Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Villarreal CF

0:2

konec (0:0)

13.05.2021, 19:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 36. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 4.34 3.74 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto utkání už je to všechno. Děkujeme za pozornost a užijte si zbytek čtvrtečního večera. Na viděnou. (21:05:07)
V příštím kole přivítá Villarreal v atraktivním souboji čtvrtou Sevillu. Valladolid bude o záchranářské body bojovat na trávníku Realu Sociedad.
Villarreal si po výhře polepšil v neúplné tabulce na šestou pozici, odkud aktuálně ztrácí jediný bod na pátý Real Sociedad. Valladolid zůstal osmnáctý. Na první sestupové pozici je Real o dva body za sedmnáctou Huescou.
Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.
Po ne moc záživném prvním poločasu, který nenabídl kromě gólů ani jedinou střelu na branku, se po změně stran přeci jen začal hrát ofenzivnější fotbal. Na konci zápasu jsou spokojenější hosté, kteří si domů povezou tři body. Skóre otevřel v 68. minutě kanonýr Gerard Moreno. Na pravé straně vápna si zpracoval dlouhý pas Torrese, obtočil se kolem Martíneze a umístil křižnou přízemní ránu levačkou ke vzdálenější tyči. Valladolid nebyl v závěru daleko od vyrovnání. Po standardce střílel v 90. minutě Maranhão před malým vápnem jen těsně nad břevno. Skóre se měnilo až o pár desítek vteřin později na druhé straně. Razítko dal na vítězství favoritů Étienne Capoue, jenž pálil z hranice šestnáctky bez přípravy po zemi k levé tyči.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Fotbalisté Villarrealu zkušeně drží balon na vlastní polovině. Valladolid se ještě snaží sympaticky napadat, na body už to ovšem nebude.

90+2

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Álex Baena.

90+2

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Alberto Moreno.

90+1

Villarreal právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Balon se dostal po ose Gerard Moreno – Manu Trigueros až k ÉTIENNU CAPOUEOVI, který po krátké přihrávce z pravé strany zakroutil míč z první po zemi k levé tyči. Roberto na střelu vyslanou zhruba z hranice šestnáctky nedosáhl.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90

Míchelův centr byl sražen kousek před malé vápno, odkud střílel Maranhão bez přípravy kousek nad břevno!

89

Valladolid má jednu z posledních možností na ohrožení branky. Real bude zahrávat standardku z téměř levého okraje pokutového území.

88

Vzápětí vyfasoval žlutou kartu rovněž Étienne Capoue.

88

Rovněž třetí žluté napomenutí tohoto utkání míří na stranu Valladolidu. Sudí De Burgos rázně utnul protesty, zvýšený pozor si bude muset dávat Sergi Guardiola.

87

Maranhão si po souboji s Étiennem Capouem žádal rohový kop. Rozhodčí byli ale toho názoru, že posledním, kdo se dotkl míče, byl právě domácí útočník.

86

Valladolid kombinoval s míčem na útočné polovině a postupně se přibližoval brance. Pak ale Saidy Janko nezpracoval přenesení hry na pravé křídlo, míč mu utekl za autovou čáru. Není divu, že se domácí kouč Sergio zlobí.

85

Sergi Guardiola si postupně navedl balon až kousek před hranici šestnáctky, odkud zkusil odvážnou střelu levačkou. Levou horní šibenici netrefil.

Real Valladolid – Villarreal CF

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. G. Moreno (P. Torres), 90+1. Capoue (Trigueros)

Karty:   30. Aljámik (RVL), 76. Olivas (RVL), 88. Guardiola (RVL) – 88. Capoue (VLR)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.

Real Valladolid: Roberto – Aljámik, Fernández (55. Alcaraz), Bruno González – Janko, Mesa (55. Guardiola), T. Villa (74. Maranhão), Fede (74. Olivas), Nacho Martínez (C) – Plano (75. Míchel), Weissman.
Náhradníci: Masip – Alcaraz, Guardiola, Hervías, Jota, K. Pérez, Olivas, Kodro, Maranhão, Míchel, Olaza, L. Pérez.

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol (C), P. Torres, Pedraza – Moisés Gómez (90+2. A. Moreno), Parejo, Capoue, Trigueros (90+2. Baena) – G. Moreno, Alcácer (61. Pino).
Náhradníci: Álvarez – Bacca, Baena, J. Costa, Estupiñán, A. Moreno, Ra. Funes Mori, Niño, Pino, Raba.

Rozhodčí: R. De Burgos – I. Iglesias, I. De Francisco