Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – Bayer Leverkusen

0:0

konec (0:0)

12.04.2021, 20:30 • PreZero Arena • 28. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.91 3.8 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec branku nepřineslo a oba celky si tak rozdělily po bodu. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, znovu jsme sledovali poměrně nezáživnou podívanou, jenž za celý zápas přinesla pouze jednu vážnější šanci. Oba celky směrem dopředu nepředvedly nic moc světoborného, přesto o něco aktivnější byl Bayer Leverkusen, který se trápil ve finální fázi. Hoffenheimu dnes útok absolutně nešlapal, za celý zápas ani jednou vážněji neprověřil brankáře. (22:21:55)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:12.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Na pravém křídle se Bailey zbavil svého strážce a navíc se mu povedlo najít vedle postaveného Jedvaje, jehož centr si pohlídala obrana soupeře.

90+1

Schick to zkoušel hezkým prodloužením za sebe, kde se mu nabízel Bailey. V roli posledního obránce ovšem hlavou zasahoval Posch.

90

Tři minuty nad rámec.

89

Žlutou kartu dostává Christoph Baumgartner (TSG 1899 Hoffenheim).

88

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Akpoguma, přichází Håvard Nordtveit.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se dnes branky nedočkáme. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

86

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Leon Bailey.

85

Domácí nyní marně reklamovali ruku v pokutovém území, sudí tak nechal pokračovat ve hře a Hrádecký tak mohl výhozem rozehrát na Áranguize.

84

Do kombinace se po delší době zapojil také hostující brankář Hrádecký, který to nakonec zkoušel nákopem na druhou stranu, kde našel pouze Posche.

83

U postranní lajny si nedovoleně počínal domácí Grillitsch, který byl příliš pozdě v souboji o hrací předmět. Wendell následný volný kop rozehrál nakrátko.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Na první branku stále marně čekáme, v posledních minutách je o něco aktivnější Bayer Leverkusen.

81

Žlutou kartu dostává Wendell (Bayer Leverkusen).

80

Bayer Leverkusen se kombinačně pokoušel dostat na druhou stranu, jenomže se mu to v tomto případě nepovedlo a odkopávat tak mohl brankář Baumann.

79

V pokutovém území se k volnému míči jako první dostal Kadeřábek, který ho ovšem nedokázal dostat do bezpečí a naopak se k němu dostal Aranguiz.

78

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Robert Skov, přichází Georginio Rutter.

77

Frimpong se sice s míčem dostal k hranici pokutového území, jenomže tam se mu zapletl mezi nohy a útočná akce hostujícího celku tak byla rychle u konce.

75

A poté si pro padající míč přispěchal brankář Hrádecký, který ho schoval do svých rukavic. Následovala rozehrávka po zemi, přičemž dokázal najít Bendera.

74

Do volného prostoru se dokázal dostat Kadeřábek, který měl dokonce poměrně dost času na centrovanou nabídku, avšak našel pouze hlavu protihráče.

73

Pokračovalo se vhazováním z levé strany, po kterém Bayer Leverkusen raději s míčem zavítal zpět na vlastní obrannou polovinu, kde operoval Tapsoba.

72

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Bayer Leverkusen v posledních minutách má míč častěji na nohách, k šancím to nevede.

71

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Jeremie Frimpong.

70

Sympatická kombinace nakonec přinesla celkem dost prostoru pro obránce Wendella, který to zkoušel přízemním centrem do vápna, kde našel pouze soupeře.

69

Viděli jsme hned dva hraniční souboje, avšak hlavní sudí tohoto zápasu nakonec odpískal ve prospěch Leverkusenu a rozehrávky se tak ujal Tapsoba.

67

Hrádecký mohl rozehrávat od své branky a po kombinaci se jeho celek prodral na opačnou polovinu, kde momentálně útočí do přehuštěného bloku.

66

Po delší době jsme se konečně dočkali slibnější kombinace, po které se do střelecké pozice dostal hostující Amiri, který ovšem zakončoval přímo doprostřed.

65

Do protiútoku se pokoušel dostat hostující Diaby, který se dostal přes prvního protihráče, načež v pokutovém území dokázal zakročit domácí Akpoguma.

64

Po zakončení vedle branky mohl domácí brankář znovu rozehrávat. Bayer Leverkusen spustilo napadání, které nakonec nepřineslo zisk hracího předmětu.

63

Máme za sebou hodinu hry, která nám stále nepřinesla ani jednu branku. Také druhý poločas je hodně vyrovnaný, na první vyloženou šanci stále čekáme.

62

Hlavní sudí byl nyní velice pozorný, všiml si totiž nedovoleného hraní rukou v podání domácího Baumgartnera. To znamená, že Bayer Leverkusen má k dispozici volný kop.

61

Domácím se povedlo kombinovat na útočné polovině, kde byl až k rohovému praporku zahnán Kadeřábek, se kterým si poradila dvojice protihráčů.

60

U středového kruhu si o nahrávku řekl domácí Grillitsch, který se pokoušel přenést hru na levou stranu, kde se Richardsovi nepovedlo odcentrovat do vápna.

59

Baumann mohl rozehrávat od své branky, přičemž to znovu zkoušel rozehrávkou po zemi. Následná nabídka ovšem skončila pouze na hlavě protihráče.

58

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Florian Wirtz, přichází Nadiem Amiri.
Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Lucas Alario, přichází Patrik Schick.

57

Bayer Leverkusen se kombinačně pokoušel dostat na druhou stranu, jenomže napadající Kadeřábek nakonec donutil Wendella k další zpětné nahrávce.

56

Demirbay to zkoušel bochánkem směrem do pokutového území, kde se mu ovšem povedlo najít pouze Richardse, kterému se povedlo rychle odvrátit.

55

Poté si nedovoleným způsobem pomáhal také domácí Sessegnon, který nakonec zavadil o nohu protihráče a Bayer Leverkusen bude zahrávat volný kop.

54

Úvod druhého poločasu se hodně podobá tomu prvnímu. Po další nepřesnosti mohl vhazovat obránce Sessegnon, kterému přispěchal na pomoc Kramarić.

53

Nedovoleným způsobem vletěl do protihráče domácí Bebou, čehož si všiml také hlavní sudí tohoto zápasu a k odkopu od své branky se postavil Hrádecký.

52

Bayer Leverkusen se ovšem nedostal ani na útočnou polovinu, u středového kruhu se totiž povedlo zakročit domácímu Akpogumovi, který rychle rozehrál.

51

Následoval nákop na levou stranu, který byl ovšem hodně nepřesný. Míč tak doskákal směrem do zámezí a autového vhazování se tak chopí Jedvaj.

50

Následovala standardní situace pro domácí celek, ke které se nakonec postavil Skov. Jeho vzdušná nabídka ovšem dopadla na hlavu pozorného Bendera.

49

Směrem dozadu se ovšem povedlo zapracovat hostujícímu Tapsobovi, který to vyřešil odkopem na druhou stranu, kde ovšem našel pouze protihráče.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali roztažení hry na pravou stranu, o což se postaral domácí obránce Posch, který úspěšně našel Kadeřábka.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám možná trochu překvapivě nepřinesl ani jednu branku. Sledovali jsme totiž podívanou plnou nepřesností, a sice z obou stran. Přesto byl směrem dopředu o něco nebezpečnější Leverkusen, který se ovšem trápil ve finální fázi. Také Hoffenheim se dostal pouze k náznakům šancí, Hrádecký za celou dobu nemusel tasit žádný složitější zákrok.

45+1

První poločas skončil.

45

Minuta nad rámec.

44

Čistým způsobem byl poté zastaven hostující křídelník Diaby, který alespoň pro svůj celek vybojoval autové vhazování, ke kterému se postavil Jedvaj.

42

Koncovka prvního poločasu se vůbec nepodá fotbalu. Ani jeden z týmů si není schopen nahrát dvakrát za sebou, což nyní předvedl právě TSG Hoffenheim.

40

Míč se od hlavy hostujícího hráče znovu dostal pouze do zámezí a vhazování se tak ujme domácí Sessegnon.

39

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Andrej Kramarić.

38

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

TSG se prudkým nákopem dostalo mezi obránce, kam si především nabíhal Bebou. Ten se dostal přes prvního protihráče, ten druhý ho už ale zastavil.

36

Do pokutového území přiletěla vzdušná nabídka, na kterou si nabíhal také domácí Skov. Před ním ovšem zasahoval Bender, který poslal míč do bezpečí.

35

Následně fauloval také hostující Aranguiz. Pokračovalo se tedy rozehrávkou kousek od středového kruhu, načež míč vypíchl pouze do zámezí Wendell.

33

A hlavní sudí tohoto zápasu si navíc všiml dalšího nedovoleného zákroku, tentokráte ze strany hostujícího celku a od své branky tak rozehrává Baumann.

32

Pokračovalo se vhazováním z levé strany, o které se postavil Sessegnon. Hoffenheim se znovu daleko nedostal, neboť se povedlo zakročit Palaciosovi.

31

Je za námi třetina hry, která nám zatím stále nepřinesla ani jednu branku. Nyní domácí celek znovu propadl, avšak Demirbay narazil pouze do nohy soupeře.

30

Hoffenheim operoval s míčem u vlastního pokutového území, kde se do menších problémů dostal Posch, který nakonec zpětně hledal kolegu Rudyho.

29

Bayer Leverkusen s míčem operoval na vlastní polovině, přičemž se Benderovi povedlo otočit hru do volného prostoru, kde se nacházel obránce Tapsoba.

27

Následoval rohový kop z levé strany, který si znovu vzal na starost hostující Aranguiz. Jeho nabídka propadla až k Benderovi, který si ale pomohl faulem.

26

První šance zápasu! Dostal se do ní hostující Aranguiz, který si přehodil míč na levou nohu, jenomže se zakončením pod břevno si Baumann poradil.

25

Posléze jsme sledovali nedovolený zákrok ze strany hostujícího Demirbaye, čehož si pochopitelně všiml také hlavní sudí a rozehrávat mohl Baumgartner.

24

Diaby si na pravém křídle přehodil míč na levou nohu a poté se mu povedlo odcentrovat směrem do pokutového území, kde to měl na dlouhou nohu Alario.

23

Za volným míčem se poté jako první dostal hostující Bender, který před dotírajícím protihráčem raději věnoval zpětnou nahrávku brankáři, který odkopával.

22

Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Sledujeme celkem dost nepřesností, a sice spíše z domácí strany.

21

V pokutovém území si dělal prostor ke střeleckému pokusu hostující Wirtz, který ovšem tak dlouho váhal se zakončením, až ho dokázal zablokovat Richards.

20

Standardní situaci se rozhodl z levé strany rozehrát Skov, který to zkoušel střílenou nabídkou směrem do malého vápna, kde na míč nikdo nedosáhl.

19

U postranní lajny se povedlo zakročit hostujícímu Wendellovi, který tak za sebe nepustil protihráče, jenomže kousek od pokutového území fauloval Jedvaj.

18

Bayer Leverkusen se kombinačně dostal na opačnou polovinu, kde si pro nahrávku seběhl také zatím nenápadně hrající Wendell, jenž nahrával pod sebe.

17

Do kombinace se před malým momentem pro změnu zapojil také hostující brankář Hrádecký, kterému se povedlo roztáhnout hru na nohu Bendera.

16

Domácí celek chtěl nyní rozehrát urychleně, nicméně sudí nakonec vrátil míč na značku přestupku a Hoffenheim tak bude muset s rozehrávkou počkat.

15

Hoffenheim mohl po dalším faulu rozehrávat z vlastní poloviny, přičemž Richards v tísni volil nahrávku na Baumanna, který mu po chvíli vracel zpět.

14

Nejvýše do vzduchu se dostal hostující Jedvaj, který si ovšem v hlavičkovém souboji pomohl loktem a málem od sudího vyfasoval žlutou kartu.

13

Hrádecký znovu mohl rozehrávat od své branky, přičemž Bayer Leverkusen raději přenášel hru na levou stranu, kde to příliš nevyšlo Tapsobovi.

12

Hodně místa měl kolem sebe domácí Posch, který si přesto rukou řekl o podporu spoluhráčů. Nahrávka poté putovala na Kadeřábka, který musel rychle jednat.

11

S míčem se na polovinu soupeře dokázal dostat hostující Jedvaj, který nakonec zvolil nahrávku na vedle postaveného Wirtze, jenž ještě roztáhl hru.

10

Až nyní se hra konečně trochu uklidnila a Bayer Leverkusen mohl pokračovat v kombinaci na vlastní polovině, při které pouze soupeři nahrál Palacios.

9

Pro volný předmět si seběhl brankář Hrádecký, kterému se výhozem povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, kde ovšem Palaciose zastavil Kadeřábek.

8

Posléze pouze do protihráče narazil hostující Diaby, který tak omylem založil protiakci soupeře. Tu ovšem dokázal narušit Bender a bude z toho první rohový kop.

7

Hoffenheim rozjel kombinaci ve středu hrací plochy, kterou soupeř aktivně napadal, jenomže Rudymu se nakonec povedlo uvolnit volného Grillitsche.

6

Hostující brankář Hrádecký se vůbec poprvé setkal s míčem, který poté vzduchem směřoval ke středovému kruhu, kde Demirbay prodlužoval pouze k soupeři.

5

Do akce se poprvé v tomto duelu dostal pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení, ve kterém se před malým momentem ocitl Baumgartner.

4

Poprvé se do kombinace zapojil také domácí brankář Baumann, který na jistotu rozehrál po zemi nakrátko na Akpogumu, jenž ještě zkoušel najít Richardse.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali rozehrávku volného kopu, o kterou se postaral domácí Grillitsch, který vyprodukoval zadovku na Akpogumu.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Akpoguma, Richards – Kadeřábek, Rudy, Grillitsch, R. Sessegnon – Baumgartner – Skov, Bebou.
Náhradníci: Pentke – Bogarde, Belfodil, Samassékou, Rutter, Nordtveit, John, Dabbur, Kramarić.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Jedvaj, S. Bender, Tapsoba – Diaby, Palacios, Demirbay, Aránguiz, Wendell – Wirtz – Alario.
Náhradníci: Grill – Amiri, Bailey, Schick, Sinkgraven, Tah, Dragović, Frimpong, Bellarabi..
TSG 1899 Hoffenheim

Na opačné straně stojí TSG 1899 Hoffenheim, který bude papírovým outsiderem tohoto zápasu. Hoffenheimu se totiž v letošním ročníku zrovna moc nedaří, aktuálně se totiž nachází až na dvanácté pozici tabulky. Hoffenheim se tak v případě vítězství může maximálně dostat před jedenáctý Augsburg, který aktuálně má o dva body více. Hoffenheim má velice špatnou formu, naposledy se mu totiž povedlo bodovat před více než měsícem, a sice v duelu proti Wolfsburgu. Od té doby uběhly další tři zápasy, nicméně Hoffenheim ve všech třech případech prohrál.
Bayer Leverkusen

Fotbalisté Leverkusenu se aktuálně nacházejí na šesté pozici ligové tabulky, což by v konečném důsledku znamenalo kvalifikaci o Evropskou ligu. Bayer se však v případě vítězství může bodově dotáhnout na pátý Dortmund, který má aktuálně o tři body více. Bayer z posledních pěti ligových duelů dokázal vyhrát dvakrát, v minulém kole se mu navíc povedlo přeseknout dvouzápasovou sérii bez zisku bodu. Leverkusen totiž dokázal uspět na domácím stadionu proti beznadějně poslednímu Schalke, přičemž se vítěznou brankou nakonec prezentoval Patrik Schick.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

TSG 1899 Hoffenheim – Bayer Leverkusen

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   89. Baumgartner (HOF) – 81. Wendell (LEV)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:12.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – S. Posch, Akpoguma (88. Nordtveit), Richards – Kadeřábek, Rudy (39. Kramarić), Grillitsch, R. Sessegnon – Baumgartner – Skov (78. Rutter), Bebou.
Náhradníci: Pentke – Bogarde, Belfodil, Samassékou, Rutter, Nordtveit, John, Dabbur, Kramarić.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Jedvaj, S. Bender, Tapsoba – Diaby (86. Bailey), Palacios, Demirbay (71. Frimpong), Aránguiz (C), Wendell – Wirtz (58. Amiri) – Alario (58. Schick).
Náhradníci: Grill – Amiri, Bailey, Schick, Sinkgraven, Tah, Dragović, Frimpong, Bellarabi.

Rozhodčí: Jöllenbeck – Foltyn, Seidl