Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Granada CF

1:2

konec (1:0)

29.04.2021, 19:00 • Camp Nou (Barcelona) • 33. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.13 9.94 21.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Granady, která sice po poločase prohrávala o jednu branku, nakonec však otočila na konečných 2:1. Granadě se nejprve po necelé hodině hry povedlo díky ojedinělé šanci srovnat krok, navíc podruhé udeřila zhruba deset minut před koncem řádné hrací doby. Znovu to bylo z naprosto ojedinělé útočné akce, která ovšem vyšla na jedničku. Barcelona se najednou dostala do složité pozice, na případné vyrovnání totiž neměla moc času a úprk na první ligovou pozici tak odmítla, což jí ve finální fázi může mrzet. (20:53:00)
Držení míče: 81 % : 19 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:22.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Marín taktickým zákrokem fauloval a vidí žlutou kartu, následuje poslední standardka zápasu.

90+3

Granadě se daří svého soupeře nepouštět do vyložených šancí. Jsme za polovinou nastaveného času a domácí stále kombinují na útočné polovině.

90+2

Sledovali jsme další centr do pokutového území, kam si nabíhal také obránce Piqué. Ten ovšem na míč nedosáhl a v poklidu se k němu dostal Escandell.

90

Nastavují se čtyři minuty.

90

Žlutou kartu dostává Germán Sánchez (Granada CF).

89

Piqué inkasoval úder v pokutovém území, bude se odkopávat od branky.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Barcelona se v závěru zápasu dostává k drtivému náporu, který ale stále nic nepřináší.

86

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Javier Suárez, přichází Fede Vico.

85

Už se opět hraje. Pedri to zkoušel prudkou nabídku směrem do pokutového území, kam si sice nabíhal Dembélé, jenomže míč mu ukopl pozorný Díaz.

84

Po přechozím zákroku skončil na zemi hostující Quini, který si zřejmě ještě chvíli poleží. Na scénu míří lékařský personál, Granada se tak pokouší tahat čas.

83

Poprvé se k míči dostal tak střídající Trincao, který si ovšem nevěřil na průnik po pravém křídle. Naopak věnoval zpětnou nahrávku na kolegu Piquého.

82

Krátce po rozehrávce se navíc Granada dostala k dalšímu centru. Ten v tomto případě poslal do pokutového území Suárez, který ale nedokázal nikoho najít.

81

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Trincão.

80

Barcelona si tak tento zápas pořádně komplikuje, zhruba deset minut před koncem zápasu prohrává o jednu branku a s bodovým ziskem to bude mít složité.

79

Granada právě vstřelila branku!
Naprostý šok pro domácí, další ojedinělá akce Granady končí brankou! Po odkopu od hostující branky se Granada usadila na polovině soupeře, kde jsme sledovali centrovanou nabídku přesně k hranici malého vápna, kde číhal nekrytý JORGE MOLINA, kterému se povedlo hlavou zamířit k zadní tyči.

79

Míč se ovšem příhodně odrazil do tandemu na Griezmanna, který ho střílenou nahrávkou vracel do malého vápna, kde Piqué patičkou zakončoval vedle.

FC Barcelona – Granada CF

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Messi (Griezmann) – 63. Machís, 79. J. Molina (Marín)

Karty:   20. Soldado (GRN), 43. N. Pérez (GRN), 90. G. Sánchez (GRN), 90+4. Marín (GRN)

Držení míče: 81 % : 19 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:22.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza (72. O. Dembèlé), Piqué, Umtiti – S. Busquets (81. Trincão) – Roberto, F. de Jong, Moriba (72. Pedri), Alba – Messi (C), Griezmann.
Náhradníci: Neto – Firpo, Puig, Pjanić, Pedri, R. Araújo, Dest, de la Fuente, O. Dembèlé, Lenglet, Comas Freixas, Trincão.

Granada CF: A. Escandell – N. Pérez, G. Sánchez, Díaz (C) – Foulquier, Y. Herrera, Eteki (61. Gonalons), Quini – Suárez (86. Vico), Machís (76. Marín) – Soldado (61. J. Molina).
Náhradníci: Fabrega, Andorinha – Gonalons, Quina, Barcia, Vico, Soro, J. Molina, Marín.

Rozhodčí: González – Rodríguez, Bárcena