Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – Arsenal FC

2:1

konec (2:0)

29.04.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Semifinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.63 3.32 2.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Emile Smith-Rowe, přichází Muhammad Alnaní.
Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Nicolas Pépé, přichází Willian.

90+4

90+4. Šance - Aubameyang

90+4

Aubameyang byl v obrovské příležitosti v závěru utkání. Dostal míč za obranu, před brankou se otočil a vypálil. Rulli ale předvedl skvělý zákrok a domácí tak zůstanou ve veení.

90+1

Žlutou kartu dostává Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC). Ten podrazil soupeře a i když to nebylo chtěné, což se snažil vysvětlit hlavnímu arbitrovi, karta zde rozhodně byla na místě.

85

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Bukayo Saka, přichází Pierre-Emerick Aubameyang.

81

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Moisés Gómez.

80

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Alberto Moreno.

79

Hodně smolná situace pro Etienna Capueho. Ten dostal žlutou kartu za faul na Saku. Byla to jeho žlutá karta číslo 2, takže byl ze hry vyloučen. Při faulu se ale ještě sám zranil a nyní je ze hřiště odnášen na lehátkách.

77

77. Červená karta po 2. žluté

77

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Étienne Capoue (Villarreal CF). Síly na trávníku se nám tedy vyrovnají. Capuoe se při faulu na saku ale pravděpodobně lehce poranil, takže se ještě čeká na jeho ošetření.

73

73. Nicolas PÉPÉ - 2:1

73

Arsenal je zpátky ve hře! Sudí nakonec penaltu potvrdil a NICOLAS PÉPÉ si s ní jednoduše poradil. Po zemi poslal skákavý míč přímo doprostřed branky, zatímco brankář Rulli skočil k levé tyčce z pohledu útočníka.

72

Nicolas Pépé je již postaven na značce a čeká na sudího. Ten jde ale stejně jako v prvním poločase situaci ještě zkontrolovat na videu.

71

Tak pozor! Sudí odpískal i v tomto poločase penaltu pro Arsenal! Trigueros předvedl skluz v pokutovém území, se kterým rozhodčí Soares rozhodně nesouhlasil.

70

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Mario Gaspar.

67

Žlutou kartu dostává Étienne Capoue (Villarreal CF).

63

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Martin Ödegaard, přichází Gabriel Martinelli.

62

Bernd Leno zachránil Arsenal, když proti střele Samuela Chukwuezeho vytáhl parádní zákrok a míč zkrotil na své hrudi.

58

Žlutou kartu dostává Thomas Partey (Arsenal FC). Ten ukázal nesportovní chování a také je sudím "odměněn".

57

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Dani Ceballos (Arsenal FC). Arsenal v dalších komplikacích. Bude totiž hrát v deseti s dvougólovým mankem. Ceballos nasadil soupeři nepěkného šlapáka a putuje do sprch.

46

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Francis Coquelin.

44

Žlutou kartu dostává Dani Ceballos (Arsenal FC). Ten se prezentoval nehezkým podražením Foytha zezadu a může být rád, že sudí nevytáhl červenou. Na karty to tak máme 1:1.

43

Obrana Arsenalu propadla a Juan Foyth se dostal do úniku, kdy si dokonce "udělal" chytrým sklepnutím míče i Lena, ale byl v obrovském úhlu a už zakončit nedokázal.

37

Žlutou kartu dostává Pau Francisco Torres (Villarreal CF). Sudí mu ji udělali za velmi nehezké podražení soupeře.

36

Ne, penalta to nebude. Sudí si totiž šel situaci zkontrolovat k obrazovce a usoudil, že se ve svém prvotním rozhodnutí unáhlil. Penaltu odvolal.

34

Vrátí se kanonýři do hry? Po nepřehledné situaci ve vápně sudí odpískal po ruce Juana Foytha pokutový kop pro hostující celek!

30

Žlutá ponorka vede již o dvě branky! Parejův centr zachytil ve vápně Moreno, který ho hlavou prodloužil k zadní tyčce. Tam se nacházel úplně nehlídaný RAÚL ALBIOL, jenž už míč jednoduše poslal do sítě.. Asistence: Gerard Moreno.

30

30. Raúl ALBIOL - 2:0

6

6. Manu TRIGUEROS - 1:0

6

Tak to bylo hodně rychlé! Obrana Arsenalu nereagovala na Chukwuezeho ve vápně a nechala mu hodně prostoru. Chukwueze nakonec míč přenechal pro MANU TRIGUEROSE, který se do něj pořádně opřel a Lena prostřelil. Domácí, vedení trenérem Unaiem Emerym, který před Artetou právě Arsenal trénoval, jdou do vedení. Asistence: Samuel Chukwueze.

Villarreal CF – Arsenal FC

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Trigueros (Chukwueze), 30. Albiol (G. Moreno) – 73. Pépé (pen.)

Karty:   37. P. Torres (VLR), 67. Capoue (VLR) – 44. D. Ceballos (ARS), 58. Partey (ARS), 90+1. Aubameyang (ARS)   77. Capoue (VLR) – 57. D. Ceballos (ARS)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:14.

Villarreal CF: Rulli – Foyth (70. M. Gaspar), Albiol, P. Torres, Pedraza (80. A. Moreno) – Parejo, Capoue, Trigueros (81. Moisés Gómez) – G. Moreno, Alcácer (46. Coquelin), Chukwueze.
Náhradníci: Asenjo – Bacca, Baena, Coquelin, J. Costa, Estupiñán, Moisés Gómez, A. Moreno, Ra. Funes Mori, Niño, M. Gaspar, Pino.

Arsenal FC: Leno – Chambers, Holding, Marí, Xhaka – Smith-Rowe (90+5. Alnaní), D. Ceballos, Partey, Saka (85. Aubameyang) – Ödegaard (63. Martinelli) – Pépé (90+5. Willian).
Náhradníci: Ryan, Okwonko – Aubameyang, Bellerín, Willian, Alnaní, David Luiz, Gabriel, Martinelli, Nelson, Nketiah, Soares.

Rozhodčí: A. Soares Dias (Portugalsko)

Odveta: Arsenal - Villarreal 0:0