Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – Arsenal FC

2:1

konec (2:0)

29.04.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Semifinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.63 3.32 2.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:2.
Střely mimo: 2:5.
Rohy: 3:3.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 11:14. (22:57:03)
Zápas skončil výsledkem 2:1 pro Villarreal. Arsenal ve své dnešní tragikomedii pokračoval i na začátku druhého poločasu. Dani Ceballos vyloučen za druhou žlutou a následnou červenou kartu a s kanonýry z Londýna to vypadalo opravdu bledě. Vše se ale změnilo poté, co střelec první branky Manu Trigueros zavili penaltu, kterou Pépé s klidem proměnil. Následně byl Capoue taktéž za druhou žlutou a následnou červenou vyloučen a síly na trávníku se srovnaly. Leno chytil dvě nebezpečnější šance soupeře, na druhé straně v 90+4' se zase předvedl v obrovské šanci Arsenalu Rulli. Zápas tak končí výsledkem 2:1 pro domácí a Arsenal bude mí co dělat, pokud chce pomýšlet na finále.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Emile Smith-Rowe, přichází Muhammad Alnaní.
Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Nicolas Pépé, přichází Willian.

90+4

90+4. Šance - Aubameyang

90+4

Aubameyang byl v obrovské příležitosti v závěru utkání. Dostal míč za obranu, před brankou se otočil a vypálil. Rulli ale předvedl skvělý zákrok a domácí tak zůstanou ve veení.

90+3

Coquelin se dostal do vápna k hlavičce a míč nasměroval k tyčce. Leno ale byl blízko a jednoduše mu znemožnil přístup do branky.

90+2

Po Xhakově faulu si míč na značku postavil Dani Parejo, dlouholetá opora Valencie. Ten však nedokázal ve vápně najít nikoho ze spoluhráčů a míč má u sebe brankář Leno.

90+1

Žlutou kartu dostává Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC). Ten podrazil soupeře a i když to nebylo chtěné, což se snažil vysvětlit hlavnímu arbitrovi, karta zde rozhodně byla na místě.

90

Sudí k tomuto poločasu nastaví ještě dlouhých pět minut.

89

Coquelin na poslední chvíli zachránil míč na středovém kruhu, za kterým sprintoval Aubameyang. Ten by s ním pak už měl k brance volnou cestu.

88

Arsenal se dostal dopředu a tam si s míčem kope. Pěkné kombinace na jeden dotek sice vypadají hodně pohledně, ale nevedou k žádnému zakončení.

87

Chukwueze se snažil kombinovat na útočné polovině, ale nikdo ze spoluhráčů se nesnažil mu naběhnout do dobré pozice a nakonec tak celá akce žluté ponorky končí odkopem od branky Lena.

86

Francis Coquelin, který v Arsenalu strávil velkou část kariéry, to nyní opravdu přehnal s tvrdostí. Může být rád, že sudí netahá z kapsičky kartu.

85

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Bukayo Saka, přichází Pierre-Emerick Aubameyang.

83

Na druhou stranu okamžitě pro dlouhý pas zamířil Nicolas Pépé, který se octl v šanci jeden na jednoho ve vápně. V době přihrávky byl ale v ofsajdu a tak se akce musí annulovat.

82

Smith-Rowe se nyní parádně blýskl v obraně, kdy zablokoval přihrávku, po které už by hráči Villarrealu měli volnou cestu k brance.

81

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Moisés Gómez.

80

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Alberto Moreno.

Villarreal CF – Arsenal FC

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Trigueros (Chukwueze), 30. Albiol (G. Moreno) – 73. Pépé (pen.)

Karty:   37. P. Torres (VLR), 67. Capoue (VLR) – 44. D. Ceballos (ARS), 58. Partey (ARS), 90+1. Aubameyang (ARS)   77. Capoue (VLR) – 57. D. Ceballos (ARS)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:14.

Villarreal CF: Rulli – Foyth (70. M. Gaspar), Albiol, P. Torres, Pedraza (80. A. Moreno) – Parejo, Capoue, Trigueros (81. Moisés Gómez) – G. Moreno, Alcácer (46. Coquelin), Chukwueze.
Náhradníci: Asenjo – Bacca, Baena, Coquelin, J. Costa, Estupiñán, Moisés Gómez, A. Moreno, Ra. Funes Mori, Niño, M. Gaspar, Pino.

Arsenal FC: Leno – Chambers, Holding, Marí, Xhaka – Smith-Rowe (90+5. Alnaní), D. Ceballos, Partey, Saka (85. Aubameyang) – Ödegaard (63. Martinelli) – Pépé (90+5. Willian).
Náhradníci: Ryan, Okwonko – Aubameyang, Bellerín, Willian, Alnaní, David Luiz, Gabriel, Martinelli, Nelson, Nketiah, Soares.

Rozhodčí: A. Soares Dias (Portugalsko)

Odveta: Arsenal - Villarreal 0:0