Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Liverpool FC

2:4

konec (1:2)

13.05.2021, 21:15 • Old Trafford, Manchester • 34. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

90+4

Ještě jedna velká šance na straně Manchesteru United! Za obranu si znovu naběhl Marcus Rashford, jenž chtěl obstřelit brankáře a zamířit k zadní tyči. Jenomže zakončení se jen těsně nevešlo do prostoru tří tyčí!

90+2

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Neco Williams.

90

90. Mohamed SALAH - 2:4

90

Liverpool právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Manchester United kombinoval na útočné polovině, jenomže akci pokazil Nemanja Matić. Balonu se chopil Curtis Jones, jenž jej vysunul za obranu, kam mířil egyptský útočník. MOHAMED SALAH sprintoval od půlící čáry až do šestnáctky, kde zamířil kolem brankáře do levého spodního rohu branky. Asistence: Curtis Jones.

86

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Eric Bailly, přichází Nemanja Matić.

85

Edinson Cavani (Manchester Utd.) nezvládl zpracování a míč mu utekl od kopačky. Domácí útočník byl flustrovaný, a tak ve skluzu trefil Thiaga Alcântaru, za což viděl žlutou kartu.

79

Scott McTominay (Manchester Utd.) byl pozdě v souboji a navíc došlápl na holeň soupeře. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost, než vytáhnout další žlutou kartu.

79

K rozehrání přímého kopu se postavil Bruno Fernandes, jehož technické zakončení zamířilo těsně nad horní tyčku. Manchester United dál utahuje šrouby a čeká na vyrovnávací trefu!

74

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Curtis Jones.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Sadio Mané.

70

70. Mason Greenwood (MAN)

70

Tohle očividně Manchester United nakoplo a mohlo být vyrovnáno! Luke Shaw si naběhl na levou stranu šestnáctky, odkud přihrával před branku, kde míč ještě posunul Edinson Cavani. Následně byl zablokován pokus Bruna Fernandese, ale ke střele se dostal Mason Greenwood, jehož střelu zastavil na brankové čáře Nathaniel Phillips. Ani poté stejný hráč neuspěl a vybojoval jen rohový kop.

68

68. Marcus RASHFORD - 2:3

68

Manchester United právě vstřelil branku!
V závěru zápasu nás čeká zajímavá zápletka! Bruno Fernandes prostrčil míč na spoluhráče a následně se krásnou kolmicí za obranu prezentoval Edinson Cavani. MARCUS RASHFORD si pak naběhl na levou stranu vápna, odkud zakončil přesně podél vybíhajícího Alissona – 2:3! Asistence: Edinson Cavani.

63

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Fred, přichází Mason Greenwood.

62

K rozehrání standardní situace se odhodlal Luke Shaw, jehož centr byl odvrácen a Liverpool přešel do protiakce. Z levé strany šestnáctky se napřáhl Trent Alexander-Arnold, jehož pokus zlikvidoval dobře postavený Dean Henderson.

59

59. Diogo Jota (LIV)

59

Roberto Firmino roztáhl hru na levou stranu šestnáctky, kde se nacházel osamocený Diogo Jota, jenž si dal míč trochu před sebe a následně vystřelil do bližší tyče. Liverpool je ve druhém poločase při chuti a střetnutí už jasně dominuje!

49

Prvním potrestaným hráčem v utkání je Eric Bailly (Manchester Utd.), který dostoupil soupeře, jemuž došlápl na kotník a vykoledoval si žlutou kartu. Diogo Jota potřebuje ošetření, snad bude v pořádku.

47

47. Roberto FIRMINO - 1:3

47

Liverpool právě vstřelil branku!
Trent Alexander-Arnold přihrával před branku, kde se míče chopili bránící hráč a hru chtěl vyvézt Luke Shaw, který ale selhal. Balon tak putoval na pravou stranu šestnáctky, odkud vystřelil Trent Alexander-Arnold. Dean Henderson zakončení neudržel, a tak se k dorážce probojoval ROBERTO FIRMINO, jenž se nezmýlil – 1:3.

45+3

45+3. Roberto FIRMINO - 1:2

45+3

Liverpool právě vstřelil branku!
Všichni už se nejspíše viděli v kabinách, ovšem Liverpool přidal další gól a ujal se vedení! Manchester United má obrovské potíže s bráněním standardní situací, což se znovu potvrdilo! Trent Alexander-Arnoldposlal pas na zadní tyč, kde ROBERTA FIRMINA nepohlídal Paul Pogba a brazilský útočník poslal hlavou míč do bližší šibenice – 1:2! Asistence: Trent Alexander-Arnold.

41

Paul Pogba měl za pokutovým územím proti sobě hned dvojici soupeřů, přesto se mu povedlo vystřelit. Zakončení francouzského fotbalisty mířila vedle levé tyče a rozvlnil jen boční síť z venku.

34

34. Diogo JOTA - 1:1

34

Liverpool právě vstřelil branku!
Závaru po rohovém kopu se Liverpoolu podařilo využit a je vyrovnáno! První zakončení ještě zastavil Paul Pogba, ovšem akce hostujícího celku pokračovala dále. Míče se chopil Nathaniel Phillips, který po zemi vystřelil a jeho snažení ještě patou do branky usměrnil DIOGO JOTA. Asistence: Nathaniel Phillips.

33

33. Diogo Jota (LIV)

33

Rozzlobený Mohamed Salah gestikuluje k pomeznímu rozhodčímu, jenž hlavnímu napověděl, že egyptský útočník fauloval Freda. Liverpool rychle získal míč a znovu hrozil! Andrew Robertson našel na hranici šestnáctky lépe postaveného Diogoa Jotu, jehož pokus vyrazil Dean Henderson nad břevno!

28

Hlavní rozhodčí se běžel podívat sám na video a ukazuje, že pokutový kop se zahrávat nebude. Eric Bailly hrál opravdu první míč, až poté přes jeho nohu přepadl soupeř. Hostující trenér je hodně rozzlobený, ale konečné rozhodnutí je správné!

27

27. Eric Bailly (MAN)

27

Pokutový kop pro Liverpool! Situace se ještě bude zkoumat u videa, bude mít hostující tým šanci vyrovnat! Pojďme ale po stopách akce, kdy Eric Bailly vyběhl proti soupeři, trefil míč a poté také Nathaniela Phillipse. je možné, že to bylo mimo šestnáctku!

23

23. Diogo Jota (LIV)

23

Edinson Cavani znovu napadal rozehrávku soupeře, tentokrát Alisson obstál, když přihrával středem na Georginioa Wijnalduma. Hra se pak rychle otočila před druhou z branek, kde musel zasahovat Dean Henderson. Ten vyběhl proti Diogu Jotovi, který brankáře United nestřelil do ruky!

10

10. Bruno FERNANDES - 1:0

10

Manchester United právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo znovu útočilo po pravé straně a tentokrát skóre zapasu už otevřelo! Marcus Rashford přihrál do šestnáctky, kam si naběhl Aaron Wan-Bissaka, jenž dal míč pod sebe. Na zadní tyč chtěl vystřelit BRUNO FERBABDES, jehož pokus srazil do vlastní branky Nathaniel Phillips. Alisson nemohl reagovat, a tak Liverpool bude muset dotahovat. Asistence: Aaron Wan-Bissaka.

6

6. Edinson Cavani (MAN)

6

Obrovskou chybu předvedl při rozehrávce Alisson, který našel na hranici vápna Edinsona Cavaniho! Útočník United se po míči musel natahovat a pak z jasné pozice zamířil jen vedle levé tyče! Tohle musí konči v brance a rudí ďáblové už mohli otevřít stav zápasu!

Fanoušci Manchesteru United vtrhli dvě hodiny před výkopem na trávník a protestují proti majitelům klubu. Uvidíme, zda se dnes vůbec bude hrát.

Manchester United – Liverpool FC

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 10. B. Fernandes (Wan-Bissaka), 68. Rashford (Cavani) – 34. Diogo Jota (N. Phillips), 45+3. Firmino (Alexander-Arnold), 47. Firmino, 90. M. Salah (Jones)

Karty:   49. Bailly (MAN), 79. McTominay (MAN), 85. Cavani (MAN)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:12.

Manchester United: D. Henderson – Wan-Bissaka, Bailly (86. N. Matić), Lindelöf, Shaw – McTominay, Fred (63. M. Greenwood) – Rashford, B. Fernandes (C), P. Pogba – Cavani.
Náhradníci: de Gea – A. Diallo, M. Greenwood, Mata, N. Matić, Telles, Tuanzebe, van de Beek, B. Williams.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, R. Williams, Robertson – Wijnaldum (C) (74. Jones), Fabinho, Th. Alcântara – M. Salah (90+2. N. Williams), Firmino, Diogo Jota (74. Mané).
Náhradníci: Adrián, Kelleher – Jones, Shaqiri, Tsimikas, Mané, Origi, N. Williams, Woodburn.

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn