanem Bratislava a Trenčínem, které hráči zvládli a měly úroveň mistrovských zápasů. S Prostějovem v plné únavě po kondičním soustředění jsme uhráli výsledek 2:2, ale nedokázali jsme proměnit šance. Poslední přípravné utkání s Brnem, což byl také velmi dobrý zápas. Kádr je zdravý, prakticky jen Fillo chyběl, ale už je zpět a připravuje se. Problémy mě i Jawo, ale ještě z minulé sezony. Vrátil se Conde a na hřišti byl vidět."
Zdeněk Grygera, generální manažer: "Doufáme, že bude chodit co nejvíce diváků a sezona nebude nijak narušována."

"Kádr je kompletní, nechci říct uzavřený. Před začátkem tohoto ročníku došlo k navázání spolupráce s firmou Climax, ale poděkovat se musí i ostatním a městu Zlín za podporu. Věřím, že budeme silní a budeme všichni spokojení."
Ševci odehrají první ligové kolo FORTUNA:LIGY v neděli 25.7. od 19:00 na domácím hřišti proti obhájci titulu, proti Slavii.
Tiskové konference se zúčastní:
Zdeněk Grygera, generální manažer
Jan Jelínek, hlavní trenér
Tomáš Poznar, kapitán A-týmu
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

Tisková konference FC Fastav Zlín

konec


Statistiky:
Účastníci tiskové konference
Zdeněk Grygera, generální manažer
Jan Jelínek, hlavní trenér
Tomáš Poznar, kapitán A-týmu