Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Sevilla FC

3:4

konec (3:2)

12.04.2021, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 30. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 3.82 3.48 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:00:23)
Sevilla v dohrávce 30. kola španělské La Ligy potvrdila roli favorita, na půdě Celty Vigo zvítězila v gólově bohatém střetnutí 4:3.

Hosté vstoupili do utkání skvěle, když už v 7. minutě skóroval Jules Koundé, ale domácí dokonali obrat zásluhou dvou tref Iaga Aspase. Vyrovnání zařídil tečovanou střelou Fernando, přesto šla do kabin spokojenější Celta, a to díky úspěšnému lobu Braise Méndeze ze 43. minuty. Ve druhém dějství už stříleli pouze hosté. Vyrovnání zařídil v 60. minutě středopolař Ivan Rakitić a rozhodující zásah obstaral v 76. minutě střídající Argentinec Alejandro Gómez.

Svěřenci kouče Lopeteguiho si pojistili čtvrtou příčku, na Real Sociedad disponují již čtrnáctibodovým náskokem, na třetí Barcelony naopak ztrácí body čtyři. Celta zůstává desátá o skóre před Bilbaem.
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Překvapivým zakončením zkusil gólmana překvapit Munir. Viděl, že Villar nestojí na brankové čáře, proto ho zkusil přelobovat téměř z poloviny hřiště. Neuspěl.

90+3

Po hlavičkovém souboji zůstal na trávníku ležet nizozemský útočník Luuk de Jong. Hugo Mallo si počínal čistě, hra pokračuje bez přerušení.

90+2

S útočnou agresivitou to přehnal Denis Suárez. Ve skluzu zasáhl balón, ale jako první vzal nohy Koundého. Arbitr Hernández odpískal útočný faul.

90+1

Autor zatím rozhodující trefy Alejandro Gómez hraje po svém nástupu na trávník s velkou chutí. V obležení tří protivníků zvládl nahrávku Ocamposovi, ten vrátil balón ke stoperům.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Velmi dobře si počínal Marcos Acuňa. Pravý bek si pohrál s dvojicí skluzujících protihráčů, zastavil ho až zatažením za dres Fran Beltrán.

88

Lucas Ocampos mohl střílet, ale zvolil nahrávku na střed, kde stál nikým neatakovaný Munir. Nově příchozí forvard pálil z druhého doteku nepřesně.

87

Akce Sevilly pokračovala rohovým kopem, ale do pokutového území se vytáhli pouze dva hráči v červeném. Hosté rozehráli na krátkou vzdálenost, cenné vteřinky podržel u lajny Gudelj.

86

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Nemanja Gudelj.
Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Munir.
Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Miguel Baeza.

85

Rojiblancos mohli rozhodnout slibným brejkem, kdy postupovali v pěti proti třem obráncům. Óliver Torres vzal situaci na sebe, Beltránem tečovaná střela proletěla vedle pravé části brankové konstrukce.

84

Zkušený Španěl Nolito si zleva navedl balón do palebné pozice, pravačkou mířil na zadní tyč. Těžko říct, zda by Bunú na míč dosáhl, obětavým blokem ho zastoupil obránce Koundé.

83

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Facundo Ferreyra, přichází Fran Beltrán.

82

Proti centru na přední tyč vystartoval brankář Jasín Bunú. Poradil si na jedničku s hvězdičkou, kulatý nesmysl vyboxoval mimo velké vápno.

81

Ale domácí určitě nedají body zadarmo. Dobře si počínal Iago Aspas, který pod tlakem nastřelil Diega Carlose a vybojoval rohový kop.

Celta de Vigo – Sevilla FC

3:4

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 20. Aspas (pen.), 23. Aspas (Denis Suárez), 43. Méndez (Denis Suárez) – 7. Koundé (Acuňa), 35. Fernando (Suso), 60. Rakitić, 76. A. Gómez

Karty:   10. Aspas (CVG), 51. Mallo (CVG), 74. Méndez (CVG) – 19. Koundé (SEV), 57. Diego Carlos (SEV)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.

Celta de Vigo: Villar – Mallo (C), Aidoo, Fontán, Caricol – Tapia – Méndez, Denis Suárez, Nolito (86. Baeza) – S. Mina (27. Ferreyra, 83. Beltrán), Aspas.
Náhradníci: Sequeira – N. Araujo, Baeza, Beltrán, Ferreyra, Juncà, K. Vázquez.

Sevilla FC: Bunú – Navas (C) (86. Munir), Koundé, Diego Carlos, Acuňa – Jordán (64. Ó. Torres), Fernando, Rakitić (86. Gudelj) – Suso (67. A. Gómez), Nasjrí (64. L. de Jong), Ocampos.
Náhradníci: Díaz, Vaclík – L. de Jong, Munir, A. Gómez, Sergi Gómez, Gudelj, Óscar Rodríguez, Rekik, Ó. Torres, F. Vázquez, Aleix Vidal.

Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Villate