Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

0:4

konec (0:3, 0:0, 0:1)

13.04.2021, 04:37 • SAP Center, San Jose • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.78 4.52 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký start do úterního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (07:13:49)
Tři hvězdy utkání

1. Anthony Stolarz (ANA) 46 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
2. Maxime Comtois (ANA) 1+1
3. Alexandr Volkov (ANA) 2+0
Česká a slovenská stopa

Tomáš Hertl (SJS) 0+0, -2 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 17:10
Radim Šimek (SJS) 0+0, -3 účast, 3 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 14:07
Christián Jaroš (SJS) 0+0, -3 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 10:02
Kdo se postavil do brankoviště?

Martin Jones (SJS) – 17 zákroků, 4 OG, úspěšnost 81%, odchytal 59:42
Anthony Stolarz (ANA) – 46 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
Střely na branku: 46 – 21
Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině pojistili své vedení a už nedovolili Žralokům vrátit se zpět do hry. Anthony Stolarz udržel čisté konto a vymazal tak domácí střelce. Sharks zapisují druhou prohru v řadě za sebou a proti stejnému soupeři budou ve čtvrtek znovu na domácím ledě usilovat o důležité body.

Konec zápasu.

59:45

U kotouče jsou ještě hosté a zkoušejí to před Jonesem, ovšem ten si připsal dobrý zákrok a po něm kotouč srazil vedle své branky.

59:26

Domácí celek je v plném počtu. Zápas se už jen dohrává, zbývá odehrát čtyřiatřicet vteřin.

58:47

Burns zastavil pokus soupeře, ale hosté se nadále drží v pásmu Sharks a kombinují před Martinem Jonesem.

58:18

Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Mohou tak utkání už v poklidu dohrát, stále mají bezpečný náskok.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:26

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Patrick Marleau – 2 min., podrážení).

57:26

Síly na ledě se srovnají, za katr putuje Patrick Marleau.

56:49

Kevin Labanc střelou z mezikruží vyprášil betony Anthonyho Stolarze, následně pak se hosté osvobozují a posílají touš až před Martina Jonese.

56:18

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., krosček).

56:04

Radim Šimek to zkusil na Stolarze, ale mezi jeho tři tyče puk neposlal, skončil jen vedle branky.

55:24

Anthony Stolarz zachytil kotouč po střele domácích od modré čáry a hned poslal puk spoluhráčům. Ti na druhé straně zase prověřili Martina Jonese, jenž také pokus kryje.

55:14

Po úspěšném zákroku Anthonyho Stolarze je hra zastavena a vhazovat se tak bude před jeho klecí. Ovšem až po další komerční přestávce, která je nyní na řadě.

55:07

Anaheim je v plném počtu.

54:38

Neúspěšná střela Tima Meiera, nicméně domácí stále operují před brankou soupeře, zatím se jim nedaří využít přesilovou hru, která se blíží ku svému konci.

53:48

Burns jen nahodil puk od modré čáry před branku hostů, tam se k němu dostali Kačeři a odpálili ho rychle až před domácí branku. Sharks tak musejí další akci zakládat od Martina Jonese.

53:07

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jacob Larsson – 2 min., krosček).

52:59

Domácí se nemohou dostat před hostující branku, stále má hlavní sudí zdviženou pravici, hraje se tak pořád ve výhodě Žraloků.

52:33

Je signalizováno vyloučení hostů, Jones je na střídačce a Sharks jsou v šesti.

52:02

Patrick Marleau se vystavil ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do středního pásma. Za malý okamžik se tam bude vhazovat, samozřejmě blíže brance hostů.

51:14

Sam Carrick převzal v obranném pásmu puk a sám se pak vydal do útočné třetiny. V mezikruží ale upadl a jeho zakončení šlo jen mimo tři tyče.

50:42

Komerční přestávka.

50:42

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:42

Evander Kane našel Dylana Gambrella před brankou hostů, ale ten nebyl úspěšný. Následně pak už Ryan Donato ano a donutil tak brankáře hostů k dalšímu zákroku.

49:54

Brent Burns nezastavil Maxe Jonese, který se pak dostal před domácí branku, ale nezakončil.

48:49

Domácí zakládali další slibnou akci, kterou ale zastavilo postavení mimo hru. Ta se vrací zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.

48:35

Další pěkně sehraná akce hostů, proti ní zakročil Martin Jones a hra je zastavena. Následuje také další komerční pauza.

47:00

Christián Jaroš objel vlastní branku, aby pak mohli Sharks začít další akci. To se povedlo, ale na Stolarze nakonec nešla žádná střela.

46:08

Hosté hrají v pohodě, nyní se dostali před Martina Jonese, jenž ale nemusel zasahovat, proti pokusu Rakella mu pomohla obrana.

45:53

Anthony Stolarz si připsal další zákrok proti nepříjemné střele Johna Leonarda a poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

45:18

Vhazuje se po levé ruce Anthonyho Stolarze.

44:28

Žraloci tak prohrávají už rozdílem čtyř branek a tuto ztrátu budou dohánět jen velmi těžko. V bojích o play-off tak mohou ztratit zbytečně další body.

43:26

43:26 Rickard RAKELL - 0:4

43:26

Anaheim právě vstřelil branku!
Obrana domácích propadla, dost prostoru tak v útočném pásmu dostal RICKARD RAKELL a švédský útočník pak skrze vracejícího se Burnse vystřelil a prostřelil Martina Jonese. Ten natahoval marně svojí lapačku, kotouč už byl v jeho síti – 0:4. Asistence: Andrew Agozzino a Maxime Comtois.

42:48

John Leonard nezískal v útočném pásmu puk a hosté tak nemuseli zakročit, neboť domácí na Anthonyho Stolarze nevystřelili.

41:55

Domácí nemají co ztratit a neustále se snaží připravit Stolarze o čisté konto. Ovšem Kačeři se zatím nenechali zlomit a drží tříbrankový náskok, kterého docílili v první třetině.

41:18

Sharks si prodlouží pobyt v útočném pásmu, hosté se dopustili zakázaného uvolnění a vše se tedy stěhuje opět před Anthonyho Stolarze.

40:43

Logan Couture vyslal z pravého kruhu nepříjemnou střelu směrem na Stolarze, ten proti ní uspěl a následně i proti té z hole Evandera Kanea.

40:34

Hosté jsou v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 6:25.
Střely na branku: 31 – 16
Také druhá třetina je u konce. V ní nepadla žádná branka, domácí se marně pokoušeli vrátit se zpět do zápasu, ale hosté je k tomu nepustili a své tříbrankové vedení uhájili. Ještě nás čeká zajímavá třetí část hry, domácí se ještě pokusí se zápasem něco udělat, i když to budou mít těžké. Hosté hrají velmi dobře do obrany a náskok velmi dobře brání.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Další vyhození puku až před branku Martina Jonese a v této části hry se už nic nestane.

39:22

Hosté se v oslabení zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Žralokům se tak nedaří dostat se k nějaké střele, která by vedla ke snížení stavu.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:34

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Nicolas Deslauriers – 2 min., podrážení).

38:34

To se však nepovedlo, Sharks stočili hru znovu před Stolarze a ohrozili ho další střelou, kterou vyslal John Leonard. Ve stejném čase si domácí vynutili hostující faul a zahrají si přesilovou hru.

37:51

Stolarz si udělal výlet za vlastní branku, odkud rozehrál kotouč a pomohl tak svému týmu, který se pokusí dostat se opět před branku Martina Jonese.

36:49

Kevin Labanc napřáhl na pravém kruhu, puk mířil ke vzdálenější tyči, kde ho vyrážečkou poslal dále Anthony Stolarz. Kotouč si pak v rohu sebrala obrana Ducks a hosté otáčejí hru.

36:38

Logan Couture poslal puk na levou stranu pro Nikolaje Knyžova, který pálil na Stolarze, ale ten jeho pokus dobře zneškodnil a hned přerušuje hru. Po krátké reklamní pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.

35:05

Jeffrey Viel otravoval obránce hostů, ale nakonec se k puku nedostal. Kačeři tak ubránili další akci Sharks, kteří se dnes proti Anaheimu vysloveně trápí.

34:04

John Leonard se ocitl v prostoru mezi kruhy, jeho svižné nahození na branku soupeře nakonec vykryl Stolarz a podržel tak svůj tým, jenž si drží dostatečný odstup od svého soupeře.

33:11

Akce na obou stranách, oba gólmani však uspěli a kotouč za svá záda nepustili. Po chvilce střílel znovu Kevin Labanc, ale vyprášil jen beton Anthonyho Stolarze.

31:56

Rudolfs Balcers z mezikruží viděl najíždějícího Logana Coutureho, ale nakonec přihrávka na kapitána Sharks nevyšla.

31:38

Na řadě je další komerční přestávka.

31:31

Zakázané uvolnění Anaheimu stěhuje hru před branku Anthonyho Stolarze. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

30:36

Kevin Labanc to zkusil z mezikruží, ale opět z toho nic nebylo. Domácí tak stále marně bojují o první gól v zápase, který by je ještě mohl vrátit zpět do hry.

30:00

Logan Couture se snažil prosadit před Stolarzem, ovšem neúspěšně. V polovině základní hrací doby tak stále hosté bezpečně vedou.

29:31

Max Jones vyslal z pravého kruhu nebezpečnou střelu, kterou kryje brankář San Jose a před dotěrnými hosty raději hru zastavuje.

29:11

Christián Jaroš obranným zákrokem zneškodnil další hostující střelu a následně pak na druhé straně nezakončil přesně Radim Šimek.

28:44

Kotouč mají ve své moci Kačeři a z vlastního obranného pásma s ním míří znovu před Martina Jonese.

28:24

Tu ale po chvilce otočili zpět před Stolarze a opět před ním bylo rušněji. Nakonec však byla akce domácího San Jose ofsajdová. Hra je vykázána zpět do středního pásma.

27:43

Timo Meier převzal puk od Evandera Kanea, jeho přízemní střela ale skončila jen vedle Stolarzovy pravé tyče. Následoval zisku puku pro hosty a ti otáčejí hru.

27:15

Adam Henrique to zkusil těsně před Martinem Jonesem, ovšem jeho pokus byl nakonec nepřesný a skončil jen mimo tři domácí tyče.

26:53

Následuje další komerční přestávka.

26:53

Před Stolarzem bylo nyní hodně rušno, ve velké skrumáži se snažil prostrčit puk za jeho záda Radim Šimek, ale ani tato akce nekončí snížením. Hosté tak stále drží nadějný tříbrankový náskok.

26:01

Hned na to zahrozili před Martinem Jonesem hosté, ale gólmanu San Jose pomohla pozorná obrana, která dostala touš do středního pásma.

25:16

Patrick Marleau spěchal za kotoučem v útočném pásmu, ten ale získali beci Anaheimu a poslali ho do neutrální zóny šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

24:53

Troy Terry se zjevil z ničeho nic před Jonesem a z otočky vypálil, ale pokus domácí brankář nemusel zastavovat, šel jen vedle jeho pravé tyče a skončil u zadního mantinelu.

24:32

Tomáš Hertl si sjel do prostoru mezi kruhy a z pravé části vyslal táhlou střelu, která mířila k protější tyči, ale jistil ji opět pozorný Anthony Stolarz.

23:47

Obrana domácích si musela dávat pozor na další se slibně rodící akci hostů, kteří si před Martinem Jonesem nepočínali znovu vůbec špatně.

23:03

Žraloci dotírali znovu před hostující brankou, kde ale opět zaúřadoval Stolarz a přispěchal s dalším dobrým zákrokem na své konto.

22:52

Hosté jsou v plném počtu.

22:17

Timo Meier dostal přihrávku od Karlssona na pravý kruh a okamžitě vystřelil, ale s jeho pokusem si Anthony Stolarz poradil. Nicméně stále pokračuje žraločí akce.

22:03

Kevin Labanc znovu před hostující brankou pokoušel štěstí, nadvakrát však Stolarze nepřekonal. Podruhé poslal puk jen do ochranné sítě.

21:24

Shaks mají k dispozici přesilovou hru a mají tak šanci snížit nepříznivý stav. Už se usadili před Stolarzem, který zatím odolal dvěma střelám Labance.

20:52

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Max Jones – 2 min., hákování).

20:34

Hosté nyní čelili akci Sharks, ale ubránili. Po chvilce pak před Stolarzem střílel Ryan Donato, ale Stolarz nastavil beton a puk zastavil.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 5:30.
Střely na branku: 14 – 13
První třetina je minulostí. V ní se rozhodně lépe dařilo hostům, kteří zatížili konto Martina Jonese třemi přesnými střelami. Jsou tak ve vedení o tři góly a domácí celek tak má co dohánět, pokud pomýšlí na důležité body v boji o play-off. Uvidíme, zda se jim podaří v prostřední části hry se zápasem něco udělat.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Po chvilce se ale k puku dostali domácí a byli v šanci, ta končí jen na boční konstrukci Stolarzovy branky.

19:24

V závěru prvního dějství se vhazuje před brankou Sharks, hosté se tak ještě pokusí ohrozit Jonesovu klec.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:47

Hosté si svůj náskok hlídají a i nyní nepustili soupeře ke snížení stavu skóre. A po zisku kotouče pak otočili hru před Martina Jonese.

17:45

Znovu bylo před brankou Sharks rušno, Martin Jones musel hasit další nebezpečí a má puk pod kontrolou. Zároveň také hru raději přerušuje.

17:30

Erik Karlsson dostal nabito na modrou čáru a odtud pak vyslal přízemní střelu, která však neměla takovou razanci, aby Stolarze ohrozila.

16:37

Rickard Rakell se po pravém křídle protáhl do útočného pásma, ale před Jonesem nezakončil přesně. Na druhé straně pak vyslal pokus Radim Šimek, ale puk šel jen vedle Stolarzovy branky.

16:00

Jenže Sharks přišli o kotouč a okamžitě s ním před Jonese zamířili hosté a proti Samu Carrickovi musel domácí brankář do dalšího zákroku.

15:16

Domácí čelili další akci soupeře, ale před Jonesem zachytil puk Nikolaj Knyžov a pokouší se ho zavézt před branku Anthonyho Stolarze.

14:54

Nyní už ano, proti Ferrarově střele zakročil, přikryl puk a nechal hru přerušit. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.

14:27

Se Žraloky to tak v první třetině nevypadá vůbec dobře. Nyní to zkusili před Stolarzem, ovšem tomu pomohla obrana a nemusel zasahovat.

13:35

Následuje další komerční přestávka.

12:19

12:19 Alexandr VOLKOV - 0:3

12:19

Anaheim právě vstřelil branku!
Jen co se domácí ubránili v oslabení, hosté navyšují svůj náskok. Adam Henrique šikovně objel branku a zpoza ní pak puk nahazoval před brankoviště, kde se okamžitě puku ujal ALEXANDR VOLKOV a poslal ho okolo betonu Jonese za jeho záda – 0:3. Asistence: Alexandr Volkov a Jacob Larsson.

09:19

Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jamie Drysdale – 2 min., držení).

08:12

08:12 Sam CARRICK - 0:2

08:12

Anaheim právě vstřelil branku!
A hned z další akce na druhé straně udeřili hosté, kteří vedou rozdílem dvou gólů. Carrick z pravé strany střílel a puk prošel Jarošovi mezi nohama. Před Jonesem ho chtěl dostat pryč Tomáš Hertl, to se mu ale nepovedlo a vedle něho byl s tečí připraven ALEXANDR VOLKOV, jenž za pomocí tyče dostal kotouč za Jonese – 0:2. Asistence: Sam Carrick a Nicolas Deslauriers.

07:47

Rudolfs Balcers se zjevil těsně před Stolarzem, jeho svižná střela však končí na jeho přesném zákroku.

07:14

Hosté pokračují ve své útočné akci, Martin Jones se ve svém brankovišti opět chystal k dalšímu zákroku. Po něm se dostali jeho spoluhráči před Stolarzem, ale nic nevymysleli.

07:01

Martin Jones měl opět plné ruce práce a zatím je více vytěžován, než jeho protějšek Ryan Miller. Po střele Shattenkirka z pravého kruhu zasáhl a raději přerušil hru.

06:35

Nyní je na řadě první komerční přestávka.

06:20

Z rychlé protiakce pak zakončoval Cam Fowler, ale s jeho pokusem si poradil Martin Jones. Ten nechal hru plynout a poslal puk spoluhráčům.

05:30

Z vlastního obranného pásma zakládali Žraloci svou akci. Christián Jaroš podél pravého mantinelu postupně objel branku hostů, ale jeho pokus šel do betonu Anthonyho Stolarze.

04:45

Domácí celek je už v plném počtu.

04:12

Sharks se zatím dobře brání a vyhazují puky až před Stolarzovu branku. Kačerům se tak nedaří využít početní výhodu. A teď se osvobozují domácí hráči znovu a tohle oslabení už zvládnou bez úhony.

03:49

Navíc mají hosté k dispozici přesilovou hru a mohou svůj náskok navýšit. Už jsou usazeni v pásmu Žraloků, zatím ale nemíří přesně.

02:45

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Marcus Sörensen.

02:45

Marcus Sörensen se snažil dotírat před brankou soupeře, ale nedokázal gólmana Stolarze překonat.

01:59

01:59 Maxime COMTOIS - 0:1

01:59

Anaheim právě vstřelil branku!
Hosté pokračovali ve své aktivitě dále a nyní už slaví první branku zápasu. Grant z pravé strany poslal puk před branku, kde ho tečoval do mírně odkryté domácí klece MAXIME COMTOIS a otevírá tak účet dnešního klání – 0:1. Asistence: Derek Grant a Josh Manson.

00:35

Hned v úvodu utkání se do šance dostali hosté, ale Jacob Silfverberg zblízka z levé strany střílel jen do připraveného Martina Jonese.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Ch. Jaroš, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Balcers – Leonard, Gambrell, Donato – Sörensen, Marleau (A), Viel.

Anaheim Ducks: Stolarz (R. Miller) – Shattenkirk, Fowler (A), Manson (A), Drysdale, Welinski, Ja. Larsson – Rakell, Comtois, Silfverberg – Henrique (A), Heinen, Terry – Carrick, Jones, Volkov – D. Grant, Deslauriers, Agozzino.

Rozhodčí: Dunning, Kozari – Galloway, Gawryletz.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Česká a slovenská stopa

Tomáš Hertl (SJS)
Radim Šimek (SJS)
Josef Kořenář (SJS)
Christián Jaroš (SJS)

Lukáš Dostál (ANA)
Vzájemná utkání

V letošní sezóně se oba celky utkaly šestkrát, a rozhodně mají hosté co napravovat. Se Žraloky totiž čtyřikrát padli a dvakrát dokázali zvítězit. Misky vah tak hovoří pro domácí celek.
Anaheim Ducks

Hosté z Anaheimu jsou na posledním osmém místě a dosud získali jednatřicet bodů. Oproti Žralokům se Kačerům vidina postupu do vyřazovacích bojů vzdálila na míle daleko, na čtvrtou pozici mají ztrátu už třinácti bodů a bude těžké ji dohnat. Hokejisté Anaheimu si poslední výhru připsali právě nad dnešním soupeřem ze San Jose, když na jeho ledě zvítězili 5:1. Pak ale přišly dvě domácí prohry, obě s Coloradem Avalanche. Nejprve 0:2, poté 1:4. Tyto neúspěchy by rádi odčinili, ale proti Sharks to bude těžké, ti bojují o play-off a navíc chtějí poslední prohru svému soupeři oplatit.

Nejproduktivnější hráči

Maxime Comtois 11+12
Rickard Rakell 7+15
Adam Henrique 11+6
San Jose Sharks

Hokejisté San Jose Sharks jsou v tabulce Západní divize na šestém místě a připsali si rovných čtyřicet bodů. Na čtvrté místo, které znamená postup do vyřazovacích bojů o vytoužený Stanley Cup, mají ztrátu už jen čtyř bodů, a to mají ještě jeden zápas k dobru. I když sezónu moc dobře nezačali a měli ztrátu vyšší, nyní se začínají zvedat a zatím to tedy vypadá, že jejich šance na play-off zcela jistě žijí. Žraloci měli šňůru čtyř výher za sebou, kterou jim pokazili mocní Kačeři z Anaheimu, když vyhráli 5:1. Pak ale tento neúspěch odčinili a ve svém teritoriu vyhráli 5:2 nad Los Angeles Kings. Záhy však se stejným soupeřem 2:4 padli. A další body tak budou chtít získat nad Anaheimem.

Nejproduktivnější hráči

Evander Kane 16+19
Logan Couture 14+12
Tomáš Hertl 12+14
Hezké úterní brzké ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak zámořské NHL. Ta má na programu další porci zápasů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Anaheim Ducks.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

0:4

konec (0:3, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Comtois (D. Grant, Manson), 9. Volkov (Carrick, Deslauriers), 13. Volkov (Henrique, Ja. Larsson), 44. Rakell (Agozzino, Comtois)

San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Ch. Jaroš, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Balcers – Leonard, Gambrell, Donato – Sörensen, Marleau (A), Viel.

Anaheim Ducks: Stolarz (R. Miller) – Shattenkirk, Fowler (A), Manson (A), Drysdale, Welinski, Ja. Larsson – Rakell, Comtois, Silfverberg – Henrique (A), Heinen, Terry – Carrick, Jones, Volkov – D. Grant, Deslauriers, Agozzino.

Rozhodčí: Dunning, Kozari – Galloway, Gawryletz

Průběh zápasu
1. třetina
01:59 ANA 0:1 Comtois (D. Grant, Manson)
02:45 SJS 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Sörensen
08:12 ANA 0:2 Volkov (Carrick, Deslauriers)
09:19 ANA 2 Drysdale, držení
12:19 ANA 0:3 Volkov (Henrique, Ja. Larsson)
Po 1. třetině
2. třetina
20:52 ANA 2 Jones, hákování
38:34 ANA 2 Deslauriers, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
43:26 ANA 0:4 Rakell (Agozzino, Comtois)
53:07 ANA 2 Ja. Larsson, krosček
56:18 ANA 2 Manson, krosček
57:26 SJS 2 Marleau, podrážení
Konec